Lugemata postitus Postitas kaminahi »
Lugemata postitus Postitas rein113 »
Seal on näpukas.
Lugemata postitus Postitas Robi 1 »
Lugemata postitus Postitas Imelik »
Lugemata postitus Postitas rokikas »
Lugemata postitus Postitas ahtos »
rokikas kirjutas:....... nendega ühendust võtab.http://www.savivana.ee/?main=162
Ole nüüd möistlik mees. Robi juhatab ja sa ei leia võimalust helistada, küsida. Kõik on õige ja kivid nii soojad, et pole veel lehes. Aga kui on huvi osta, siis mine kohale või lase kivid koju tuua. Möistlikahtos kirjutas:Robi on nagu kade kalamees-tean head kohta,aga teile ei ütle.Savivana lehelt ei leidnud saksa shamotist lõhnagi.
See on see "uus ja kasulik" mitte see kes just konkreetselt müüb!rokikas kirjutas:Kaupmeestevaheline konkurents mis tarbija jaoks hindu alla toob on
Lugemata postitus Postitas Andrus Schults »
Lugemata postitus Postitas siiber »
Andrus Schults kirjutas:Re: HBO+, akubet, jne.
Mul nagu ei olegi midagi lisada?
rokikas kirjutas:rokikas kirjutas:rokikas kirjutas:Härra Schults. kas "Salzburg XL + 2" ahjus tohib ööpäevas kütta 20 kg. või 24 kg. puuhalge?
... ja siis jääb raha üle parema ahju ehitamiseks, kuna parem on ikka suurem?rokikas kirjutas:Kaupmeestevaheline konkurents mis tarbija jaoks hindu alla toob
...on see "uus ja kasulik" mitte see kes just konkreetselt müüb
Mis hea pärast ma peaksin kedagi rokikat ründama? Ma sean Sulle järjest "peegleid" , kuidas muidu arutlev ja analüüsiv isik muutub "gängi" kuuludes. Kui ei meeldi, saab alati puruks virutada (ka labidaga).rokikas kirjutas: Paistab et ma olen sulle lausa isiklikuks "lemmikuks" saanud.
Kui juba ründad siis palun pinguta ikka tiba rohkem.
Ja see järjekordne tige torge on vajalik sest ...?Imelik kirjutas: ... ja siis jääb raha üle parema ahju ehitamiseks, kuna parem on ikka suurem?
Mida ma sellest "peeglist" nägema peaksin?Imelik kirjutas: Ma sean Sulle järjest "peegleid"
Imelik kirjutas: herr rokikas on nüüd valmis ka hingavaid maju ehitama (eesmärk pidi pühitsema abinõu)?
Lugemata postitus Postitas soss-sepp »
Mine “Ahjud, kaminad, korstnad”
Arendas phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Estonian translation by phpBB Eesti [Exabot] © 2008*-2025