Tapeet ei jää seina.
siseviimistlustöödega seonduv arutelu. Siia ei postita tööotsimisi ja -pakkumisi!
Tapeet ei jää seina.
Lugemata postitus Postitas Erikpoiss »
Krohv sein ja tapeet ei taha jääda pidama. On kleebitud ka ajalehti..kui aga tapeedi peale väntad siis kipub koos lahti tulema. Liime on proovitud 100 sorti(enam-vähem) Vinüülikat ei üritanud enam üldse panna,selle rullis lahedalt maha. Niiskusetõket sai kah pandud...ega eriti vahet ei tundunud olema...ikka siit seal lahti ja naljakas...mullid all jne. Rullimised silumised ei aidanud. Ehk teab keegi mingit super allapaneku stuffi või liimi? Ropp raha on magama pandud juba. Nüüd seoses uue ahju ehitamisega teen uue remondi ja tapeetimine on nagu üks suur kuradi kirves peakohal mida näen ka unes juba 

Ei tea ise midagi....
Lugemata postitus Postitas linnokas »
oli kunagi sama rõõm omal tapeetides, probleem oli selles, et paks tapeet imes kogu liimi endasse ja kuivas liiga ruttu ära. Meile aitas 2 asja:
1) lasime ca 10-15 minutit liimil seista tapeedil enne, kui seina panime
2) määrisime seinale ka liimi
võimalik, et proffidel parem metoodika
1) lasime ca 10-15 minutit liimil seista tapeedil enne, kui seina panime
2) määrisime seinale ka liimi
võimalik, et proffidel parem metoodika

itipoiss ehitusmaalimas
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Rommel »
Krohvitud sein ei ole ju sile.Ikkagi pahteldada ja kruntida..Tapeedi paanid kokku liimida ja kokku murda .ca 3 kuni 4 paani.Kui neljanda paani oled kokku murdnud siis keerad need kokku murtud paanide paki tagurpidi,ehk esimene paan jääb peale.See on paras jagu nii kaua liimiga seisnud ,et seina panemisex hea.Kui on hästi kuivad ruumid ja näit.vinüül tapeet siis ka sein /enne paanide kokku liimimist/ liimitavate paanide m2 jagu kokku möksida.Ehk siis näit.kolme paani jagu sein liimiga kokku ja siis välja lõigatud paanide kallale . P.S Uxed aknad hoida kinni vähemalt öö jagu.Mitte mingit tuuletõmmet ei tohi olla.Edu teile.
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Siku1 »
Tegelt jah veidi raske on panna krohvitud seinale, aga aitab jah alt kruntimine. Liim võiks olla Metylan või hoopis seinaliim, see kõige tugevam. Eriti hea see paksule vinüültapeedile. Aga kruntimine vajalik ikkagi, siis ei tõmba sein liimi sisse ja mina küll uksi aknaid kinni ei hoia ning pole küll veel ükski paan maha tulnud ka krohvitud seinalt mitte.Pane liimi ohtralt ja vinüültapeedi puhul ei ole küll vaja teda leotada, see vajadus pabertapeedi puhul. Jõudu ja küll õnnestub. 

-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Rommel »
[quote="Siku1"]Tegelt jah veidi raske on panna krohvitud seinale, aga aitab jah alt kruntimine. Liim võiks olla Metylan või hoopis seinaliim, see kõige tugevam. Eriti hea see paksule vinüültapeedile. Aga kruntimine vajalik ikkagi, siis ei tõmba sein liimi sisse ja mina küll uksi aknaid kinni ei hoia ning pole küll veel ükski paan maha tulnud ka krohvitud seinalt mitte.Pane liimi ohtralt ja vinüültapeedi puhul ei ole küll vaja teda leotada, see vajadus pabertapeedi puhul. Jõudu ja küll õnnestub.
[/quote
Nu jah ,egas ma ei mõelnudki et paanid mööda tuba lendama hakkavad aga ex need omad kogemused olid
,mis hellax on teinud .Lahti kipuvad minema ääred ja eriti põranda läheduses olevad nurgad.Ei ole veel pidanud ühelegi oma maalrile ütlema ,et nad uxed aknad kinni hoiaxid ,ega tea ka teisi tuttavaid maalreid kes nii ei teex . 

Nu jah ,egas ma ei mõelnudki et paanid mööda tuba lendama hakkavad aga ex need omad kogemused olid
Lugemata postitus Postitas Erikpoiss »
Mul on osades kohtades krohvi peal 40 aastat tagasi vist kleebitud mingi paksem paber mis on kõvasti kinni . Kui ma seda nüüd seebilahuse või fairiga maha pesen(nagu ühes kohas siin soovitati) kas mul pärast sinna lateks ja tapeet kah kinni hakkavad?
Ei tea ise midagi....
Mine “Siseviimistlus, värvid, plaatimistööd”
Hüppa
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed