paberteip + akrüül

siseviimistlustöödega seonduv arutelu. Siia ei postita tööotsimisi ja -pakkumisi!
tumba tellija
külaline

paberteip + akrüül

Lugemata postitus Postitas tumba tellija »

Krohvijad, kes tahavad ka maalritöid teha küsisid minult kui tellijalt, et kas ma tahan paberteipi lae ja seina kokkupuutekohta nii, et üks teip seinale ja teine laele.. või, et üks teip, mis ulatub poolenisti laele ja poolenisti seinale.. :confused: Kudas on õige?

Lisaks paberteibile ütlesid nad, et enne värvimist on tarvis ka akrüüli panna... milleks? kas õige?

:hello:

Parimat,
Manowar
Ehitusguru
Ehitusguru
On tänanud: 6 korda
On tänatud: 11 korda

Re: paberteip + akrüül

Lugemata postitus Postitas Manowar »

Paberteibi osas on nii, et erinevate materjalide liitekohtades, sisenurkades, käib paberteip, mitte, et "kas tahad?" , vaid "tingimisteta"

Akrüül nurgas, tulemus parem!
Viimistlus Duo OÜ
Siseviimistlus: krohvi-, maalri-, kipsitööd, põrandad, vannitubade ehitus, plaatimine, fassaaditööd.
viimistlusduo@gmail.com
53425657
Kõik kurdavad, et raha on vähe, aga pole kedagi kuulnud kurtmas, et mõistust napib.
Külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Millise tulemusena voi mis moodi ta akryyliga parem saab :roll:
Manowar
Ehitusguru
Ehitusguru

Külaline kirjutas:Millise tulemusena voi mis moodi ta akryyliga parem saab :roll:
Vähem vaeva nurga teravamaks ajamisega pahteldamise ja lihvimise käigus, tapeeti kordades mugavam liimida, lõigata nurgas, akna pale ja akna vahelise nurga saab sisse akrüülida ja värvida, samuti aknalauad ja nii kõik sisenurgad, nii lae, kui seinte vahelised...kes teinud see teab, kuidas.

Lisaks, erinevate toonidega ristuvatel seintel, saab värvi ülemineku viia ühele või teisele seinale, ei ole vajadust teha täpselt nurgas, ilma akrüülita teravat nurka keerulisem ilusaks värvida, pigem küsiksin, et miks mitte?

Akrüülimine on maalritööde mahu juures üldjuhul väike osa kogu tööde mahust, seega selle tegematta jätmine on lihtsalt koonerdamine või asjatundmatus.
Viimistlus Duo OÜ
Siseviimistlus: krohvi-, maalri-, kipsitööd, põrandad, vannitubade ehitus, plaatimine, fassaaditööd.
viimistlusduo@gmail.com
53425657
Kõik kurdavad, et raha on vähe, aga pole kedagi kuulnud kurtmas, et mõistust napib.
Valez666
Korralik postitaja
Korralik postitaja
On tänanud: 3 korda

Lugemata postitus Postitas Valez666 »

Kas eesti pedant klient siis aksepteerib ja maksab ymaraks akryleeritud nurga eest mida siis vajadusel v2rvitakse nii ja naa mitte t2pselt teravasse nurka?

Puhas haltuura ju, nurk seinas saab olla eesti oludes ainult yhel juhul mitte haltuura 90 kraadi ja terav, muud variandid on ju halturts. Lisaks veel et eesti meistrimeestele omaselt lugege akryyli tootejuhendit ja kipsplaadi tootejuhendit kas keegi kohustab voi soovitab teil enne v2rvimist k6ik nurgad yle akryleerida?

Kui pahteldus selge ei ole eks ta siis ikka fixib sul nurgad 2ra kergelt, kes teab ja teinud on see ei pea oma kr2ppi akryyliga fixima ja hiljem juba v2rvimis oskus on see mis sul teravat nurka ei luba normaalselt teha. Akna palesid p6ski voi liistusid ju paberiga keegi ei tee see on loogish et sinna akryleerimis meetodit m2tsitakse. Kysimus oli ju lae ja seina vahelise nurga kohta ilmselt kips plaadist.

