hetkel renoveerin ühte vanemat maja, puistõrestik konstruktsiooniga, järg isolatsioonimaterjali tarnimise juures. Endal on hea kogemus paroci villadega ja nende paigaldamisega ja eelistus on alati langenud paroci toodangule.
Praegu arvutan materjalide hindu ja pakkumistest kogutud hinnainfona tuleb URSA Mata 35 ( http://ecostock.ee/tooted/ursa-euromata-35/ ) tervele konstruktsioonile (välisseinad, kaldlaed, pööningu lagi) natukene odavam, samas ma ei tea kedagi kes teaks kedagi kes seda villa kasutanud on .
Kas keegi kellel selle villa paigaldamise kogemus oskab sellest villast midagi rääkida, kuidas paigaldamisel tundub, püsib vormis/vajub ja kas või miks võiks seda paroc extrale eelistada (va lambda arv ja odavam hind) ?
klaasvill URSA Mata 35 vs kivivill paroc extra
kuidas soojustada oma elamist
-
- Ehituspenskar
- On tänanud: 61 korda
- On tänatud: 117 korda
Re: klaasvill URSA Mata 35 vs kivivill paroc extra
Lugemata postitus Postitas vuuk »
Konkreetselt Ursaga on kogemust vähe, aga on silma jäänud, et madalama hinnaga toodetel kipuvad olema mõõtmete hälbed suuremad. Ehk, kui näiteks toote nimipaksus on kirjade järgi 100 mm, siis tegelikult paljud villaplaadid on märksa õhemad.
Seega odavam hind lõppkokkuvõttes võib olla näiline.
Seega odavam hind lõppkokkuvõttes võib olla näiline.
Lugemata postitus Postitas Deemu »
Tegelikult pole sel URSA-l häda midagi. Mõõtude defekte minu teada pole esinenud (minu aja jooksul, mil olen seda müünud), kui eks ka tehasepraaki võib esineda.
Mis URSA puhul häirida võib on sideaine ebameeldiv lõhn, kuid see kaob paari tunni möödudes (reaalne katse läbi tehtud), kui pakk on lahti võetud.
Vajadusel saaksin teha postituse postitajale URSA villale pakkumise.
Mis URSA puhul häirida võib on sideaine ebameeldiv lõhn, kuid see kaob paari tunni möödudes (reaalne katse läbi tehtud), kui pakk on lahti võetud.
-
- Korralik postitaja
- On tänanud: 4 korda
- On tänatud: 13 korda
Lugemata postitus Postitas antonsi »
tänan pakkumast, aga paroc juba seinas ja hinnavahe ursa kasuks oli ka lõpuks marginaalne ~100 euriDeemu kirjutas:Tegelikult pole sel URSA-l häda midagi. Mõõtude defekte minu teada pole esinenud (minu aja jooksul, mil olen seda müünud), kui eks ka tehasepraaki võib esineda.
- rokikas
- Ehituspenskar
- On tänanud: 227 korda
- On tänatud: 231 korda
Lugemata postitus Postitas rokikas »
Kui oled müügimees siis võid ju seda ka avalikult teha! Näiteks palju maksab 15 m3. seda villa?Deemu kirjutas: Vajadusel saaksin teha postituse postitajale URSA villale pakkumise.
55678786
ehitusremont@gmail.com
ehitusremont@gmail.com
-
- Korralik postitaja
- On tänanud: 4 korda
- On tänatud: 13 korda
Lugemata postitus Postitas antonsi »
URSA jäi mul seekord ostmata kuna ma ei leidnud selle kohta ehitajatelt tagasisidet: kes oli kaugelt näinud ja kes ei olnud üldse näinud, sellel teemale siin foorumis ei tulnud ka piisavat tagasisdet. Teine asi mis selgus oli see, et vali vill välja ja kauple, saad kõik ligilähedaselt ühe hinna peale. Parociga oli mul varasemalt kogemus olemas ja kõikidel ehitajatel ka. Kui ma oleks ise müügimees , siis ma koguks seda tagasisidet klientidelt kes seda on suure kogusena ostnud ja annaks uuele kliendile mitu numbrit kuhu helistada, et küsida paigaldaja või lihtsalt mingi kliendi (head)kogemust.
Aga minu tagasiside ja kogemus URSA vs Paroc extra ostmisel:
Vaja oli ~80 pakki villa (150, 50 mõõdud, paroci mõõtude järgi) , siis URSA-t pakuti üsna agressiivselt ja tundub, et kasumimarginaal sellel müügimeeste jaoks parim. Paroc extra (või mõni teine konkureeriv toode) tuleb üsna sarnase hinnaga kätte, kui on piisavalt aega pakkumisi küsida ja müügimehi tülitada. Letist ostes oleks tulnud juba hinnavahe mis oleks kohe URSA kasuks. Hea pakkumise leidmine ei olnud kerge ja parima hinna teada saamiseks suhtlesin vähemalt ~10 poe ja müügimehega. Villale saingi parima hinna peale kahenädalast kauplemist (mõõdetav ajakulu ~3 tundi suhtlemisele, ülejäänud ootamine) ja kallima paroci ja odavama URSA pakkumise vahe oli selle väikse koguse pealt suurusjärk ~500 eurot. Renoveerimise käigus on üsna selgeks saanud: 70% kohtades saab kogustega kaubeldes või otse müügimeestega suheldes hinda alla.
