Kas need on need kes peavad omavahel jagama ühte komplekti aju ja mune?Urmas kirjutas: kusjuures ühemunaraku kaksikvend!

Siis need siinsed tegelased pärinevad küll viisikute "pesakonnast".

Lugemata postitus Postitas rokikas »
Kas need on need kes peavad omavahel jagama ühte komplekti aju ja mune?Urmas kirjutas: kusjuures ühemunaraku kaksikvend!
Lugemata postitus Postitas murzilka »
Hmm,Külaline kirjutas:Olemas on mõlemaid nurkasid. Krohvi sisse mõeldud nurgad, toimivad majakana, vt https://www.youtube.com/watch?v=Tou_4ZZiyAA ca 2:30 pealt. Sellised käivad pahtliga krohvi peale: http://www.k-rauta.ee/pages/product.asp ... ageSize=10
Lugemata postitus Postitas Külaline »
Ise eelistan viimast varianti, sest nende jääb nurk teravam, mitte kergelt ümardatud nagu krohvi sisse paigaldatavatel. Krohvides tuleb kohe välisnurgad nii korralikult teha, et oleks ainult nurga paigaldamise vaev ilma loodi kasutamata. Kui nurk on loodist välja või tuleb muidu paksem krohvikiht panna, siis sirge ja loodis serva saamiseks olen majakaks kasutanud sirget lauda või kipsikarkassi posti.murzilka kirjutas:Hmm,Külaline kirjutas:Olemas on mõlemaid nurkasid. Krohvi sisse mõeldud nurgad, toimivad majakana, vt https://www.youtube.com/watch?v=Tou_4ZZiyAA ca 2:30 pealt. Sellised käivad pahtliga krohvi peale: http://www.k-rauta.ee/pages/product.asp ... ageSize=10
aga mihukseid siis peaks kasutama või peab mõlemat, et üks alla krohvi sisse ja teine peale pahtli sisse?
Lugemata postitus Postitas Urmas »
Kas sul oma aju nüüd üldse ei ole või need ei ole töös? Sai ju mainitud, et pahtliga paigaldades ei jää nurgad tagantpoolt tühjaks, aga kruvide, naelte või klambritega paigaldades jääb nurgatugevdus tagant tühjaks ja kui keegi kogemata sinna vastu läheb, siis ta lihtsalt paindub, pealmine pahtlikiht mureneb lahti ja ongi see nurga viimistlus perššes. Kui nurgatugevdus on tagantpoolt pahtlit täis, ei juhtu midagi kui keegi sinna vastu kukub või millegagi sisse sõidab.Külaline kirjutas:Ummi sebi nyyd siia m6ni pilt voi video kui yldse yle maailma plekk nurka pahtliga paneb. T6esta siis et niimoodi yldse saab alustuseks. Kas sul on kahju oma teadmisi/teadmatusi jagada
Lugemata postitus Postitas madis64 »
Otsi netist üles Knaufi tehniline vihik W11 Metallkarkassvaheseinad ja tudeeri seal olevaid sõlmede jooniseid natuke.Külaline kirjutas:toote juhend mis kips seinale ainult pahtliga metall nurka soovitab panna
Lugemata postitus Postitas Valez666 »
rokikas esiteks see ei ole ju metall nurk, see on paber nurk metalliga ju, seda loogish ei kannata panna ei kruvi ega naelaga. jutt k2is ja mis ummik eelpool v2lja t6i soovitusena siis niioelda t2is metall aukudega nurga n2ita mulle videot kuidas sa seda pahtliga sinna kinni surud.rokikas kirjutas:Z4ZCAVT6O_c
madis64 kirjutas:Otsi netist üles Knaufi tehniline vihik W11 Metallkarkassvaheseinad ja tudeeri seal olevaid sõlmede jooniseid natuke.Külaline kirjutas:toote juhend mis kips seinale ainult pahtliga metall nurka soovitab panna
Kõik kruvid, mis vajalikud on, on Knauf seal ilusti välja joonistanud. Nurgakaitseliistu ei läbi neist ükski, järelikult ei pea Knauf neid vajalikuks
Võid veel ka Gyproci paigaldusjuhised üles otsida, sealt leiad viite tööriistale nimetusega "välisnurgakinnitaja" (tootekood 509028 Gyproci Käsiraamatust Tooted ja Paigaldusjuhised).
Tundub, et plaadivalmistajate seas ei ole kruvide kasutamine antud otstarbeks eriti kõneväärt lahendus.
Lugemata postitus Postitas Urmas »
Üldiselt ma eeldan, et inimesed saavad ikka kirjutatust aru, aga vist olin liiga optimistlik. Kas ma kirjutasin, et mul pole akutrelli? Ei. Lihtsalt sinu fantaasia on piiritu(s)!Valez666 kirjutas:... Et Ummik on ehe case pr22gu kes oskab aint kirvega krohvi laest alla taguda. Ise tunnistades et ei oma isegi aku trelli...
Urmas kirjutas:... Maalri töövahendite hulka ei pea kuuluma ei akutrell, haamer ega klambripüstol...