Tapeedi alla akryyli? tule taevas appi see ajab sul nurga ymaraks nii et tapeedi servad on l6pus kaardus seina vastas. Millisel m22ral ta sul tapeedi l6ikamist lihtsustab, kas nuga akryylist l2bi ei v6ta voi
Akryyl ei hoia sul nurka koos, kaunis kiirelt l2heb m6rasse kui paberit yldse pole, ja paberi peal voi pahtli peal ei tee ta sulle kaa mitte midagi head, kui maja liigub ja paber rebeneb mida juhtub aegajalt siis see akryyl seal sul seda nyyd koos ka ei hoia. Kas drywalli tootejuhendis on eestis siis akryleerimine teibi ja pahtli peale soovituslik voi kohustuslik? Kas sa akryleerid seda asja siis teibi alla voi teibi peale voi pahtli peale voi primeri peale?

Valez666
villu20
Korralik postitaja
Korralik postitaja
On tänanud: 9 korda
On tänatud: 4 korda

Lugemata postitus Postitas villu20 »

Vahest loen siin ühe spetsi kommentaare ja hakkan mõtlema, et kas olengi 8 aastat mördiööbikuna tööd valesti teinud :( ...peab ikka karjäärinõustajaga seda asja arutama aga no ausalt ka mehed: mulle meeldib ju maalritöö niiiiii väga rsk!!!

Teemaalgatajale aga seda, et Manowari jutt on :thumbsup: ja las jänkid snaiperdavad omi nurki teravaks... me lihtne rahvas ning vaevumärgatav ümarus meite elukvaliteedile negatiivset mõju ei avalda :amen:

PS! Aga meil Eestis tõmmatakse akrüüli näpuotsaga mitte kanna või otsaesisega!!! Ja krdi ilusad nurgad jäävad!!!
Manowar
Ehitusguru
Ehitusguru

Valez666 kirjutas:Kas eesti pedant klient siis aksepteerib ja maksab ymaraks akryleeritud nurga eest mida siis vajadusel v2rvitakse nii ja naa mitte t2pselt teravasse nurka?

Puhas haltuura ju, nurk seinas saab olla eesti oludes ainult yhel juhul mitte haltuura 90 kraadi ja terav, muud variandid on ju halturts. Lisaks veel et eesti meistrimeestele omaselt lugege akryyli tootejuhendit ja kipsplaadi tootejuhendit kas keegi kohustab voi soovitab teil enne v2rvimist k6ik nurgad yle akryleerida?

Kui pahteldus selge ei ole eks ta siis ikka fixib sul nurgad 2ra kergelt, kes teab ja teinud on see ei pea oma kr2ppi akryyliga fixima ja hiljem juba v2rvimis oskus on see mis sul teravat nurka ei luba normaalselt teha. Akna palesid p6ski voi liistusid ju paberiga keegi ei tee see on loogish et sinna akryleerimis meetodit m2tsitakse. Kysimus oli ju lae ja seina vahelise nurga kohta ilmselt kips plaadist.

Tapeedi alla akryyli? tule taevas appi see ajab sul nurga ymaraks nii et tapeedi servad on l6pus kaardus seina vastas. Millisel m22ral ta sul tapeedi l6ikamist lihtsustab, kas nuga akryylist l2bi ei v6ta voi
Akryyl ei hoia sul nurka koos, kaunis kiirelt l2heb m6rasse kui paberit yldse pole, ja paberi peal voi pahtli peal ei tee ta sulle kaa mitte midagi head, kui maja liigub ja paber rebeneb mida juhtub aegajalt siis see akryyl seal sul seda nyyd koos ka ei hoia. Kas drywalli tootejuhendis on eestis siis akryleerimine teibi ja pahtli peale soovituslik voi kohustuslik? Kas sa akryleerid seda asja siis teibi alla voi teibi peale voi pahtli peale voi primeri peale?

Valez666

Ootasingi sellist hukkamõistvat kommentaari, et see on pasa kinnimäärimiseks, ainuke asi, et oleme väga nõudlike klientide juures antud meetodeid kasutanud ja isegi pedantlik klient noogutab rahulolevalt, sisuliselt jääb nurk ikka terav ja jälg 5+, olen ennegi akrüüli teemal siin arutlenud ja kui ei oska, ära tee, pahteldamise, teipimise ja värvimise kohapealt, Valez, arvan, et sul pole meile midagi õpetada. Kõik , mis on tehtud on mõttega tehtud ja kui ühtmoodi ei saa, siis tuleb parim alternatiiv leida ja nii, aastate jooksul areneb asi paremuse poole.
Ma ei suuda sulle praktilise töö nüansse siin teoreetiliselt kirjeldada ja ei viitsigi, tee nagu teed.
...ja see viimane küsimus, hehe "Tule taevas appi"
Viimistlus Duo OÜ
viimistlusduo@gmail.com
53425657
Külaline
külaline

tumba tellija kirjutas:/.../ et kas ma tahan paberteipi lae ja seina kokkupuutekohta nii, et üks teip seinale ja teine laele..
Maalritöödega olen kokku puutunud vaid oma korteri remondi käigus, aga... midagi nii jaburat ei ole ma veel kuulnud. Mis nagu selle mõte peaks olema?
tellija Tumba
külaline

