Aknaraami ja põskede vaheliste pragude parandamine
siseviimistlustöödega seonduv arutelu. Siia ei postita tööotsimisi ja -pakkumisi!
-
- Korralik postitaja
- On tänanud: 3 korda
Re: Aknaraami ja põskede vaheliste pragude parandamine
Lugemata postitus Postitas Valez666 »
Ma kasutan tihtipeale p2evajooksul vast 5-10 erinevat producti v2rve pahtleid caulki silikooni segusid grouti jne. 5-10 producti tootejuhendi l2bi lugemine, spekuleerimine kas ja millistes tingimustes see nyyd seal nakitab voib kulgeda kaunis pikaks nagu sellest foorumistgi n2ha voib. Hetkel ma kyll teen seda vabast ajast oma l6buks. T66juures kahjuks tuleb loominguliselt m6istusega l2heneda asjale, 10a on ju k2kki kokku keeratud juba, praktiliselt nagu kogu elu. Midagi voiks ju selle ajaga nigu 6ppida et ei pea iga asja pealt silti lugema.
Mis siis saab kui sina 6ieti k2itud, ja product alt veab, kuigi tootejuhendit j2rgid? T6esti usud ja arvad et yks vaene maaler nyyd hakkab silicooni firmat kohtu kaebama oma 200 rutsi p2rast voi?
Kliendi silmis oled sa halturtsi mees ilmselt nagunii, yksk6ik mis p6hjusel olukord tekkis.
Mis siis saab kui sina 6ieti k2itud, ja product alt veab, kuigi tootejuhendit j2rgid? T6esti usud ja arvad et yks vaene maaler nyyd hakkab silicooni firmat kohtu kaebama oma 200 rutsi p2rast voi?
Kliendi silmis oled sa halturtsi mees ilmselt nagunii, yksk6ik mis p6hjusel olukord tekkis.
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Külaline »
Aga sellepärast ma kasutangi kindlate tootjate kvaliteetseid tooteid.Valez666 kirjutas:... Midagi voiks ju selle ajaga nigu 6ppida et ei pea iga asja pealt silti lugema. ...
Kuna mul esialgu Alzheimeri tõbe pole veel diagnoositud, siis tihti kasutatavate materjalide tootejuhendid on pähe kulunud.

Urmas
-
- külaline
Mina esitan pretensiooni poele, kes mulle jama materjali müüs, kes omakorda on kohustatud selle uue vastu vahetama ja olenevalt olukorrast, maksab kinni ka juba teostatud tööde või ümbertegemise kulutused.Valez666 kirjutas:... Mis siis saab kui sina 6ieti k2itud, ja product alt veab, kuigi tootejuhendit j2rgid? T6esti usud ja arvad et yks vaene maaler nyyd hakkab silicooni firmat kohtu kaebama oma 200 rutsi p2rast voi? ...
Kas tasub? Olenevalt summast võib isegi väga ära tasuda. Kui pood ei soovi normaalsetel tingimustel maksta tehtud kulutusi, saab alati kohtu kaudu nõuda, mis läheks poele tunduvalt kallimaks.
Urmas
-
- Korralik postitaja
Urmas jutuks on see kohtu v2rk hea kyll. Aga tohib kysida et mitu korda sa ise kohtus taolist ehitusega seonduvat asja ajanud oled? Kas eestis on siis kohtus kaimine ja oma oiguste taga ajamine n6nna lihtne? Ega sa juhuslikult judge Judy ja judge Mathew saateid liiga palju pole vaadanud
-
- külaline
Tohid ikka. Olen korra selle tee läbinud. Ainuke viga oli see, et aega võttis ca pool aastat, täpselt ei mäleta. Ei soovi enam kellegi ees lammast mängida.Valez666 kirjutas:... Aga tohib kysida et mitu korda sa ise kohtus taolist ehitusega seonduvat asja ajanud oled? ...
Urmas
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Valez6666 »
Urmas sa teed selle eesti tuleku mu jauks ikka kole kole hirmu2ratavaks oma jutuga, ma nigu kuulan yhe k6rvaga aga samas m6tlen et kuda see voimalik on. Zero tolerants halturtsile, kylmand v2rvid l2hvad nagu soojad saiad letipeal, tootejuhendid jne. Ja l6puks eesti klient ka veel nussib et tsaari aegsesse elamisse peab k6ik imekaunis saabuma.
Tohib kysida et mis siis sellised zero halturtsi ja Zero alkoholi tarbimisega, tootejuhenditega kursis olevad, ja no ikka viimasepeal superspecial mehed eestis teenida voivad. Kas p2eva rahana voi tunni rahana, ja kas firmas voi omal k2el v2ike ettevotjana hullates. Ma n2pistan siin kuidagi moodi keskmiseks ehk 25$ tunnis, mis meie kandis ehk keskmine voi odavamapoolne. Pidades silmas siis maalrit66d ja plaadit66d n2iteks. P2evad pole vennad
Tohib kysida et mis siis sellised zero halturtsi ja Zero alkoholi tarbimisega, tootejuhenditega kursis olevad, ja no ikka viimasepeal superspecial mehed eestis teenida voivad. Kas p2eva rahana voi tunni rahana, ja kas firmas voi omal k2el v2ike ettevotjana hullates. Ma n2pistan siin kuidagi moodi keskmiseks ehk 25$ tunnis, mis meie kandis ehk keskmine voi odavamapoolne. Pidades silmas siis maalrit66d ja plaadit66d n2iteks. P2evad pole vennad
-
- Korralik postitaja
Urmas raagi siis meile kauge maa halturtsi meestele mis suguseid vilju eesti t66p6ldudel mehed korjavad. Urmas vist rapsib t66d murda k6vasti et netti pole aega tulla raudselt halturtsitab kuskil
-
- Ehituspenskar
- On tänanud: 27 korda
- On tänatud: 72 korda
Lugemata postitus Postitas madis64 »
Selle kohta jääb üle tuletada sulle meelde eesti rahvatarkust "situ üks sitt või räägi üks jutt, kuid ära pasanda kogu aeg"Valez666 kirjutas:Urmas raagi siis meile kauge maa halturtsi meestele mis suguseid vilju eesti t66p6ldudel mehed korjavad. Urmas vist rapsib t66d murda k6vasti et netti pole aega tulla raudselt halturtsitab kuskil
http://www.folklore.ee/justkui/sonastik ... 3&id=15062

-
- Korralik postitaja
Meite kandis oeldakse et money talks bullshit walks all day long
Mine “Siseviimistlus, värvid, plaatimistööd”
Hüppa
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad