Veel üx müügimees ilmus väljaloen_soojast kirjutas:mida rohkem süvenen, seda rohkem tundub Mitsubishi tund on tulnud Daikin vallutab Põhja Euroopat
SCOP on ikka võimas küll, peab enda mitsu ka välja vahetama

Lugemata postitus Postitas Külaline »
Veel üx müügimees ilmus väljaloen_soojast kirjutas:mida rohkem süvenen, seda rohkem tundub Mitsubishi tund on tulnud Daikin vallutab Põhja Euroopat
SCOP on ikka võimas küll, peab enda mitsu ka välja vahetama
Lugemata postitus Postitas Potensiaal »
Kibestunud mitsubishi müügimehed ka platsis.Benno kirjutas:Ikka jah. Võta kohe 2, muidu jääd veel ilma, laoseisud hakkavad otsa saama, asi on nii populaarne juba.
Lugemata postitus Postitas ragnarike47 »
Lugemata postitus Postitas Külaline »
Lugemata postitus Postitas Veikko »
See masin küll ei ole ventilatsioon ja ka ei saa ta kindlasti niisutamisega hakkama.Külaline kirjutas:Mina leian jällegi, et kui mul on 40m2 korter 2 korrus puumajas ahjuküttega, kõik aknad lõunapäikese poole (aknad ühel poolel), õhk üldse ei liigu ja suvel on väga umbne ja palav, siis see Daikin FTXZ35N on päris hea lahendus minule, eriti kui seal on olemas õhu kuivati, niisuti ja ventilatsioon. Ei usu, et tuleks odavam, kui need komponendid eraldi osta, eriti veel nii väikese korteri puhul. Praegu mõtlengi seda, et äkki on see pump liiga võimas. Ei tea kas Eestis samast pumbast lahjemaid versioone ka müüakse ja kas see hinnavahe on märgatav.
Lugemata postitus Postitas kasutaja_viljan »
Lugemata postitus Postitas trebla »
Ja mis kütteseadmed sul selles 130 m2 majas veel kasutusel on?kasutaja_viljan kirjutas:Mina siis selle Daikin Ururu kasutaja alates jaanuari alguset.
Elektrikulu vaatan kaugjuhtimispuldilt 770kWh, mi son igati ok.
Niisuti kohta arvasin, et seda ei viici nii või naa kasutada aga veebruar -märts lülitasin sellegi sisse, töötab küll igatahes tõusis 20% pealt 40% ni. Hea seade nadi kallis aga hinda kindlasti väärt. Kütan 130m2 maja sellega.
Lugemata postitus Postitas Hilfe »
Lugemata postitus Postitas mitsu omanik »
Lugemata postitus Postitas matikasesalu »
Lugemata postitus Postitas aare »
Paljud kliimaseadmeid tootvad firmad teevad pidevat arendustööd ja Jaapanis on müügil Ururu Sararast veelgi parema kütteefektiivsusega ÕSP-d, millel SCOP üle 8 (töötavad R-32 külmaainega) . Vene keelt valdavatele infoks : http://6ya-s-vami7.ru/page/kondicionery ... h-shedevrymitsu omanik kirjutas:Daikin Ururu Sarara SCOP oli minu teada 5,9 see on kõrgeim mida mina olen kuulnud, tuleb tootjale au anda.
Usun et nii pea ei küündi veel keegi sinnani, hind on muidugi iseküsimus
Lugemata postitus Postitas nosy »
Lugemata postitus Postitas Slava »
Lugemata postitus Postitas Tauno_T »
Lugemata postitus Postitas madis64 »
Korras seadme puhul oleks see ekvivalentne kolme pidevalt täisvõimsusel kütva 1 kW võimsusega elektriradiaatoriga, mis antud ruutmertrite puhul näib sürrealistlikuna.Slava kirjutas:Mina olen oma mitsubishil Fh35 mõõtnud talvel voolitarbimist ja see on koguaeg ikkagi üle 1000W. 60m2 korter.
Lugemata postitus Postitas Roman01 »
Lugemata postitus Postitas külailen »
Lugemata postitus Postitas @rvaja »
Lugemata postitus Postitas Raju43 »
See teema arutelu algas 2014a jaanuaris. Usun et käib ka peale augustit. Ei usu et siin augustiga midagi pistmist.@rvaja kirjutas:Väike tähelepanek, täpselt aasta tagasi augusti lõpus käis samasugune arutelu, et Sharp on parem, kui Mitsu. Enne seda Midea on parem, Fujitsu on parem. See Mitsubishi peab ikka kuradi hea pump olema, et kõik ennast temaga võrdlevad.
Lugemata postitus Postitas roland44 »
Lugemata postitus Postitas soovinkaosta »
Lugemata postitus Postitas Vaidamees »
Lugemata postitus Postitas kaspar_p »
Lugemata postitus Postitas aare »
Kliimaseadmete tootjate eliiti kuuluv Daikin tõi äsja turule uue põhjamaade mudeli FTXL-S/RXLS-M Optimized Heating III seeria, millel on varasemate (ka konkureerivate) seadmetega võrreldes mitmeid uuendusi:kaspar_p kirjutas:Kas keegi on kuulnud et Daikinil mingi uus õhk-õhk müügile tulemas, on kellegil infot selle kohta, sober soetas igatahes selle aga ei ole veel paika pandud.
Uurin ja sain teada ainult niipalju et küttekaabel pidavat välisseadmel üldse puutuvat???
Lugemata postitus Postitas MatiK »
Arendas phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Estonian translation by phpBB Eesti [Exabot] © 2008*-2025