Lugemata postitus Postitas tellija Tumba »

Laed on kipsplaadist ja seinad aerocist.
Külaline
külaline

Kus siis targad ummi ja matu oma tootejuhenditega on voi ei taha tunnistada oma halturtsi v6tteid et ka nemad eiravad tootejuhendeid. Peaaso et te oma halturtsi eest makstud saate nagu mingi tark ennem utles et olgu voi sandi kopikat aga halturtsi eestis ei tehta
Valez666
madis64
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 27 korda
On tänatud: 72 korda

Lugemata postitus Postitas madis64 »

Külaline kirjutas:Kus siis targad ummi ja matu oma tootejuhenditega on voi ei taha tunnistada oma halturtsi v6tteid et ka nemad eiravad tootejuhendeid. Peaaso et te oma halturtsi eest makstud saate nagu mingi tark ennem utles et olgu voi sandi kopikat aga halturtsi eestis ei tehta
Valez666
Tabletid on sul tõenäoliselt öökapi nurgal :mrgreen:
Külaline
külaline

Lopeta matu oma debiilsed kommentaarid ma olen tool mul pole aega sulle tablette sisse s66ta
madis64
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 27 korda
On tänatud: 72 korda

Lugemata postitus Postitas madis64 »

Külaline kirjutas: ma olen tool mul pole aega sulle tablette sisse s66ta
Õpi lugema, jutt käib _sinu_ tablettidest :wave:
Külaline
külaline

Külaline kirjutas:Kus siis targad ummi ja matu oma tootejuhenditega on voi ei taha tunnistada oma halturtsi v6tteid et ka nemad eiravad tootejuhendeid. Peaaso et te oma halturtsi eest makstud saate nagu mingi tark ennem utles et olgu voi sandi kopikat aga halturtsi eestis ei tehta
Valez666
Valez, kuigi sa korraks tõid vaheldust siia foorumisse(1-2 postitust), aga vaikselt hakkad oma mittemidagiütleva jutuga ära tüütama.
Ma olen juba küllalt avaldanud/nämmutanud oma arvamust paberteibi vs akrüül kasutamisest ja enam ei viitsi.
Logi ennast sisse, vajuta minu kasutajanimele, sealt peaks välja tulema kõik minu 3512 postitust, mida olen teinud ja loe sealt ise. Pluss lugematu arv kasutajanimeta postitusi nagu praegune, aga need pead ise välja nuhkima . Sori ise sealt välja, mida olen antud teemast arvanud!

Urmas
Külaline
külaline

Las ma t6lgin sulle manowar mis ummik ytles. Yhes6naga sa oled halturtsi mees oma akryleerimis meetodiga lae nurka. Tundub et leidsime yhe j2rjekordse haltuura venna sellised peaks k6ik tarbija kaitse ametisse arvele votma :grin:
Manowar
Ehitusguru
Ehitusguru

Külaline kirjutas:Las ma t6lgin sulle manowar mis ummik ytles. Yhes6naga sa oled halturtsi mees oma akryleerimis meetodiga lae nurka. Tundub et leidsime yhe j2rjekordse haltuura venna sellised peaks k6ik tarbija kaitse ametisse arvele votma :grin:
...ja mitte ainult lae nurka, seinte nurgad samuti, hea, et vahel tulevad haritud inimesed ameerikast ja õpetavad ahve, kahvliga sööma.

Miks sa oma nime alt ei postita Valez, sa oled ainuke, kel pole korralikku klaverit ä ja õ on sul koguaeg 2 ja 6, lambaants..." Ameerika on ilus maa" :rant:
Viimistlus Duo OÜ
viimistlusduo@gmail.com
53425657
Külaline
külaline

T66juures pole aega telefoniga sisse logida suitsu break on 3 maffi jagu
Urmas
autodidakt
On tänanud: 378 korda
On tänatud: 420 korda

Lugemata postitus Postitas Urmas »

Külaline kirjutas:Las ma t6lgin sulle manowar mis ummik ytles. Yhes6naga sa oled halturtsi mees oma akryleerimis meetodiga lae nurka. Tundub et leidsime yhe j2rjekordse haltuura venna sellised peaks k6ik tarbija kaitse ametisse arvele votma :grin:
Valez!

