Maja ehitus saaremaal
NB! Tööpakkumise korral lisage ka asukoht! Kui teema algataja ei soovi enam tööpakkumisi, siis oleks soovitav seda ka oma teemas teada anda, et Administraator saaks teema lukku panna. Kui soovite aga hoida oma tööpakkumise teemat kõikide postituste eesotsas Kleepsuna, siis on see võimalik tasulise teenusena. Huvi korral saata privaatsõnum kasutajale Kristel
-
- Regulaarpostitaja
- On tänanud: 3 korda
- On tänatud: 1 korda
Maja ehitus saaremaal
Lugemata postitus Postitas v220 »
Kas siin leidub ka mõni saaremaa ehitaja? Kevadel on plaan hakata maja ehitama ning uurin aegsasti pakkujaid. Maja ise tuleb ühekordne madalvundamendiga ja 500-sest aerocist. Vaheseinad 150 aeroc. Katus suure tõenäosusega valmis fermidest ja plekiga. Põrandad 10cm betoon. PS ma ei oota esialgu hinnapakkumisi vaid üleüldiseid kontakte, et asja edasi arutada. Projekt tuleb nii eelprojekt kui tööprojekt. Ise lahendusi välja mõtlema ei pea.
-
- Uus kasutaja
- Kontakt:
Re: Maja ehitus saaremaal
Lugemata postitus Postitas võta rendimees »
- rokikas
- Ehituspenskar
- On tänanud: 227 korda
- On tänatud: 231 korda
Lugemata postitus Postitas rokikas »
ehitusremont@gmail.com
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas piaggio. »
Sellisel tüübil kes kasutab venemaa serverit ei austa eesti inimest ja tal oleks targem siit riigist lahkuda !
Lugemata postitus Postitas Eddy82 »
ise otsustan mis ja mida teen eestis . kuj sulle ei meeldi midagi ise otsi endale uue kodu maa . ma olen siin sündin ja otsustan ise kuhu mulle minna ja mis teha , ja kuj sulle midagi ei meeldi mine ise....... head päeva......piaggio. kirjutas:Sellistele venemaa aadressiga meilidele ei tohiks vastata !
Sellisel tüübil kes kasutab venemaa serverit ei austa eesti inimest ja tal oleks targem siit riigist lahkuda !
-
- Regulaarpostitaja
Ettemaksu ei tee. Selleks, et teeks, peab ettevõte/inimene suutma kuidagi mu usalduse võita.
Mustalt tööle ei võta
Uusi firmasid (ala 1a vanad) ei palka, kui firma just ei suuda kuidagi selgeks teha, et nad tegelikult on heal tasemel
Ettevõte olgu majangustegevus registris ka registreeritud ehitusettevõttena
Ja lõpuks,ärge unustage, kus objekt asub. Ma natuke kahtlen kas ikka tasub teisest eesti otsast siia sõita, muretseda ööbimine jne. Muidugi väga väärt meeste puhul see ei kehti. Aga nemad üldiselt end ei paku, sest neil tööd niigi palju.
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas just »
-
- Regulaarpostitaja

-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Külaline »
-
- külaline
Eks see nõudmiste probleem ole rohkem tõlgendamise värk, et kuidas keegi loeb ja aru saab, aga minu arvates nende nõudmiste esitamist ei tuleks lugeda mitte ülbuseks, vaid konkreetsuseks.Külaline kirjutas:Kuidagi ülbe suhtumine, miks suurt ehitusfirmat kuskilt foorumist otsida?
-
- külaline
üldiselt endale enam aerocist maja ei teeks, nähtud neid muresid nendega kuigipalju ja eks ta üks pudi ole kokkuvõtteks. aga vaba maa, vabad valikud igalühel võimalik teha.
konkreetsuse koha pealt v220-le igal juhul hindeks 5+ ja soovib edu ehituseks.
ise järjekordselt kõrvalt vaadates ühe maja üldehituse teemat, siis mõtled ikka meie genofondi ropule allakäigule ja tunned kahju, et saksa parunitelt esimese öö õigused omal ajal ära võeti. julgelt võib öelda, et kümnest üks-kaks-max kolm isikut sellest kaadrist vääriks nime ehitusmees ja ülejäänud on siis kas sulid, niisama mõmmid, eluvennad, lihtsalt rumalad või siis veel õpipoisid(see ei ole mitte häbiasi). ei tea, ei taha, pohhui, äkki kuidagi ikka läheb läbi jne.selline mõtlemine on pea läbiv kahjuks ja see on kurb vaadata.ehk nagu öeldakse, ei mingit au ega häbi tunnet ei ole ega tule.
-
- Regulaarpostitaja
Ma ei ole kuskil õelnud, et paari kolme mehega ettevõtted ei sobi. Naabrimehed on jah juhtumisi sellised kes 3 bocki eest päevas vihuks "tööd" teha. Krt enne ehitan ise kui kedagi sellist tööle võtan. Kokkuvõttes ei taha ma mitte midagi muud, kui et seinad saaks tihedad ja sirged. Kahjuks on võimatu ette näha, kes tööd tegema satub. Positiivsema poolepealt on siin paar ettevõtet täitsa sõelal.Külaline kirjutas:Kuidagi ülbe suhtumine, miks suurt ehitusfirmat kuskilt foorumist otsida? Saada päringud Kuressaare Eehitus, Tesman ja EBC. Ilmselt peale pakkumise saamist palkad ikka naabrimehe ja kõik eelnevad nõudmised ununevad.Arvestad ikka riigi maksudega ka?
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas ozzzzy »
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas aivo moor »
Lugemata postitus Postitas Innover »
Oleme tööst huvitatud. www.innover.ee
- Ehitusfoorum