kuidas vannituba õieti plaatida

siseviimistlustöödega seonduv arutelu. Siia ei postita tööotsimisi ja -pakkumisi!
karmenkaar
Uus kasutaja
Uus kasutaja

kuidas vannituba õieti plaatida

Lugemata postitus Postitas karmenkaar »

kas peaks plaatima algul vannitoa seinad ja siis põranda.või ei oma see tähtsust.
Kasutaja avatar
Hiid
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 105 korda
On tänatud: 84 korda

Re: kuidas vannituba õieti plaatida

Lugemata postitus Postitas Hiid »

karmenkaar kirjutas:kas peaks plaatima algul vannitoa seinad ja siis põranda.või ei oma see tähtsust.
üldjuhul tehakse nii, et mõõdetakse välja seinale teine rida ja pannakse sinna puitliist/kipsiriba... mis iganes, mis on kujupüsiv ja võimalik loodida.
Seejärel plaaditakse seinad.
Siis võetakse abiliistuyd ära ja plaaditakse põrand. Kõige lõpuks mõõdetakse tekkinud vahemikku alumised sinaplaadid ja paigaldatakse need.
Samas olulist vahet ei ole, kui tundub, et teisiti on sul parem.
Illar
Korralik postitaja
Korralik postitaja

Lugemata postitus Postitas Illar »

Kui põrand on kaldega, siis tuleb mõõtma hakata loogiliselt põranda madalamast kohast.
taagotar
Uus kasutaja
Uus kasutaja
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas taagotar »

järjekord üldjuhul: enne seinad, siis põrand.
tean, kellel olid põrandaplaadid enne ostetud ja soovis põrandat enne plaatida, siis sellisel juhul soovitan täiskoormust alles paar päeva peale põranda plaatimist ja vuukimist, kata papiga kinni ja ei tohiks kah midagi juhtuda.
vmb
külaline

Lugemata postitus Postitas vmb »

Illar kirjutas:Kui põrand on kaldega, siis tuleb mõõtma hakata loogiliselt põranda madalamast kohast.
põrandaääred võiksid ikka loodis olla aga juhul kui on kaldega siis mina oma väheste kogemustega soovitaks teist rida alustada 3-4cm madalamalt et pärast parem lõigata, sest muidu igavene nöök seda kaldejagu maha võtta. Mida arvavad kogenenumad ?
Allan
Korralik postitaja
Korralik postitaja
On tänanud: 8 korda
On tänatud: 9 korda

Lugemata postitus Postitas Allan »

Nurgakivi

Ma küsiks omakorda, et kas nurgaliistude paigaldamisel (ümber aknaaugu ja välisnurka) ka mingi hea nipp on? Kas need paigaldatakse plaatimise ajal seguga või fikseeritakse juba enne plaatide panemist?
Illar
Korralik postitaja
Korralik postitaja

Lugemata postitus Postitas Illar »

Nii vähe või palju, kui mina olen neid liiste kasutanud, olen paigalduse ajal kohe paika pannud. Jäävad seguga kenasti kinni. :) Aga võib ka enne kinnitada, miks mitte... Pole nagu sellele tulnud, et kinnitada enne..
rhai
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Lugemata postitus Postitas rhai »

[quote="vmb"][/quote]
põrandaääred võiksid ikka loodis olla aga juhul kui on kaldega siis mina oma väheste kogemustega soovitaks teist rida alustada 3-4cm madalamalt et pärast parem lõigata, sest muidu igavene nöök seda kaldejagu maha võtta. Mida arvavad kogenenumad ?

õige jutt väheste kogemuste kohta. :) omalt poolt lisaksin, et igas olukorras on mõttekas alt teist rida 2-3cm altpoolt alustada - lihtsam lõikuriga plaadi serva murda, sest alumist ringi nagunii tervete plaatidega ei pane.
murmet
Ehitusspets
Ehitusspets
On tänanud: 1 korda
On tänatud: 3 korda

Lugemata postitus Postitas murmet »

vmb kirjutas:põrandaääred võiksid ikka loodis olla aga juhul kui on kaldega siis mina oma väheste kogemustega soovitaks teist rida alustada 3-4cm madalamalt et pärast parem lõigata, sest muidu igavene nöök seda kaldejagu maha võtta. Mida arvavad kogenenumad ?
Juhul kui äravoolukaev pole seina ääres, peavad põranda ääred ikka loodis olema. Mismoodi muidu saad alustada ja lõpetada terve plaadiga, eriti mosaiigi puhul.
Vasta