Olgu need osad venelased kes nad on, aga mõned head mõtteterad on nendel küll olemas. Ühe tõlge siin- Oma usuga võõrasse kloostrisse ei minda! Küll me siin Eestimaal hakkama saama ja kui ameerikamaalt midagi kasulikku on üle võtta, küll siis võtame.
Seni telekast Discovery või mõnelt muult kanalilt vahest mõningaid remondi- ja ehitussaateid vaadanuna tekib tihtipeale küsimus, et kus on sealse tarbijakaitse silmad. Sa peaksid olema näinud saateid, kus oksjonilt ostetakse maja, nädalaga remonditakse-värvitakse üle stiilis "ah, käib küll"(tuleb jälle meelde venelaste "potjomkini sündroom"), virutatakse ostuhinnale vähemalt 50% ja ollakse jube rõõmsad, et said järgmiselt lollilt ostjalt oma suure kasumi. Ja need töövõtted, näiteks värvimisel. Jube! Mis teha, maailm on avatud, info liigub, aga kas peaksin sellise tööstiili omaks võtma? Tänan, võite oma sellise mentaliteedi ...(tsenseeritavad sõnad)... pista!
Mis tarbijakaitsest sa jahud? Mida see tarbijakaitse teeb ja mille alusel ta midagi teeb või nõuab kui Eestis pole kirjas nõudeidki, mille alusel midagi nõuda. Näiteks soomlaste maalritööde RYL aktsepteerib mitut võimalust nurkade viimistlemise osas.
Võta nüüd rahulikult! Meie siin saame Manowariga ideaalselt hakkama, lihtsalt "käekirjad" on erinevad, aga lõpptulemus on ikkagi ilus.
Külaline kirjutas:T66juures pole aega telefoniga sisse logida suitsu break on 3 maffi jagu
Kasuta nüüd suitsupausi ikka sihtotstarbeliselt ja tõmba rahulikult suitsu! Või on sul töökaaslased nii igavad, et pole pärast suitsupausi enam millestki rääkida ja käid suitsupausi ajal jututeemasid otsimas? Või oled ise nii igav, et töökaaslastel pole sinuga millestki rääkida ja käid samal põhjusel foorumis?
NB! Ei võta materiaalset vastutust oma kommentaarides soovitatu kasutamise eest! ;)
pasternakk
külaline

Lugemata postitus Postitas pasternakk »

Urmas ja Manowar, olen aru saanud, et te mõlemad jagate matsu, ent askeldate Lääne- ja Põhja-Eestis.
Oskate soovitada mõnd asjatundjat/kohusetundlikku kolleegi Lõuna-Eestis (Tartumail)?
Manowar
Ehitusguru
Ehitusguru

Soovitaks, kui tunneks rohkem selle ala inimesi.
Viimistlus Duo OÜ
viimistlusduo@gmail.com
53425657
villu20
Korralik postitaja
Korralik postitaja
On tänanud: 9 korda
On tänatud: 4 korda

Lugemata postitus Postitas villu20 »

Valez666
Külaline kirjutas:Lopeta matu oma debiilsed kommentaarid ma olen tool mul pole aega sulle tablette sisse s66ta
Külaline kirjutas:T66juures pole aega telefoniga sisse logida suitsu break on 3 maffi jagu
Manused
381177_285950338106769_273099892725147_743384_175391744_n2_phixr.jpg
381177_285950338106769_273099892725147_743384_175391744_n2_phixr.jpg (71 KiB) Vaadatud 4773 korda
Urmas
autodidakt
On tänanud: 378 korda
On tänatud: 420 korda

Lugemata postitus Postitas Urmas »

pasternakk kirjutas:Urmas ja Manowar, olen aru saanud, et te mõlemad jagate matsu, ent askeldate Lääne- ja Põhja-Eestis.
Oskate soovitada mõnd asjatundjat/kohusetundlikku kolleegi Lõuna-Eestis (Tartumail)?
Ameerikamaal ärkavad inimesed igal hommikul kaks tundi varem, et sõita tööle sama kaugele kui meil on vahemaa Tallinn-Tartu. :) Kolleege sealkandis ei tea(tegelikult tean, kuid tema on looduslike värkide spets, selles foorumis kasutajanimega Kolekoll), aga ise tulen Lõuna-Eestisse askeldama umbes 1-1,5 kuu pärast natuke pikemaks ajaks kui paar päeva.
NB! Ei võta materiaalset vastutust oma kommentaarides soovitatu kasutamise eest! ;)
Vasta