Vuukimine

siseviimistlustöödega seonduv arutelu. Siia ei postita tööotsimisi ja -pakkumisi!
ilmars
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Vuukimine

Lugemata postitus Postitas ilmars »

Sai plaaditud vannitoa põrandal vanad vuugid eemaldatud, plaan uuesti vuukida. Kas peaks enne vuukimist need plaadivahed ka mingi nakke parandajaga( a la Aquastop) üle käima või lihtsalt tolmuimejaga vahed puhtaks ja uus vuuk sisse?
onu41
Ehitusspets
Ehitusspets
On tänanud: 43 korda
On tänatud: 6 korda

Re: Vuukimine

Lugemata postitus Postitas onu41 »

Korralikult vuugid puhtaks ja uus vuuk.
Plaatimistööd üle Eesti. AIVERIOU@GMAIL.COM
ilmars
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Lugemata postitus Postitas ilmars »

Tänud Onu41:-)
Kui põhjalikult see vana vuugisegu eemaldada tuleb? Hetkel olen tekitanud ca 4 mm sügavused sooned, sellest peaks piisama või oleks vaja kindlasti kogu vana vuuk eemaldada?
onu41
Ehitusspets
Ehitusspets
On tänanud: 43 korda
On tänatud: 6 korda

Lugemata postitus Postitas onu41 »

Eks ikka soovitatakse põhjani välja. Aga ütlen ausalt, et pole ka ise seda teinud. Sellest 4 mm piisab sest uut segu peab saama nii palju, et vana ei jää kumama. Kindlasti puhasta korralikult ka plaadi nö ääred , et hiljem ei jääks uue vuugisegu seest neid vanu jääke näha. Edu!
Plaatimistööd üle Eesti. AIVERIOU@GMAIL.COM
valez66666
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Lugemata postitus Postitas valez66666 »

Mix minu kommemtaare siit kustutatakse? Siin polegi eriti kedagi peale onu41 kes plaadi kohapealt midagi oelda oskaks
Urmas
autodidakt
On tänanud: 378 korda
On tänatud: 419 korda

Lugemata postitus Postitas Urmas »

valez66666 kirjutas:Mix minu kommemtaare siit kustutatakse? Siin polegi eriti kedagi peale onu41 kes plaadi kohapealt midagi oelda oskaks
Mõtle, mõtle, vaata peeglisse ja veelkord mõtle, et miks!
Vähemalt onu41 ei sõima siin kedagi ei alkohoolikuteks, ei halturtsikuteks, ei parmudeks jnejne ...
NB! Ei võta materiaalset vastutust oma kommentaarides soovitatu kasutamise eest! ;)
Vasta