Maja ehitus saaremaal

Siia foorumisse postitage ainult tööpakkumised!
Foorumi reeglid
NB! Tööpakkumise korral lisage ka asukoht! Kui teema algataja ei soovi enam tööpakkumisi, siis oleks soovitav seda ka oma teemas teada anda, et Administraator saaks teema lukku panna. Kui soovite aga hoida oma tööpakkumise teemat kõikide postituste eesotsas Kleepsuna, siis on see võimalik tasulise teenusena. Huvi korral saata privaatsõnum kasutajale Kristel
v220
Regulaarpostitaja
Regulaarpostitaja
On tänanud: 3 korda
On tänatud: 1 korda

Maja ehitus saaremaal

Lugemata postitus Postitas v220 »

Tere!
Kas siin leidub ka mõni saaremaa ehitaja? Kevadel on plaan hakata maja ehitama ning uurin aegsasti pakkujaid. Maja ise tuleb ühekordne madalvundamendiga ja 500-sest aerocist. Vaheseinad 150 aeroc. Katus suure tõenäosusega valmis fermidest ja plekiga. Põrandad 10cm betoon. PS ma ei oota esialgu hinnapakkumisi vaid üleüldiseid kontakte, et asja edasi arutada. Projekt tuleb nii eelprojekt kui tööprojekt. Ise lahendusi välja mõtlema ei pea.
Viimati muutis v220, 18 Aug 2020, 09:30, muudetud 2 korda kokku.
võta rendimees
Uus kasutaja
Uus kasutaja
Kontakt:

Re: Maja ehitus saaremaal

Lugemata postitus Postitas võta rendimees »

tere kirjuta minule lähemald sven.salumae@gmail.com
FB:Meest pole. Aga võta rendimees
Kasutaja avatar
rokikas
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 227 korda
On tänatud: 231 korda

Lugemata postitus Postitas rokikas »

Huvitav kas e-kirja saatmine on ka mõnele juba tasuliseks muutunud?
Eddy82
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Lugemata postitus Postitas Eddy82 »

piaggio.
külaline

Lugemata postitus Postitas piaggio. »

Sellistele venemaa aadressiga meilidele ei tohiks vastata !
Sellisel tüübil kes kasutab venemaa serverit ei austa eesti inimest ja tal oleks targem siit riigist lahkuda !
Eddy82
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Lugemata postitus Postitas Eddy82 »

piaggio. kirjutas:Sellistele venemaa aadressiga meilidele ei tohiks vastata !
Sellisel tüübil kes kasutab venemaa serverit ei austa eesti inimest ja tal oleks targem siit riigist lahkuda !
ise otsustan mis ja mida teen eestis . kuj sulle ei meeldi midagi ise otsi endale uue kodu maa . ma olen siin sündin ja otsustan ise kuhu mulle minna ja mis teha , ja kuj sulle midagi ei meeldi mine ise....... head päeva......
v220
Regulaarpostitaja
Regulaarpostitaja

Polegi vastand. Üldiselt kes soovib veel midagi pakkuda siis paraku olen nõus kehtestama mõned reeglid:
Ettemaksu ei tee. Selleks, et teeks, peab ettevõte/inimene suutma kuidagi mu usalduse võita.
Mustalt tööle ei võta
Uusi firmasid (ala 1a vanad) ei palka, kui firma just ei suuda kuidagi selgeks teha, et nad tegelikult on heal tasemel
Ettevõte olgu majangustegevus registris ka registreeritud ehitusettevõttena
Ja lõpuks,ärge unustage, kus objekt asub. Ma natuke kahtlen kas ikka tasub teisest eesti otsast siia sõita, muretseda ööbimine jne. Muidugi väga väärt meeste puhul see ei kehti. Aga nemad üldiselt end ei paku, sest neil tööd niigi palju.
just
külaline

Lugemata postitus Postitas just »

Nii peab suhtuma igasugu libapakkujatesse sosseppadest pusserdajatesse,kes ei tea tööde tehnoloogiast ega nõuetest muhvigi.
v220
Regulaarpostitaja
Regulaarpostitaja

