maja ost ebaõnnestus

siia käivad üldised teemad, mis teistesse foorumitesse ei sobi
Õnnetukene
külaline

maja ost ebaõnnestus

Lugemata postitus Postitas Õnnetukene »

Ostsin maja märtsis ja eelmise omaniku käest sai kõik järele uuritud. Kas vett jätkub, kuidas soojustus on jne jne. Kuna olin viimaseid päevi rase siis ei saanud kohe sisse kolida ja kolimine toimus juuli alguses. Sisse kolides tabas mind üllatus. Majja lihtsalt vett ei tulnud. Vahest sain oma 10 liitrit kraanist kätte ja kaev oligi kohe täiesti kuiv. Enne maja ostu uurisime ekstra vee kohta ja eelmine omanik (elanud 6 aastat siin) väitis, et vesi kaevus otsa ei saa aga suvel tuleks pisut vähem tarbida PÕUA AJAL!
1. Põuda polnud, ainult sadas.
2. Naabrite sõnul olid ka eelmised omanikud kankudega vett lisaks toonud.

Pisikese beebiga ei anna siin elada üldse.

Nii nüüd siis küsimus. Kas mul on võimalik eelmiselt omanikult mingit valuraha nõuda või mida ma peaksin üldse tegema. 3 nädalat tagasi saatsin oma murega neile e-maili siiani ei vasta.

PALUN ABI!!! :(
INSUKAS
külaline

Lugemata postitus Postitas INSUKAS »

kas lepingus ei ole mingit puntki, kus määratakse, mis on korras ja mis ei ole?
Silwer
Korralik postitaja
Korralik postitaja

Lugemata postitus Postitas Silwer »

Peaks olema ju mingi võimalus viidata varjatud vigadele ja selle alusel kohtu kaudu leping tühistada. Seega, suhtle juristidega. Alustuseks kirjuta oma murest siin: http://www.juura.ee/foorum/
Kasutaja avatar
betoonisepad
Korralik postitaja
Korralik postitaja

Lugemata postitus Postitas betoonisepad »

Ma ei tea kuidas eraisiku puhul asi on, aga firma puhul on võimalik notariaalse lepingu puhul pretensioone esitada kuni 5a. olen kuulnud et eraisiku puhul saab ka midagi rakendada(vähemalt kuskilt lehest lugesin kellegil oli mingi põranda probleem korteris ja mingi teema seal oli). Kõige parem on selline lahendus, kui sa võtad advokaadi ja tema hakkab sinu juhtumiga tegelema, nemad juba oskavad välja võluda nedest lepingutest ja ära seal raha kokku hoia, kuna odavad venikesed on ikka suht saamatud, mine käi kuskil konsultatsioonil ära saad kohe targemaks. Vajadusel võin sulle üht advokaati tutvustada, tegeleb mul siin ühe hagiga.
Tänavakivi paigaldus, müük ja nõustamine.
Betoonpõrandad, valamine ja ehitamine.
Helista ja küsi lisa 56659771 või email info@betoonisepad.com
http://www.betoonisepad.com
http://www.tänavakivipaigaldus.ee
Ints
Ehitusspets
Ehitusspets
On tänatud: 3 korda

Lugemata postitus Postitas Ints »

Kõige parem on selline lahendus, kui sa võtad advokaadi ja tema hakkab sinu juhtumiga tegelema, nemad juba oskavad välja võluda nedest lepingutest ja ära seal raha kokku hoia, kuna odavad venikesed on ikka suht saamatud, mine käi kuskil konsultatsioonil ära saad kohe targemaks.
Kahe otsaga asi.Kui probleem on ainult kaevus (maja + muud asjad meeldivad),siis tasuks enne advokaadile tuhandeid (kümneid tuhandeid)kroone maksmist natuke mõelda,kas ikka tasub oma aega,närve ja raha kulutada sellele asjale.Võimalik,et selle raha eest,mida sa maksad õigusabi jaoks,saad omale uue kaevu lasta teha?Ja närvid jäävad alles...
Kasutaja avatar
betoonisepad
Korralik postitaja
Korralik postitaja

Lugemata postitus Postitas betoonisepad »

Ints kirjutas:Kahe otsaga asi.Kui probleem on ainult kaevus (maja + muud asjad meeldivad),siis tasuks enne advokaadile tuhandeid (kümneid tuhandeid)kroone maksmist natuke mõelda,kas ikka tasub oma aega,närve ja raha kulutada sellele asjale.Võimalik,et selle raha eest,mida sa maksad õigusabi jaoks,saad omale uue kaevu lasta teha?Ja närvid jäävad alles...
Selles suhtes sul kah õigus, kuigi natuke vaidleks vastu, esimese tunniga advokaadi juures saab enamvähem selgeks kas on asja üldse mõtet edasi ajada või mitte, olen asja ise läbi teinud ja sellest ka tean, kui on mõistlik advokaat siis ütleb ka kohe ära, kas on mõtet edasi ajada asja või mitte, nii jäävad ka kümned tuhaded raiskamatta. Sel juhul kulu c 2000kr.
Tänavakivi paigaldus, müük ja nõustamine.
Betoonpõrandad, valamine ja ehitamine.
Helista ja küsi lisa 56659771 või email info@betoonisepad.com
http://www.betoonisepad.com
http://www.tänavakivipaigaldus.ee
Külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Ah et pettis jah..siin pole midagi teha kui laagna poe juurest vankritäis venkusi tuua ja eelmine omanik yles otsida.
õnnetu
külaline

Lugemata postitus Postitas õnnetu »

Anonymous kirjutas:Ah et pettis jah..siin pole midagi teha kui laagna poe juurest vankritäis venkusi tuua ja eelmine omanik yles otsida.
:D Vot nii ma teengi :D

Suurimad tänud kõigile vastajatele!!!
toomas
Ehitusveteran
Ehitusveteran
On tänatud: 35 korda

Lugemata postitus Postitas toomas »

Vaatame kaevu üle, vahest polegi asi nii hull kui alguses paistab. Ennegi neid tööle saadud.

Toomas
51 62 338
Illar
Korralik postitaja
Korralik postitaja

Lugemata postitus Postitas Illar »

Andke siis teada, kuidas asi lahenes, sest on olemas vahest ka teisi pääseteid, kuidas elamu veevarustust parandada. Kõik ei ole ka meeletult kallid. :)
Vasta