tasandussegu vee vahekord

Külaline
külaline

tasandussegu vee vahekord

Lugemata postitus Postitas Külaline »

tahaks teha tasandussegu(ceresit69 ostetud) hästi vedelat, kas juhtub midagi kui vett lubatust rohkem panna, aluskihiks on juba valatud tasandusegu küttekaabliga, nüüd tahaks natukene veel siledamaks
Kasutaja avatar
Hiid
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 105 korda
On tänatud: 84 korda

Lugemata postitus Postitas Hiid »

10%, mitte rohkem. :idea:
iredsauna
Uus kasutaja
Uus kasutaja
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas iredsauna »

Mis tulemus on, kui lisada vett 30-40% rohkem? Ei kivistu korralikult?
Külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Jääb väga pehme
Mart3
külaline

Lugemata postitus Postitas Mart3 »

Kui ongi kohati pehme/pude, kuna liiga palju vett sai sisse segatud, kuidas olukord parandada? Pehmem osa üles võtta ja uuesti tasandada? Ega muud vist teha polegi!?
vmb
külaline

Lugemata postitus Postitas vmb »

lahtine-pehme ära kaapida ja tingimata enne uut tasandust nakkedispersiooniga läbi immutada
Suslik
Regulaarpostitaja
Regulaarpostitaja

Lugemata postitus Postitas Suslik »

Aru ma ei saa , miks sellist lollimängimist vaja küll on,kas ei saa siis kohe ühe korraga korralikult ära valada?Kui tootja poolt on ette antud kasutusjuhend,siis pole eriti mõtekas hakata omaloominguga tegelema.Ka rahalises mõttes on minu arvates odavam kohe ja korralikult , mitte valada-kaapida-valada-kaapida...
Mart3
külaline

Ahto kirjutas:Aru ma ei saa , miks sellist lollimängimist vaja küll on,kas ei saa siis kohe ühe korraga korralikult ära valada?Kui tootja poolt on ette antud kasutusjuhend,siis pole eriti mõtekas hakata omaloominguga tegelema.Ka rahalises mõttes on minu arvates odavam kohe ja korralikult , mitte valada-kaapida-valada-kaapida...
Loll on see, kes teiste vigadest ei õpi vaid endi omadest aga mis teha
Suslik
Regulaarpostitaja
Regulaarpostitaja

Lugemata postitus Postitas Suslik »

inimene õpib kogu elu,peamine et õppetunnid liiga kalliks ei muutu!
Mart3
külaline

Põrand on tasane aga jah, nats pehme on. Mitte nii pehme, et talla külge kinni jääb või et kõndides jälg jääb aga kelluga saab rahulikult joonistada küll. Ega sellega vist midagi ei juhtu, kui nüüd selle rohelise plaadi maha panen ja parketi peale?
Mis targemad mehed arvavad?
Vasta