Lugemata postitus Postitas Reintz »
Lugemata postitus Postitas keemik »
Lugemata postitus Postitas Urmas »
Lugemata postitus Postitas Reintz »
Sind on raske tõsiselt võtta pärast seda iba, mis sa mu teises teemas ajasid.Urmas kirjutas:Montaaživaht on selleks välja mõeldud.
Lugemata postitus Postitas Urmas »
Loomulikult ma ei saanud tõsist juttu ajada kui sulle tehakse selgeks, et aknapalede viimistlusmaterjalid ei oma sinu konstruktsioonide puhul mingit tähtsust, aga sa ajad ikka oma joru, et tahaks ikkagi paled vormistada materjaliga, mis ei mädaneks. Saigi siis soovitatud mittemädanevaid materjale.Reintz kirjutas: Sind on raske tõsiselt võtta pärast seda iba, mis sa mu teises teemas ajasid.
Lugemata postitus Postitas Külaline »
Hullul, tuulel ja Makroflexil teadupoolest jõudu jätkub. Kui püstol augu põhja, väliskrohvini suruda ja siis kõik tihkelt täis lasta, kas paisuv vaht ei või läbi välise krohvi punnitama hakata?Urmas kirjutas:Vahu soovitust võid tõsiselt võtta, saad püstoli otsa suruda augu põhja ja ikka korralikult augud täita.
Lugemata postitus Postitas Külaline »
Kui krohv on eelnevalt seinast lahti, siis muidugi võib. Vahtu tuleb mõistusega lasta! Alati ei kehti see venelaste hüüdlause- sila jest, uma nje nado.Külaline kirjutas:... Hullul, tuulel ja Makroflexil teadupoolest jõudu jätkub. Kui püstol augu põhja, väliskrohvini suruda ja siis kõik tihkelt täis lasta, kas paisuv vaht ei või läbi välise krohvi punnitama hakata?
Mine “Konstruktsioonid, seinad”
Arendas phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Estonian translation by phpBB Eesti [Exabot] © 2008*-2025