Kraan katki, aidake !

veevarustusega seonduvad teemad, samuti WC-d, heitvesi, septikud
kristeeln
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Kraan katki, aidake !

Lugemata postitus Postitas kristeeln »

Kraani kinnitus koht oli veidikene lekkinud, siis olin vahepeal seda liigutanud ja siis ükskord liigutuse peale kukkus kraan kinnituskohast ära ja enam seda kruviga keeratas tagasi ei saa, ükskõik kui palju keeran kukub ikka ära.. mis ma tegema peaksin ??
http://fotoalbum.ee/photos/Kristeeln/sets/1414141 siin ka pilte mis kohad üksteisega peaksid kinnituses olema ja kas mul midagi välja vahetada jne ? ootaksin väga abi, päris tervet kraani ju ei peaks välja vahetama kuna aind see ükskoht ei taha kinni enam jääda keerates..
Veikko
Ehitusveteran
Ehitusveteran
On tänanud: 16 korda
On tänatud: 13 korda
Kontakt:

Re: Kraan katki, aidake !

Lugemata postitus Postitas Veikko »

Kui eraldi katkist detaili välja ei saa vahetada siis uus kraan ja kõik.
Gaasitööd, küttesüsteemid, veevarustus. Müük, paigaldus, hooldus, remont. http://www.novire.eu/novire@novire.eu +372 5810 3282
dumbuser
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 11 korda
On tänatud: 80 korda

Lugemata postitus Postitas dumbuser »

Ära kulunud midagi. Kahjuks pildi pealt ei saa aru misasi täpsemalt ära on kulunud. Mõnest santehnikapoest vast leiab ka osasid. Kui katkise nublakaga kohale marssida siis vast saab abi, niisama jutu peale ei pruugi müüja vbl isegi aru saada mida täpselt vaja on.
Külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

dumbuser kirjutas:Ära kulunud midagi. Kahjuks pildi pealt ei saa aru misasi täpsemalt ära on kulunud. Mõnest santehnikapoest vast leiab ka osasid. Kui katkise nublakaga kohale marssida siis vast saab abi, niisama jutu peale ei pruugi müüja vbl isegi aru saada mida täpselt vaja on.
See kraani sisemus nagu ära kulunud, et see keerates ei jää sinna sisse kinni,
fgh
külaline

Lugemata postitus Postitas fgh »

Pilti vaadates ütleks, et see on ära murdunud või rant on ära kulunud. Mutter paistab segisti küljes veel olema.
Võta Jublakas poodi kaasa ja küsi uus. Espakis kindlasti on. Samuti febis. Kadaka teel on ka arcade oü, ilmselt sealt saab kõik normaalsema hinnaga sellise jubina. Toru saate alles jätta, aga jagaja tuleb uus panna ilmselt. Ostke samas ka uued tihendid kinnitamiseks, kui seal just teised kummist polnud.

Võimalus on üritada ka remontida, aga suht mõttetu ja kindlasti mitte kauakestev lahendus. Keerad mutri segistilt maha, paned toru läbi mutri ja haamri tangidega üritad uuesti randi tekitad. Muidugi eeldusel, et tegemist on kulunud randiga.

Üldiselt need pildid nii halva kvaliteediga ja paha nurga alt. Ühel pildil tundub torul üldse pragu sees olevat.
A.S.
külaline

Lugemata postitus Postitas A.S. »

Pragu paistab ju lausa kahe keskmise pildi pealt ilusasti välja.
Urmas
autodidakt
On tänanud: 378 korda
On tänatud: 420 korda

Lugemata postitus Postitas Urmas »

kristeeln kirjutas:... mis ma tegema peaksin ?? ...
Mis siin ikka teha, ruttu poodi ja uus lullakas(ei tea täpset nimetust) osta. Endalgi ostetud selline lullakas kodus vedelemas, sest osutus ülearuseks ostuks. Maksis teine alla 10€ kindlasti ja kindlapeale saadavus eelpool mainitud Espak või FEB-s.
IMG_0866.JPG
IMG_0866.JPG (227.63 KiB) Vaadatud 2242 korda
IMG_0867.JPG
IMG_0867.JPG (150.71 KiB) Vaadatud 2242 korda
NB! Ei võta materiaalset vastutust oma kommentaarides soovitatu kasutamise eest! ;)
Külaline
külaline

Re:

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Kord kasutatut seina pannes olin ka kokkukeeramisega hädas, sai katlakivieemaldajaga puhastatud, siis läks.
Kuigi mitte kauaks, järgmine kord enam tagasi ei saanud, eks keere oli rikutud juba. Lõpuks ikka sai uus ostetud.
Olaf
Ehitusspets
Ehitusspets
On tänanud: 2 korda
On tänatud: 11 korda

Lugemata postitus Postitas Olaf »

Olen ka vahetanud. Infoks, Bauhofist siis sain lõpuks õige ( sellise, mis nupule vajutades nupp ilusti fikseerub ja lülitab veed ringi, ilma et peaks näppu peal hoidma ). Bauhofis oli diverteri nime all, maksis 7€.
PS. Ei tee Bauhofile reklaami.
intensiivne
külaline

Lugemata postitus Postitas intensiivne »

need kraanid on pulber tehnoloogiaga toodang,parem kohe uus osta.
Vasta