Arvamus ?
siseviimistlustöödega seonduv arutelu. Siia ei postita tööotsimisi ja -pakkumisi!
-
- külaline
Arvamus ?
Lugemata postitus Postitas reemo1981 »
Oskab keegi kaasa rääkida , otsisin tööd - ei ole , nüüd kui leidsin pole mehi , mis siin Eestis toimub ? Hakka või poolakaid sisse tooma
-
- külaline
Re: Arvamus ?
Lugemata postitus Postitas Külaline »
Selles, et sul pole stabiilset järjekorda töödele, peaksid äkki peeglisse vaatama ja küsima- miks.reemo1981 kirjutas:Oskab keegi kaasa rääkida , otsisin tööd - ei ole
Kuidas ei ole? Kasvõi siinses foorumis on tööd otsivaid siseviimistlejaid küllaga ... viewforum.php?f=24 ... ja see siin pole ainuke tööotsijate kuulutuste koht.reemo1981 kirjutas: nüüd kui leidsin pole mehi
Sul pole ju poolakatele stabiilset tööd pakkuda ja sinu ühe juhusliku objekti pärast ei hakka nad küll tulema.reemo1981 kirjutas:Hakka või poolakaid sisse tooma
-
- Ehitusguru
- On tänanud: 6 korda
- On tänatud: 11 korda
Lugemata postitus Postitas Manowar »
Töö leidmine pole ju eriti keeruline, aga pakutava hinnaga, pädeva töömehe leidmine on juba keerulisem.reemo1981 kirjutas:Oskab keegi kaasa rääkida , otsisin tööd - ei ole , nüüd kui leidsin pole mehi , mis siin Eestis toimub ? Hakka või poolakaid sisse tooma
Sinu jutust järeldan, et tegid alapakkumise ja nüüd otsid lollikesi, kes sinu eest selle töö ka ära teevad!
Kui kōik ei ole nii, siis räägi, mis tööd pakud ja mis hinnaga?
Viimistlus Duo OÜ
Siseviimistlus: krohvi-, maalri-, kipsitööd, põrandad, vannitubade ehitus, plaatimine, fassaaditööd.
viimistlusduo@gmail.com
53425657
Kõik kurdavad, et raha on vähe, aga pole kedagi kuulnud kurtmas, et mõistust napib.
Siseviimistlus: krohvi-, maalri-, kipsitööd, põrandad, vannitubade ehitus, plaatimine, fassaaditööd.
viimistlusduo@gmail.com
53425657
Kõik kurdavad, et raha on vähe, aga pole kedagi kuulnud kurtmas, et mõistust napib.
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Külaline »
Siin leidub ainult aasijaid , heameel kui kellelgi halvasti läheb , olen maalritöid võib olla kauem teinud kui need aasijad vanad on , tegin hiljuti töid maalerdus 5 eur m2 plaatimine 8 eur m2 Tallinna firma maksis sellist hinda , viimane tellija ütles et tema saab firma kes teeb koos materjaliga 7eur m2 ??? , ma ei teinud alapakkumist ega otsi LOLLIKESI , minu töömehed on alati oma teenitud palga kätte saanud pole kedagi petnudManowar kirjutas:Töö leidmine pole ju eriti keeruline, aga pakutava hinnaga, pädeva töömehe leidmine on juba keerulisem.reemo1981 kirjutas:Oskab keegi kaasa rääkida , otsisin tööd - ei ole , nüüd kui leidsin pole mehi , mis siin Eestis toimub ? Hakka või poolakaid sisse tooma
Sinu jutust järeldan, et tegid alapakkumise ja nüüd otsid lollikesi, kes sinu eest selle töö ka ära teevad!
-
- autodidakt
- On tänanud: 378 korda
- On tänatud: 419 korda
Lugemata postitus Postitas Urmas »
Ei ole aasijad, vaid reaalsusega kursis olevad kommenteerijad. No kurat, vaadake peeglisse ja küsige sealt vastu vaatavalt isikult, et kes neid hädiseid pakkumisi teeb? Selliste rahadega pole ju võimalik ilma nihverdamata tööd teha! Hakake reaalseid pakkumisi tegema ja seda peaksid tegema kõik! Enda isiklik elu võiks ka olla jätkusuutlik, mitte virelemine ja ajude piinamine pidevast mõtlemisest, kus kohast raha saada, et homne päev üle elada.Külaline kirjutas:Siin leidub ainult aasijaid , heameel kui kellelgi halvasti läheb , olen maalritöid võib olla kauem teinud kui need aasijad vanad on , tegin hiljuti töid maalerdus 5 eur m2 plaatimine 8 eur m2 Tallinna firma maksis sellist hinda , viimane tellija ütles et tema saab firma kes teeb koos materjaliga 7eur m2 ??? ...
