Eramaja katuse vahetus

Siia foorumisse postitage ainult tööpakkumised!
Foorumi reeglid
NB! Tööpakkumise korral lisage ka asukoht! Kui teema algataja ei soovi enam tööpakkumisi, siis oleks soovitav seda ka oma teemas teada anda, et Administraator saaks teema lukku panna. Kui soovite aga hoida oma tööpakkumise teemat kõikide postituste eesotsas Kleepsuna, siis on see võimalik tasulise teenusena. Huvi korral saata privaatsõnum kasutajale Kristel
marmelade
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Eramaja katuse vahetus

Lugemata postitus Postitas marmelade »

Tere!

Sooviksin hinnapakkumist (töö+materjal) väiksema eramaja katuse vahetuseks. Materjaliks ilmselt profiilplekki. Objekt Tapa vallas.

Maja katus: 9.78 x 5.30 x 2 + esiku katus 2.1 x 4.4 + veranda ~3 x 2, mõõdud meetrites muidugi :)

Pildid saadan meilile ja pakkumised palun privasse, seal vastan ka täiendavataele küsimustele :)
Külaline
külaline

Re: Eramaja katuse vahetus

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Tere.Oleme teie poolt pakutavast tööst huvitatud.Lugupidamisega Janno nr 56876615
n2ky
külaline

Lugemata postitus Postitas n2ky »

Tere olen huvitatud teiepoolt pakutavast tööst. sooviks teie e maili või numbrit kuhu pakkumine teha .
Urmas
autodidakt
On tänanud: 378 korda
On tänatud: 419 korda

Lugemata postitus Postitas Urmas »

marmelade kirjutas:... Pildid saadan meilile ja pakkumised palun privasse, seal vastan ka täiendavataele küsimustele :)
n2ky kirjutas:Tere olen huvitatud teiepoolt pakutavast tööst. sooviks teie e maili või numbrit kuhu pakkumine teha .
Külaline kirjutas:Tere.Oleme teie poolt pakutavast tööst huvitatud.Lugupidamisega Janno nr 56876615
Ma hakkan vist juba varsti aru saama, miks meie ehitajaid sõimatakse, et nad nii lollid on. :)
NB! Ei võta materiaalset vastutust oma kommentaarides soovitatu kasutamise eest! ;)
Medvind OÜ
Uus kasutaja
Uus kasutaja
On tänanud: 3 korda
On tänatud: 5 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Medvind OÜ »

Urmas kirjutas:
marmelade kirjutas:... Pildid saadan meilile ja pakkumised palun privasse, seal vastan ka täiendavataele küsimustele :)
n2ky kirjutas:Tere olen huvitatud teiepoolt pakutavast tööst. sooviks teie e maili või numbrit kuhu pakkumine teha .
Külaline kirjutas:Tere.Oleme teie poolt pakutavast tööst huvitatud.Lugupidamisega Janno nr 56876615
Ma hakkan vist juba varsti aru saama, miks meie ehitajaid sõimatakse, et nad nii lollid on. :)
:amen:
Üle mõistuse käivate tööde teostamine on võimalik üle mõistuse käiva hinna eest
Külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Paluks pilte meilile : dromel.dromel@mail.ee
sadaasja
külaline

Lugemata postitus Postitas sadaasja »

Paluksime ka pilte meilile sadaasja@gmail.com