pahtelduse hind

siseviimistlustöödega seonduv arutelu. Siia ei postita tööotsimisi ja -pakkumisi!
kylli13
Uus kasutaja
Uus kasutaja

pahtelduse hind

Lugemata postitus Postitas kylli13 »

Kui palju orienteeruvalt maksab krohvitud seinte ja lagede pahteldamise m2 tööhind?
pahteldaja
külaline

Re: pahtelduse hind

Lugemata postitus Postitas pahteldaja »

1
Urmas
autodidakt
On tänanud: 378 korda
On tänatud: 419 korda

Lugemata postitus Postitas Urmas »

Mis maksab saiapäts,
mis maksab väike saiapäts,
mis maksab saiapäts?
NB! Ei võta materiaalset vastutust oma kommentaarides soovitatu kasutamise eest! ;)
timburi
külaline

Lugemata postitus Postitas timburi »

Tähtis on see, kes maksab, mitte mis maksab!
Veikko
Ehitusveteran
Ehitusveteran
On tänanud: 16 korda
On tänatud: 13 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Veikko »

kylli13 kirjutas:Kui palju orienteeruvalt maksab krohvitud seinte ja lagede pahteldamise m2 tööhind?
oleneb kui kõrged laed ja seinad on kas 1 meeter või 150 meetrit.
Gaasitööd, küttesüsteemid, veevarustus. Müük, paigaldus, hooldus, remont. http://www.novire.eu/novire@novire.eu +372 5810 3282
Külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Mida te siin plärtsute.parem ütelge orienteeruv hind ja kõik on õnnelikud.Ei ole Urmasest kunagi siin foorumis aru saanud.Ainult plärtsub ja vingub.Ja tahab ''nalja ''teha.
Urmas
autodidakt
On tänanud: 378 korda
On tänatud: 419 korda

Lugemata postitus Postitas Urmas »

Külaline kirjutas:Mida te siin plärtsute.parem ütelge orienteeruv hind ja kõik on õnnelikud...
1-....€/m2! Milline on konkreetsem number, seda reeglina ütleb juba tööde teostaja peale objekti ülevaatust, liiga palju nüansse hinna kujunemisel. Täpselt nii nagu küsitakse ehk väga umbmääraselt, täpselt sellised umbmäärased ja mittemidagi ütlevad vastused ka saadakse. Plätsumisest on asi väga kaugel!
Külaline kirjutas:...Ei ole Urmasest kunagi siin foorumis aru saanud...
Ja mis süvapsühhoanalüüsi minu kohta on vaja teha, et on vaja minust aru saada? Kui minu kommentaaride mõtet ei taipa, siis kahjuks ei saa aidata.
Külaline kirjutas:...Ainult plärtsub ja vingub.Ja tahab ''nalja ''teha.
Plärtusmisest juba mainisin, aga "vingumürgituse" vältimiseks võiks anonüümne külaline minu kommentaarid lugemata jätta! Naljast oli asi kaugel, aga pean tunnistama, et oma eelmises kommentaaris olin ebaviisakas ja vastasin küsimusele küsimusega. Juba läksin nurka häbenema, sest nagunii on seal nurgas vaja teip panna ja akrüülida. Saab 2in1, häbeneda ja tööd teha. :blush:

Ja sinu orienteeruv number teema algataja murele oleks??? Ei suutnud kuidagi lugeda välja su sisutihedast postituses seda numbrit või olen funktsionaalse lugemisoskuse minetanud.
NB! Ei võta materiaalset vastutust oma kommentaarides soovitatu kasutamise eest! ;)
mõtlen
külaline

Lugemata postitus Postitas mõtlen »

5-12 euri ruut siis ei tohiks väga alt minna(ilma materjalita), aga täpsemad summad selguvad ikka koha peal,põrsast kotis ei osta, või kuidas? Kaldun ,et sellise hinnaga võiks kindlasti arvestada, kui eelnev sein korralik ei pea midagi ületegema jne (sobiv järgmiseks etapiks)
Vasta