Tõmbad automaatsktiptiga alla, loed sisse, töötled, juhid väljundeidTehnosysteemid kirjutas:mismoodi need soodsamad tunnid nordpooli vms lehelt mingiks lülitavaks kontaktiks saada?

Lugemata postitus Postitas madis64 »
Tõmbad automaatsktiptiga alla, loed sisse, töötled, juhid väljundeidTehnosysteemid kirjutas:mismoodi need soodsamad tunnid nordpooli vms lehelt mingiks lülitavaks kontaktiks saada?
Lugemata postitus Postitas Külaline »
Lugemata postitus Postitas Kalvis »
Aga pane siis oma vana skript siia üles - ehk leidub kellelgi huvi seda tööle mudida.Kalvis kirjutas:Kui kellegil uus skript töötab siis abi teretulnud.
Lugemata postitus Postitas trebla »
Ma vaatasin ka, et on... mis lahti? Tuul tõuseb?Kalvis kirjutas:.....NB! Homme on üliodavad elektrihinnad. Kel börsipakett releega, salvestage aastane elekter ette!
Lugemata postitus Postitas Küülaline »
Pidasin end elektriala inimeseks, aga sellest taimerite ja releede jutust ei saa küll aru, eriti veel mis külmkappe ja nõudepesumasinaid puudutab. Kuskil peavad kontaktorid olema, mis seadmeid lülitavad, see eeldab kilbist eraldi kaableid iga seadme juurde jne?Kalvis kirjutas:Releeks töötas Rasperry ... momendil töötab siiski taimeriga ... soojapumpasi ei saa otse releega juhtida, küll aga on neil taimer ... Nõudepesu ja pesumasinad teed nagunii nädalavahetusel ja siis pole erilist lisareleed vaja ... külmkappidele või soojuspumpadele, millel saab releega juhtida
loe otse JSON formaadis http://www.nordpoolspot.com/api/marketdata/queries . Mis keeles seal rasberry peal progetakse?Kalvis kirjutas:luges skriptiga sisse http://www.nordpoolspot.com/Market-data ... view=table. .
Hetkel ei ole teema minu jaoks aktuaalne nii et midagi lubama ei hakka.Kalvis kirjutas:Kui oled käsi skripti osas siis võib privas ühendust võtta. Ma soovin ikka, et saaksin tagasisidena töötava skripti.
Mida sa RELEE all antud kontekstis silmas pead? Skript võib hea olla, aga kuidagi tuleb see odava tunni signaal nõusepesumasinasse saada ja külmutuskapi korral ei või kalliste tundidega koonerdada, liha sulab üles. Ma pean just seda poolt silmas.Kalvis kirjutas:on vaja releed, et juhtida ... saab ka juhtmevabalt
äkki tõestitrebla kirjutas:Ma vaatasin ka, et on... mis lahti? Tuul tõuseb?Kalvis kirjutas:.....NB! Homme on üliodavad elektrihinnad. Kel börsipakett releega, salvestage aastane elekter ette!
Ma ei taha rohkem ega vähem kui saada varem välja toodud NPS eesti hinnapiirkonna tabeli andmed JS muutujasse ja salvestada faili. Sest nii failist kui muutujast saab juba otse IO klemme Rasperry-l (aga ka PC-l) lülitada sisse välja. Kui oled oskaja viska siia siis oma JSON skript, mis loeb faili selle piirkonna tabeli. Ma omapoolt annan viite kuidas see IO-ks teha.Mida see skript teile tagastama peaks, mis formaadis , iseenesest on seda json kogumit triviaalne töödelda ja seal andmeid lugeda.
Millest ma siis kogu aeg räägin, aga see eeldab ka kogu maja juhtmestiku muutmist ja mida kõike veel, aga Kalvis ajab ikka oma joru.trebla kirjutas:Või tuleb ikkagi masina juhtplokki sisse muukida ja välise käsklusega tsüklit alustada
No kuidas ta saab panna, kui sinu RELEE on toitepinge maha võtnud kallistel tundidel skripti arvates.Kalvis kirjutas:küll termostaat tööle paneb
Kas EE vahetas arvesteid siiski kiiremini et sa siin progemisega tegeled?Kalvis kirjutas:Isegi ilma komakohtadeta on 1 MWh kohta võit heal juhul 10 €. Paljudel tuleks selline võit ehk aasta peale.
Kui aga EE pakett on ükskõik mis tingimustel konkurendi omast kallim siis miks mitte vahetada?
Palju rohkem on kahju, et ei saa reaalse börsitarbimisega pakette võtta, sest EE ei vaheta arvesteid, vähemalt nende klienditeeninduse tarkpea nii ütles - me ei vaheta arvestit igal juhul mitte enne 2015 ja pärast seda vaid sunniviisiliselt (kui klient nõuab)...
Palju suurem võit oleks, kui valitsus lõpetaks selle rohekuldse elektri toetamise tarbijate taskust ja elektriaktsiis on ka üsna korralik.
JAH, EE vahetas arvesti ja see töötab nüüd tunnipõhise NPS hindadega! See ongi põhjuseks, miks püüan juhtida suuremaid tarbijaid.Kas EE vahetas arvesteid siiski kiiremini et sa siin progemisega tegeled?
Lugemata postitus Postitas laurit »
Kena JSON allikas küll, aga mis sellega edasi teha? Seal ju hinnainfot pole, ainult viited erinevatele lehtedele.Külaline kirjutas:loe otse JSON formaadis http://www.nordpoolspot.com/api/marketdata/queries . Mis keeles seal rasberry peal progetakse?Kalvis kirjutas:luges skriptiga sisse http://www.nordpoolspot.com/Market-data ... view=table. .
Mine “Elekter, elektriseadmed”
Arendas phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Estonian translation by phpBB Eesti [Exabot] © 2008*-2025