krohvimise eesmärk?
-
- külaline
Re: krohvimise eesmärk?
Lugemata postitus Postitas Mahharadja »

-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Külaline »
Kas sul on uued seinad? Millest?
Urmas
-
- külaline
-
- külaline
Seni olen Aerocist seintele alati paigaldanud armeerimisvõrgu kipskrohviga. Seni pole veel ükski tellija pragude või õigemini pragude puudumise pärast tagasi kutsunud.Mahharadja kirjutas:Seinad on aerocist ja uued jep.

Urmas
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas mahharadja »

-
- külaline
Kelle jaoks liigne, kelle jaoks mitte. Kas hiljem vaadata võimalikke* deformatsioonipragusid või mitte, kuulub sinu tahtmiste valdkonda. Hiljem neid parandada läheb tunduvalt kallimaks! Valik on sinu!mahharadja kirjutas:Pole mõtet krohvida kui seinad on sirged. Miks neid liigseid kihte ikka seina panna..
*- need "trepiastmed" võivad tekkida ja võivad ka mitte tekkida.
Urmas
-
- külaline
Asi pole absoluutselt seitnte sileduses või sirguses, vaid võimalike defektide ennetamises juba ehituse käigus. Olen näinud seda "trepi"efekti. Hiljem saad süüdistada ainult iseennast koonerdamises.mahharadja kirjutas:Pole mõtet krohvida kui seinad on sirged. Miks neid liigseid kihte ikka seina panna..
Vaata selles hankes lisatud teist pilti, midagi sarnast. http://ehitus.hange.ee/hange/30648/maal ... aalritood/
Urmas
-
- Ehituspenskar
- On tänanud: 27 korda
- On tänatud: 72 korda
Lugemata postitus Postitas madis64 »
Kas tõesti suudab armeerimiskangas vajuvat seina koos hoidaKülaline kirjutas: Olen näinud seda "trepi"efekti. Hiljem saad süüdistada ainult iseennast koonerdamises.
Vaata selles hankes lisatud teist pilti, midagi sarnast. http://ehitus.hange.ee/hange/30648/maal ... aalritood/

-
- külaline
No see pilt pole just kõige parem näide, liiga räige, aga tihtipeale uue maja paika loksumisel tekivad seintes pinged ja armeermisvõrk leevendab kohe kindlasti mikropragude välja tulemist.madis64 kirjutas:Kas tõesti suudab armeerimiskangas vajuvat seina koos hoida
Urmas
- Hiid
- Ehituspenskar
- On tänanud: 105 korda
- On tänatud: 84 korda
Lugemata postitus Postitas Hiid »
millega tänapäeval krohvitakse ja kui paks see kiht on?mahharadja kirjutas:Pole mõtet krohvida kui seinad on sirged. Miks neid liigseid kihte ikka seina panna..
Vanasti oli mark 8 ja paksus sent.

-
- külaline
Lugemata postitus Postitas mahhar »

-
- autodidakt
- On tänanud: 378 korda
- On tänatud: 419 korda
Lugemata postitus Postitas Urmas »
Ise olen armeerinud-krohvinud kipskrohviga MP-75 või MP Classic. Rotband ja Coldband on sama, aga tunduvalt kallimad.Hiid kirjutas: millega tänapäeval krohvitakse ja kui paks see kiht on?
Vanasti oli mark 8 ja paksus sent.
Normaalselt laotud seinte puhul see kiht üle 10mm tulla ei tohiks.
mahhar kirjutas:Kui pika aja jooksul maja nö paika loksub (võimalike pingete tekkimise periood)?
Üldiselt arvatakse selleks ajaks paar aastat ikka

-
- autodidakt
Kokku saab hoida ka mujalt nagu näiteks naise fitnessi ja jõusaali arvelt. Las käib tööl-poes-laste järel jala, saab palju värkes õhus viibida, mitte higihaisus ennast higiseks ajada. Lastel jäävad pikemaks ajaks ära igatsugused maiustused nagu kommid-coca-burksid-jamuuselline. See on nende hammaste ja üldsise tervise huvides. Ja kui tahavadki kommiraha, siis võivad näiteks taarat korjata. Poisikesena sai küll maas ja põõsaste all "vedelev raha"(taara) üles korjatud ja raha vastu vahetatud. Oma õlle eelarvet ära puutu!

-
- külaline
Lugemata postitus Postitas mahhara »
Kas armeervõrgu võiks panna ka pahtli sisse?

-
- Ehitusguru
- On tänanud: 6 korda
- On tänatud: 11 korda
Lugemata postitus Postitas Manowar »
Siseviimistlus: krohvi-, maalri-, kipsitööd, põrandad, vannitubade ehitus, plaatimine, fassaaditööd.
viimistlusduo@gmail.com
53425657
Kõik kurdavad, et raha on vähe, aga pole kedagi kuulnud kurtmas, et mõistust napib.
-
- autodidakt
Jajaa, kindlasti sa näed neid mikropragusid viimistlemata seinal.mahhara kirjutas:... Seinad on sirged ja juba pea kaks aastat seisnud ka - ilma pragudeta seni...

Võib, aga minu jaoks on see selline riski peal värk. Müüakse ka sellist 1m laiust liru armeerimisvõrku, omadustelt nagu võrkteip, mida võiks idee järgi pahtli sisse paigaldada, kuid seal on paar "aga". Kuna see klaaskiust armeerimisvõrk on tiheda silmaga ja pealispind "libe", siis õhukese tasanduspahtliga armeerimist tehes ei pruugi nakkumine olla kõige ideaalsem. Jah, saaks paigaldada ka spets vuugipahtliga, aga see on selleks liiga kallis. Teades Aeroci poorsust ja imendumisvõimet, siis teine "aga" on selle võrgu korralikult Aeroci peale paigaldus ilma Stuck-Primeriga kruntimata seinale. Kas raatsid raha välja käia krundi jaoks?mahhara kirjutas:... Kas armeervõrgu võiks panna ka pahtli sisse?...
Need on lihtsalt mõned minu uitmõtted sellel teemal.

-
- külaline
Ahjaa, veel, kontrolli oma vaheseinte sirgust ikka mõlemalt poolt seina. Kui tavaliselt laotakse sein sirge-loodi ühelt poolt, siis teiselpool seina see ei pruugi teps mitte nii sirge ja sile olla. Asi on selles, et plokkidel-kividel on tehase poolt mõõtudest lubatud väikesed tolerantsid ja tavaliselt on need olemas.mahharadja kirjutas:Pole mõtet krohvida kui seinad on sirged...
Urmas
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas mahhar »
Kui suur lubatud viga peaks olema ületatud, et krohvima peaks?

-
- Ehitusguru
3mm on liiga hea tulemus, et tõsi olla, plokkide erinevus on sellises suurusjärgus ja rohkemgi.mahhar kirjutas:Manowar, 3-meetrise rihtlatiga mõõtes on kõikuvust max kolm mm.
Kui suur lubatud viga peaks olema ületatud, et krohvima peaks?
Kui kõik on nii nagu väidad, pane aluspahtel L kangaga seina, tee LR+ üle ja peenpahtel kõige lõpuks, vaata ainult, et "spetsialistid" su 0 tolerantsiga seina kriiva ei pahtelda.
Sisulist vahet pole kas krohvid või pahteldad(kuna pahtliga kiviseinal krohvipinna tulemust ei saa ja kihtide arv on ikka sama), hinna vahe on väike ja tulemus, küsitav.
Siseviimistlus: krohvi-, maalri-, kipsitööd, põrandad, vannitubade ehitus, plaatimine, fassaaditööd.
viimistlusduo@gmail.com
53425657
Kõik kurdavad, et raha on vähe, aga pole kedagi kuulnud kurtmas, et mõistust napib.
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas mahar »
Välisseinad on aeroc 375 ja selle ploki mõõdud kõiguvad tegelikkuses 6-7 mm ehk palju rohkem kui tootja kinnitab. Need on mul laotud loodides siseseina järgi ehk probleem ellimineeritud.
Vaheseinad on aeroc hard ja aeroc vaheseinaplokkidest kus mõõtude erinevus on alla 1 mm.
Üks 20 aastase kogemusega maaler tahtis hakata kohe pahteldama LR+ ga, ilma võrguta.
Mina aga tahaks lasta teha lihtsalt õigesti..