Kahju, et ehitus on üks ala kus igasse pakkujasse peab suhtuma kui võimalikku soss seppa. Paraku on meie turg "ehitajaid" täis. Lisaks siis veel teen muidugi lepingu, mis mõlemale osapoolele oma kindluse annab. Materjalid kõik minu poolt. Mingit sellist tsirkust et ehiajaga poodi tööriistu ostma ei hakka küll iial tegema. Vajalikud asjad, mida ei pruugi tõesti olla, ala 500se aeroci kelk ja vajadusel ka plokisaag muretsen ise. Aga kellut ja ämbrit küll ostma ei lähe :lol: Ilmselt nii mõnigi vaatab, et kus krt on nõudmisi. Aga ma ei leia siit ühtegi asja, mis korralikule töömehele/firmale liiga teeks.
Külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Kuidagi ülbe suhtumine, miks suurt ehitusfirmat kuskilt foorumist otsida? Saada päringud Kuressaare Eehitus, Tesman ja EBC. Ilmselt peale pakkumise saamist palkad ikka naabrimehe ja kõik eelnevad nõudmised ununevad.Arvestad ikka riigi maksudega ka?
Külaline
külaline

Külaline kirjutas:Kuidagi ülbe suhtumine, miks suurt ehitusfirmat kuskilt foorumist otsida?
Eks see nõudmiste probleem ole rohkem tõlgendamise värk, et kuidas keegi loeb ja aru saab, aga minu arvates nende nõudmiste esitamist ei tuleks lugeda mitte ülbuseks, vaid konkreetsuseks.
Külaline
külaline

natuke teemast välja, aga 500 aeroci korralikuks ladumiseks on vaja väikest mehhaanilist kraanat ja soovitavalt peaga ladujaid. muidu on asi selline, et pooltel plokkidel nurgad katki ja vuugist võid kohati läbi vaadata-ongi energiakulu kohe midagi muud, kui tehnilised paberid näitavad.
üldiselt endale enam aerocist maja ei teeks, nähtud neid muresid nendega kuigipalju ja eks ta üks pudi ole kokkuvõtteks. aga vaba maa, vabad valikud igalühel võimalik teha.

konkreetsuse koha pealt v220-le igal juhul hindeks 5+ ja soovib edu ehituseks.
ise järjekordselt kõrvalt vaadates ühe maja üldehituse teemat, siis mõtled ikka meie genofondi ropule allakäigule ja tunned kahju, et saksa parunitelt esimese öö õigused omal ajal ära võeti. julgelt võib öelda, et kümnest üks-kaks-max kolm isikut sellest kaadrist vääriks nime ehitusmees ja ülejäänud on siis kas sulid, niisama mõmmid, eluvennad, lihtsalt rumalad või siis veel õpipoisid(see ei ole mitte häbiasi). ei tea, ei taha, pohhui, äkki kuidagi ikka läheb läbi jne.selline mõtlemine on pea läbiv kahjuks ja see on kurb vaadata.ehk nagu öeldakse, ei mingit au ega häbi tunnet ei ole ega tule.
v220
Regulaarpostitaja
Regulaarpostitaja

Külaline kirjutas:Kuidagi ülbe suhtumine, miks suurt ehitusfirmat kuskilt foorumist otsida? Saada päringud Kuressaare Eehitus, Tesman ja EBC. Ilmselt peale pakkumise saamist palkad ikka naabrimehe ja kõik eelnevad nõudmised ununevad.Arvestad ikka riigi maksudega ka?
Ma ei ole kuskil õelnud, et paari kolme mehega ettevõtted ei sobi. Naabrimehed on jah juhtumisi sellised kes 3 bocki eest päevas vihuks "tööd" teha. Krt enne ehitan ise kui kedagi sellist tööle võtan. Kokkuvõttes ei taha ma mitte midagi muud, kui et seinad saaks tihedad ja sirged. Kahjuks on võimatu ette näha, kes tööd tegema satub. Positiivsema poolepealt on siin paar ettevõtet täitsa sõelal.
ozzzzy
külaline

Lugemata postitus Postitas ozzzzy »

Saaremaal on selline firma nàgu EBC ehitus, ise tòòtasin kunagi Tallinna osakonnas nende all, ùhtegi halba sòna ei oska òelda, muidugi on hind ka kindlasti mette pàris see mis vàiksem firma kùsib.
aivo moor
külaline

Lugemata postitus Postitas aivo moor »

Tere! Elan käesolevast aastast saaremaal ja oleksin sellest projektist isegi huvitatud.aastast 1991 tegelenud ehitamisega. kui on huvi siis : aivomoor@gmail.com
Innover
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Lugemata postitus Postitas Innover »

Tere.
Oleme tööst huvitatud. www.innover.ee
Suletud