Lae helikindlaks tegemine

kuidas soojustada oma elamist
Antigone
külaline

Lae helikindlaks tegemine

Lugemata postitus Postitas Antigone »

Ma ei tea, kas see käib isolatsiooniteema alla, aga kuidas saaks võimalikult odavalt oma lage helikindlaks teha? Meil üleval naabril mürgeldavad ja see häirib mind kodus tööd tehes. Päeva ajal ei saa ju keelata ka... Kuskilt lugesin, et teha uus lagi ja see villaga täita..??
Kasutaja avatar
Hiid
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 105 korda
On tänatud: 84 korda

Lugemata postitus Postitas Hiid »

sõltub, kuidas nad mürgeldavad.
Üht müra hoiab ära massiivsus, teist aga õhuvahe...
Antigone
külaline

Lugemata postitus Postitas Antigone »

Noh nad kõnnivad ringi, jooksevad - pluss neil on väike laps. Keegi pole süüdi, lihtsalt minu meelest neil on seal valesti tehtud põrandad, et kõik läbi kostub. Aga mind see jubedalt häirib, sest see kostuks nagu kõrvaltoast.
Kuidas ma kindlaks teen, kumb isolatsioon on sobivam?
Kasutaja avatar
Hiid
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 105 korda
On tänatud: 84 korda

Lugemata postitus Postitas Hiid »

Ärge peksma hakake, kui mul valesti meeles on, aga minuarust läbikostvate sammude ja löögimüra vastu on vajalik võimalikult raskeks ja massiivseks teha vahelagi. Seda eriti enam ei saagi teha. See peaks olema juba ehituse käigus olemas. Kui üleval naabrinaine röögib pidevalt lastakse muusikat v.m.s siis peaks aitama, kui teha lihtsalt topelt lagi.
Külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Aga ole topeltlaega ettevaatlik, kuna vale paigaldusega ei pruugi abi olla. Trampimise vastu aitaks køige paremini kui see lagi kinnituks seinte kylge ja poleks otsekontaktis laega. Lae peal peaks olema mingi villataoline materjal ja lisaks pisike øhuvahe ka endise ja uue lae vahel. Oleks numbreid ja heli omapåra teada, teeks arvutused:)
Jøudu!

tarky@hot.ee
Vasta