-
- Ehitusguru
Kui nii, siis usun, aga tuleksin hea meelega uudistama, kuna olen sellele teemale näpu andnud, kirjuta mulle privasse.mahar kirjutas:Manowar, tule mõõda üle kui ei usu.
Välisseinad on aeroc 375 ja selle ploki mõõdud kõiguvad tegelikkuses 6-7 mm ehk palju rohkem kui tootja kinnitab. Need on mul laotud loodides siseseina järgi ehk probleem ellimineeritud.
Sel juhul on sul väljastpoolt krohvimise ja armeerimisega sedapalju rohkem tööd, kuna armeersegudega on palju kehvem täita, kui MP-ga, aga see pole hetkel teema ja jätame selle kõrvale.
Kas kaabeldus on tehtud, et kohe pahteldama hakata ja see 20 aastat kogemust on minu silmis ümmargune 0, ilma võrguta? kas see kogemustega maaler selgitas ka, kuidas sillused armeeritakse?mahar kirjutas: Üks 20 aastase kogemusega maaler tahtis hakata kohe pahteldama LR+ ga, ilma võrguta.
Mina aga tahaks lasta teha lihtsalt õigesti..
Tahan lihtsalt seda öelda, et kõik näevad ühte etappi ja kogupilti mitte, lõpphind kogu kupatusele tuleb sama igal juhul ja see, mis tundub esimesel pilgul soodne, saab selgeks hiljem, et polegi nii soodne.
viimistlusduo@gmail.com
53425657
-
- autodidakt
Mina küll nii julge ei ole, aga samas olen omamoodi laisk- ma ei viitsi parandusi tegemas käia ja seepärast teen kõike väikse varuga. Siiani on see ennast õigustanud.mahar kirjutas:... Üks 20 aastase kogemusega maaler tahtis hakata kohe pahteldama LR+ ga, ilma võrguta...
Kas see 20 aastase kogemusega maaler on kirjaliku Lepinguga ikka nõus, kus ta kirjeldab viimistlusel kasutatavaid materjale ja annab ka VÕS-st tulenevalt garantii teostatud töödele? Küsi temalt kirjalikku Hinnapakkumist koos tööetappide kirjelduse ja kasutatavate materjalidega. Sul on vähemalt midagigi, millele jamade korral toetuda.

-
- külaline
Lugemata postitus Postitas mahar »
http://aeroc.ee/index.php?page=764&lang ... Viimistlus
Väljapoole planeerin üldse lihtsalt õhkvahe + kivivooder.
Kaabeldus on tehtud, toosid süvistatud, kraaninurgad paigas.
Eraldi silluste armeerimisest kuulen esimest korda. Mul muidu originaal-aeroc-sillused.
Selle maalriga pole lepingust juttu olnud, lihtne maainimene. Ütles, et teeb tubade kaupa, et teeb ühe toa ära siis vaatan kas sobib.
-
- külaline
No siis olen mina ikka eriline frukt- kuigi maalt, Märjamaalt, aga mulle tundmatute tellijatega teen alati kirjaliku Lepingu tööde teostamiseks. Ebameeldivad kogemused on õpetanud!mahar kirjutas:...Selle maalriga pole lepingust juttu olnud, lihtne maainimene...
Urmas
-
- Ehitusguru
tsiteerin:mahar kirjutas:Leidsin ka Aeroci enda kodulehelt info, et aeroc ei vaja seest krohvimist!
http://aeroc.ee/index.php?page=764&lang ... Viimistlus
Väljapoole planeerin üldse lihtsalt õhkvahe + kivivooder.
Kaabeldus on tehtud, toosid süvistatud, kraaninurgad paigas.
Eraldi silluste armeerimisest kuulen esimest korda. Mul muidu originaal-aeroc-sillused.
Selle maalriga pole lepingust juttu olnud, lihtne maainimene. Ütles, et teeb tubade kaupa, et teeb ühe toa ära siis vaatan kas sobib.
"Värvitavad pinnad
Kõigepealt samuti freesitud soonte ja võimalike ebatasasuste tasandamine AEROC parandusseguga ja seejärel kahekordne laustasandus pahtliga. Värvitavate pindade puhul tagab kõige vastupidavama aluspinna KIPSPAHTEL. Värvitavate pindade juures soovitame kasutada pinnatugevduskangast, mis surutakse esimese tasanduskihi pinda või liimitakse peale esimese kihi kuivamist. Kindlasti tuleks pinnatugevduskangast kasutada AEROC Element vaheseinte juures. "
viimistlusduo@gmail.com
53425657
Mine “Siseviimistlus, värvid, plaatimistööd”
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit
- ↳ Fassaadide arutelu