1. Piltide seinast mahakeeramine ei ole spetsiifiline maalritöö! See kuulub lisatööde hulka ja kui seda(lisatööd) on palju, siis küsingi raha juurde.Valez666 kirjutas: ....1. Urmas aga kuda sa ilma aku trellita siis maalrit m2ngid k2si kruvikaga keerad pilte maha seinast inimesel kodus v6i?
2. Kipsi kruvi natuke v2lja punnitab siis ajad kogu kaadri frame katuse ja kipsi meestega kohale seda sinujaoks sisse laskma voi?...
No ei ole absoluutselt sinu asi palju keegi kuus või aastas teenib! Sina võid uhkustada ja mitte häbeneda, aga siin, Eesti foorumis, käivad üldiselt eestlased ja nemad on oma loomult väga tagasihoidlikud ega kipu uhkeldama ja häbenevad omaette, mitte ei too oma häbi külarahvale nämmutamiseks.Valez666 kirjutas:Aga niik6va mees keegi ei ole et ytleks siis palju kuus teenis voi aastas. Mai pea sellist asja ei uhkustamiseks ega h2benemiseks, igayks elab nii nagu oskab...
See, et kogu sinu maailm teeb oma tööd programmeeritud robotitena, kellede eesmärk on ainult kiiremini, odavamalt, ei ole minu jaoks aktsepteeritav. Mulle ja paljudele teistele Eesti maalritele on tähtis ka lõpptulemuse kvaliteedi püsivus ajas.Külaline kirjutas:... Kogu maaiilm teeb seda asja naela voi kruviga ja vuugib rohelise kaane pahtliga ja sina pervert pead ikka raiduma ja takka kiitma oma kirvega raiutavat musta kaane pahtlit.
Lugemata postitus Postitas villu20 »
No kae nüüd nadi seisuValez666 kirjutas:Matu mix sa nussid inimesi niimoodi, kui sa sellise tootejuhendi leidsid pane siis ka link. Mul n2iteks ei ole...
Lugemata postitus Postitas rokikas »
Kas teil pannakse tavaliselt kipsplaat pikki või risti karkassiga?Valez666 kirjutas:3. Palju siin on yldse neid mehi kes kipsi t66d yle 1000 plaadi teinud on?
http://www.usg.com/content/usgcom/en/pr ... pound.htmlKülaline kirjutas:Ei ole musta kunagi myygil n2inud, tape ja nurgad k2ivad alati rohelisega
Valez666 kirjutas:Kipsplaat seina v2lisnurka k2ivad nad kruvi naela liimi voi pahhtliga.
Esiteks on sul aega nagu muda otsutades selle läbu hulga järgi, mida sa siia postitad.Valez666 kirjutas:Mul n2iteks ei ole aega surfata tootejuhendeid piiramatult, too meile m6ned n2ited, teema algatajal ka kohe hea n2ha kuda asi k2ib, siis oleks nagu abistav ju kui video tood.
Metallnurk pildil on - on, metallnurka kinnitavat kruvi pildil pole - pole. Mida sa veel soovid?Valez666 kirjutas:Matu ma lugesin otsast l6puni need juhised l2bi, siiski ei leidnud Ummiku soovitatud lahendusele yhtki heakskiitvat kinnitust. Nimelt paigaldada t2is metall nurk kipsplaat seinale ainult pahtliga.
Valez666 kirjutas:... Huvitav et niipalju julgust siis on garanteerida tehase vuugi vahele tape mitte panna aga l6igatud voi otsa ehk kandiliste servade vahele seda peab panema.
viimane lehekylg knauf lingilt http://www.framewall.ee/public/document ... seinad.pdf
Materjali valik
Ilma vuugikattelindita võib käsitsi
pahteldada poolümarate või faasitud
plaadiservadega vuuke, kasutades pahtlit
Knauf Uniflott või Uniflott imprägniert.
Koos vuugikattelindiga pahteldatakse
kandiliste plaadiservadega vuuke,
kasutades pahtlit Fugenfüller Leicht.
...
Mõttetu üritus sest sa nagunii paned nurgad kruvidega ja kopsid haamriga loodi.Külaline kirjutas:Kuule k6ike teadev tark hari meid siis ja too sellest samast toote juhendist v2lja konkreetne lause mis selle kohta oeldakse. On sul kahju siis inimesi aidata ilmselt eesti parmudel on k6igest kahju. Mis sa yldse siia tuled siis kui inimest aidata ei ole soovi
Lugemata postitus Postitas pots »
Sulle toodi juhend, kus sinu seina löödud kruvidest lõhnagi polnud, arvatavasti on see parim, mida sa oma lobaga siin välja suudad moosida. Kuna sa ise tunnistad, et tegemist on 40 aastat vana tehnoloogiaga, siis ilmselt ehituskeemia (pahtlid kaasa arvatud) areng on sinust kauge kaarega mööda käinud. Naiivne oled kui arvad, et keegi sind vägisi tänapäeva kipub tirima - tee aga ise tööd ja uuri erinevaid allikaid, siis ehk koidab kunagi tunneli lõpus ka valgust.Külaline kirjutas:Yks parmaat ikka otsustab edasi s6dida. Too meile nyyd toote juhend mis metall nurka pahtliga paneb.
Mine “Siseviimistlus, värvid, plaatimistööd”
Arendas phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Estonian translation by phpBB Eesti [Exabot] © 2008*-2025