Penoplast tuuletõkke asemele
kuidas soojustada oma elamist
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas AndresR »
Tere!
<BR>Mis Te targad inimesed arvate, kas on mõtekas villaga soojustades tuuletõkke asemel kasutada penoplasti?
<<< penoplast tuuletõkke asemele <<<
<BR>Mis Te targad inimesed arvate, kas on mõtekas villaga soojustades tuuletõkke asemel kasutada penoplasti?
<<< penoplast tuuletõkke asemele <<<
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas tom »
Põhimõtteliselt oleks see võimalik, kuid millega kinnitad ? Vahed tuleks korralikult täita vahuga jne. Samas oleks õige kasutada siiski Isoveri korraliku soonega tuuletõkkeplaat ja mitte hakata ratsima.
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas jyrrr »
nõus tomiga- vaja tyybeldada, samas justkui + , et 50 mm villa + tuuletõke maxab rohkem kui 50 penot- aga tulepidavust pole yldse...ise ei panex
<BR>samas ple ka vaja isoveri TT-d sobib mingi pärnu ka---sama lugu vahd vahuga täita
<BR>samas ple ka vaja isoveri TT-d sobib mingi pärnu ka---sama lugu vahd vahuga täita
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Vahur »
Tuuletõke peab auru läbi laskma!
<BR>Enamik penoplaste ei lase. Niiskus liigub majas seest välja, sooja poolt külma poole!
<BR>
<BR>Kui niiskusreziim ära rikkuda, siis maja mädaneb loetud aastatega.
<BR>
<BR>Enamik penoplaste ei lase. Niiskus liigub majas seest välja, sooja poolt külma poole!
<BR>
<BR>Kui niiskusreziim ära rikkuda, siis maja mädaneb loetud aastatega.
<BR>
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Alar Piirfeld »
Tere. Huvitav, kust Valdur teab, et peno auru läbi ei lase? Äkki vihjaks mõne autoriteetse allika. OBS (odna baba skazala)-allikaid palun mitte nimetada - ei saa aktepteerida. Lugupidamsiga. Alar Piirfeld.
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas To Alar »
Aga nädala parim kild see OBS- panin 100-ga kajakat....
<BR>
<BR>jyrrrrr
<BR>
<BR>jyrrrrr
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas AndresR »
Penoplasti aurujuhtivus sõltub minu teada selle valmistamismeetodist. Olen lugenud kusagilt pidevtootmismeetodist jt. Samuti kusagil oli kirjas, et fassadile mõeldud penoplast juhib veeauru.
-
- külaline
To AndresR
Lugemata postitus Postitas kiisu-miisu100 »
palun ütle,kus see oli kirjas ,et penoplast juhib veeauru?ma tahan ka kindlasti seda kohta lugeda.Ma olen ka kuulnud,et peno imeb.Et imeb 5-15% oma mahust!!!!Ja pärast tasapisi aurab ära.
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Külaline »
Tere Kiisu-Miisu. Penoplastide aurujuhtiuvuse näitajad on kirjas ennast lugupidaval Lääne penotootjal. See on kirjas tehnilisel lehel. Aga ma ei ole kindel, et sa oskad selle numbriga midagi peale hakata, kui sul puudub selle hindamiseks vajalik teoreetiline ettevalmistus. Seda näitajat ei maksa aga otsida Ida-Euroopa (s.h. ka Eestis levinud) penode tehnilistelt lehtedelt. Eesti normid ei nõua selle numbri avalikustamist ning ka see katse maksab midagi. Kuna aga tehnoloogia on üks ja sama, siis võib penot üldistada Lääne analoogide põhjal. Lugupidamisega. Alar Piirfeld
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas dancha@hot.ee »
Tehke palun head teenet, targad inimesed! Selle asemel et targutada, tehke midagi kasulikud! Aidake otsida infot penoplasti miinustest, mida rohkem seda parem!
Hüppa
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit
- ↳ Fassaadide arutelu