spoonmööbli tegija

Liv
külaline

spoonmööbli tegija

Lugemata postitus Postitas Liv »

Soovin leida spoonist elutoamööbli valmistajat, kes teeks kvaliteetselt ja kiiresti (ca 1 kuuga) valmis.
ada15@hot.ee
eku
külaline

Re: spoonmööbli tegija

Lugemata postitus Postitas eku »

Liv kirjutas:...kes teeks kvaliteetselt ja kiiresti (ca 1 kuuga) valmis...
kui leiad kellegi, kes teeb praegu 1 kuuga valmis, siis anna aga teada. Headel tegijatel, kes minul on, on praegu järjekord veebruari lõppu
Liv
külaline

...unustasin lisada....

Lugemata postitus Postitas Liv »

....et Tartus või selle lähedal...
uux
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Re: spoonmööbli tegija

Lugemata postitus Postitas uux »

Liv kirjutas:Soovin leida spoonist elutoamööbli valmistajat, kes teeks kvaliteetselt ja kiiresti (ca 1 kuuga) valmis.
ada15@hot.ee
kas oled kellegi leidnud?
tiit001
Ehitusspets
Ehitusspets
On tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas tiit001 »

tere, tegelen erimööbli tootmisega tallinnas(oleme sisustanud eramuid, kortereid, hotelle, luksusjahte jne) , aitan projekteerida, materjale/viimistlust valida, kuid tähtajad hetkel paari kuu pikkused..
uux
Uus kasutaja
Uus kasutaja

tere, tiit!

palun saada pilte võimalusel aadressile: krisina@plasmet.ee

tänud!
tiit001
Ehitusspets
Ehitusspets

pilte tee ikka ise või otsi kataloogidest, se teema ju nii lai... kui kirjeldaksid konkreetsemalt, mis huvitab siis paar albumit tehtud töödest mul on
uux
Uus kasutaja
Uus kasutaja

tiit001 kirjutas:pilte tee ikka ise või otsi kataloogidest, se teema ju nii lai... kui kirjeldaksid konkreetsemalt, mis huvitab siis paar albumit tehtud töödest mul on
me soovime elutuppa tv-alust, diivanilauda ja kummutit v vitriinkappi ja võimalusel ka söögilauda, kuna avatud köögiga tegu..

kui on pilte, siis sooviks näha!

ette tänades!
tiit001
Ehitusspets
Ehitusspets

tere, hakkab juba tulema..
kuid kirjelda veel mis stiilis, kas nagu vanaaegne, kus spooni ja puidu süü/muster ilusti välja joonistunud, kasutatud palju massiivset täispuitu servades(igasugused proofiilid peale freesitud) viimistletud vaha või õliga või hoopis kaasaegsem, funkstiil, kandiline(kasutatud näiteks erinevaid laminaate, klaasi, metalli jne..)
kõige lihtsam oleks sul saata hoopis mulle mingigi pilt või stiilinäide ja siis saaksin midagi pakkuda.. võime kopeerida peaaegu kõike..
meenubki et hiljuti tuli klient ja ütles, et tema tahab täpselt samat lauda, mis oli armaani poes müügil ja maksis üle 50 000 krooni, meilt sai ta samasuguse poole odavamalt..
hetkel mul puhkus ja tööarvutile ligi ei saa, aga vaatan äkki midagi leian..
Vasta