Puitkiudplaat puitpõranda peal

põrandad, põrandatööd
muhv123
külaline

Puitkiudplaat puitpõranda peal

Lugemata postitus Postitas muhv123 »

Tere!

Aastaid tagasi, kui tehti remonti, siis pandi( ei tea kas liimiti või ainult kruvidega) puitpõranda peale puitkiudplaat. Loomulikult on see nüüd kohutavas seisus ja oleks vaja sellest lahti saada. mis variante oleks, et seda eemaldada? kas üldse on reaalne, et seda sealt saab eemaldada?
Külaline
külaline

Re: Puitkiudplaat puitpõranda peal

Lugemata postitus Postitas Külaline »

muhv123 kirjutas:Tere!

Aastaid tagasi, kui tehti remonti, siis pandi( ei tea kas liimiti või ainult kruvidega) puitpõranda peale puitkiudplaat. Loomulikult on see nüüd kohutavas seisus ja oleks vaja sellest lahti saada. mis variante oleks, et seda eemaldada? kas üldse on reaalne, et seda sealt saab eemaldada?
kang, saag, higi ja prügivedu, anna tuld. Kui kruvidega , siis vaata ehk saab lihtsalt lahti kruvida.
muhv123
külaline

Lugemata postitus Postitas muhv123 »

ma ise olen naine, ise ei hakka tegema. aga ei tea... ei kujuta ette kas selle all olnud puitpõrandat on võimalik päästa?
kruvid on kindlasti.liimi ei tea ja ema ka ei mäleta kuidas tehti ,sest see oli ikka ca 10 a tagasi.
Külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

muhv123 kirjutas:ma ise olen naine, ise ei hakka tegema. aga ei tea... ei kujuta ette kas selle all olnud puitpõrandat on võimalik päästa?
kruvid on kindlasti.liimi ei tea ja ema ka ei mäleta kuidas tehti ,sest see oli ikka ca 10 a tagasi.
no siis õhtul klubisse ja täna õhtul aint ehitajatega võid koju minna, hommikusöögi kõrvale las kaeb põranda üle. Kui täna klubisse ei saa , siis katsu vaadata kas on kruvide kohti, kui kruvid on, siis keegi ei hakka sinna lisaks veel liimi panema ammugi 10 aastat tagasi. Kruvikeerajaga võib ju proovida ühe plaadi lahti keerata, raske ta muidugi on aga ei ole ülemõistuse ülesanne.
Vasta