Osb plaadi peale uus põrand.

põrandad, põrandatööd
Tüdruk
külaline

Osb plaadi peale uus põrand.

Lugemata postitus Postitas Tüdruk »

Paremat pealkirja panna ei osanud.
Igatahes, ma olen alles põhikooli ealine tüdruk ning väga neid ehitus asju ei tunne, kuid olen rääkinud isaga põranda vahetamisest. Hetkel on mu toa põrandal maas OSB plaat ning sellel on jumal teab kui paks kiht lakki peal. Põranda all on ka põrandasoojustus.
Isaga veidikene arutasime seda põranda vahetamise asja, kuid temaarust ei anna midagi teha, sest kui paneksin parketi osb plaadi peale ei oleks enam põrandasoojustusest kasu ning kui paneks nt vaiba või linoleumi peale siis lõhuks ma selle üpriski kiiresti ära. (Ma liigutan väga tihti mööblit) Nagu ma aru sain siis põrandat ka võimalik seda põrandat üles võtta kuna see on väga kõvasti liimitud jne.
Kui palju tema jutust tõsi on ning mida mul üldse teha annaks, et uus põrand peale saada nii, et ka soojust läbi tuleks?
Vabandan segase teksti pärast. :oops:
keemik
Ehitusveteran
Ehitusveteran
On tänatud: 104 korda

Re: Osb plaadi peale uus põrand.

Lugemata postitus Postitas keemik »

Kas põrandasoojustus või põrandaküte?
Tüdruk
külaline

Lugemata postitus Postitas Tüdruk »

Ilmselt siis põrandaküte. (Põranda alt lähevad läbi torud millesse lastakse soe vesi)
Urmas
autodidakt
On tänanud: 378 korda
On tänatud: 420 korda

Lugemata postitus Postitas Urmas »

Räägi isa pehmeks ja las ostab sinna tuppa laminaatparketi. Laminaadi peal on sul ka hea mööbeldada, pistad vanad sokid kapi-voodi jalgade alla ja suudad lausa üksi mööblit nihutada ning ei kriimusta põrandat. :)
NB! Ei võta materiaalset vastutust oma kommentaarides soovitatu kasutamise eest! ;)
Vasta