Peale hinnauuringut selgus URSA villa kohta, et letihinnaga oleks täna seda odavaim tellida netist http://www.klaasvill.ee/tooted/klaasvill kuigi sealt ostes peab arvestama väikse viivitusega laosesiu kontroll, makse kinnitus jne mis võtab päeva aega, teenindus muidu korrektne. See pakkumine netis on täna isegi parem, kui müügimehed URSA-le otse pakkudes tegid. Samast kohast ostsin ka EPS 100 120m2 (15 pakki) ja oli samuti ostmise hetkel parim pakkumine, kohati letihinnaga (espak, k-rauta jne) vahe ~16 euri ühelt EPS pakilt.
Seega isegi väikest renoveerimist, remonti tehes tasub oma materjalid eelarvestada ja käia lihtsalt erinevates poodides ja e-poodides, sest hinnad on väga erinevad olgu ostmisel kasvõi 100 kruvi , hinnaerinevus on kordades. Samuti olen täheldanud, et sedasi hindu otsides tasub poodi ennem tellimist helistada ja küsida saadavuse kohta ja ka toodete kohta mida netis väljas ei ole, üsna tihti on neil laos olemas selliseid asju mida veebis ei ole ja müügimees saab tellimusele lisada ka poolikuid koguseid ( epsi plaatide kaupa jne). Mida rohkem suudad korraga ühte pakkumisse planeerida, seda tõenäolisem on saada parim hind. Reklaami samas ei tasu ka pimesi uskuda, paljud asjad on mujal juba letihinnaga odavamad, kui mõnes suuremas kohas (espak, krauta, abc jne) 20% alega, samas on erandeid kus ka suurtes on tõsiselt head kampaaniahinnad.
Aga minu tagasiside ja kogemus URSA vs Paroc extra ostmisel:
Vaja oli ~80 pakki villa (150, 50 mõõdud, paroci mõõtude järgi) , siis URSA-t pakuti üsna agressiivselt ja tundub, et kasumimarginaal sellel müügimeeste jaoks parim. Paroc extra (või mõni teine konkureeriv toode) tuleb üsna sarnase hinnaga kätte, kui on piisavalt aega pakkumisi küsida ja müügimehi tülitada. Letist ostes oleks tulnud juba hinnavahe mis oleks kohe URSA kasuks. Hea pakkumise leidmine ei olnud kerge ja parima hinna teada saamiseks suhtlesin vähemalt ~10 poe ja müügimehega. Villale saingi parima hinna peale kahenädalast kauplemist (mõõdetav ajakulu ~3 tundi suhtlemisele, ülejäänud ootamine) ja kallima paroci ja odavama URSA pakkumise vahe oli selle väikse koguse pealt suurusjärk ~500 eurot. Renoveerimise käigus on üsna selgeks saanud: 70% kohtades saab kogustega kaubeldes või otse müügimeestega suheldes hinda alla.
Peale hinnauuringut selgus URSA villa kohta, et letihinnaga oleks täna seda odavaim tellida netist http://www.klaasvill.ee/tooted/klaasvill kuigi sealt ostes peab arvestama väikse viivitusega laosesiu kontroll, makse kinnitus jne mis võtab päeva aega, teenindus muidu korrektne. See pakkumine netis on täna isegi parem, kui müügimehed URSA-le otse pakkudes tegid. Samast kohast ostsin ka EPS 100 120m2 (15 pakki) ja oli samuti ostmise hetkel parim pakkumine, kohati letihinnaga (espak, k-rauta jne) vahe ~16 euri ühelt EPS pakilt.
Seega isegi väikest renoveerimist, remonti tehes tasub oma materjalid eelarvestada ja käia lihtsalt erinevates poodides ja e-poodides, sest hinnad on väga erinevad olgu ostmisel kasvõi 100 kruvi , hinnaerinevus on kordades. Samuti olen täheldanud, et sedasi hindu otsides tasub poodi ennem tellimist helistada ja küsida saadavuse kohta ja ka toodete kohta mida netis väljas ei ole, üsna tihti on neil laos olemas selliseid asju mida veebis ei ole ja müügimees saab tellimusele lisada ka poolikuid koguseid ( epsi plaatide kaupa jne). Mida rohkem suudad korraga ühte pakkumisse planeerida, seda tõenäolisem on saada parim hind. Reklaami samas ei tasu ka pimesi uskuda, paljud asjad on mujal juba letihinnaga odavamad, kui mõnes suuremas kohas (espak, krauta, abc jne) 20% alega, samas on erandeid kus ka suurtes on tõsiselt head kampaaniahinnad.
-
- Uus kasutaja
- On tänanud: 1 korda
- On tänatud: 4 korda
Lugemata postitus Postitas karel87 »
Aastate tagant meenub negatiivne kegemus URSA rullvillaga. Pakki lahti lõigates ja rulli laiali lükates ei soovinud vill sugugi taastada oma pakendile märgitud paksusmõõdet. 50mm vill jäigi nii 30mm paksuseks. See oli tõesti aastate eest ja paar rulli teda oligi, aga ettevaatlikuks muudab siiski. Pimesi müügimehe usaldamise asemel võtaks ilmselt paar pakki prooviks.
Hüppa
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit
- ↳ Fassaadide arutelu