Kas need odavpakkumisi vastu võtvatel tellijatel endal natuke häbi ei ole? See odav hind tuleb ju kellegi arvelt. Ja kelle? Kohe mitte ei usu, et firma omanik alapakkumiste tulemusel ennast pidevalt ilma jätab. Siin 15 lehekülge lugemist, millede üks põhjusi on kindlasti alapakkumised. viewtopic.php?f=15&t=1907Külaline kirjutas:... viimane tellija ütles et tema saab firma kes teeb koos materjaliga 7eur m2 ??? ...
NB! Ei võta materiaalset vastutust oma kommentaarides soovitatu kasutamise eest! 

-
- Ehitusguru
- On tänanud: 6 korda
- On tänatud: 11 korda
Lugemata postitus Postitas Manowar »
Kas peaks kummardama su ees, et oma töömeestele tehtud töö eest palka maksad?Külaline kirjutas: Siin leidub ainult aasijaid , heameel kui kellelgi halvasti läheb , olen maalritöid võib olla kauem teinud kui need aasijad vanad on , tegin hiljuti töid maalerdus 5 eur m2 plaatimine 8 eur m2 Tallinna firma maksis sellist hinda , viimane tellija ütles et tema saab firma kes teeb koos materjaliga 7eur m2 ??? , ma ei teinud alapakkumist ega otsi LOLLIKESI , minu töömehed on alati oma teenitud palga kätte saanud pole kedagi petnud
...loomulik asjade kulg ongi selline!
Ei tunne heameelt, kui kellelgi halvasti läheb, minu arvamus on selline, ehk on midagi kõrvade vahele panna.
See , et sa oled maalritöid nii hirmus kaua teinud ei tõsta su väärtust minu silmis töötegijana.
Kui oled teenusepakkuja, siis sina määrad hinna, millega oleks rentaabel asi ära teha, kui sa hakkad oma hindasid tellija äranägemise järgi seadma, siis võid oma kodinad kokku pakkida ja kuskile supermarketisse turvameheks minna.
Viimistlus Duo OÜ
viimistlusduo@gmail.com
53425657
viimistlusduo@gmail.com
53425657
-
- Ehitusveteran
- On tänanud: 33 korda
- On tänatud: 83 korda
Lugemata postitus Postitas Imelik »
... kuid... pole mehi?reemo1981 kirjutas:.... otsisin tööd - ei ole , nüüd kui leidsin pole mehi , mis siin Eestis toimub ? Hakka või poolakaid sisse tooma....
....ma ei teinud alapakkumist ega otsi LOLLIKESI , minu töömehed on alati oma teenitud palga kätte saanud pole kedagi petnud....
Toimub? Turg on selle nimi. Kirjutaja ei püsi konkurentsis.
-
- Ehituspenskar
- On tänanud: 27 korda
- On tänatud: 72 korda
Lugemata postitus Postitas madis64 »
Kui sa ei ole klientidele öelnud, et sa peatöövõtuga tegeled, siis pakun, et sa leiad sellisel meetodil tööd ainult selliste klientide grupist, kes ei ole veel selgeks saanud, et ilma oma töömeesteta väiketegijast tuleb hoolikalt eemale hoida.reemo1981 kirjutas:Oskab keegi kaasa rääkida , otsisin tööd - ei ole , nüüd kui leidsin pole mehi , mis siin Eestis toimub ?
Selles grupis aga rahakaid kliente vist eriti palju ei leidu

-
- Ehitusspets
- On tänanud: 43 korda
- On tänatud: 6 korda
Lugemata postitus Postitas onu41 »
Külaline kirjutas:Siin leidub ainult aasijaid , heameel kui kellelgi halvasti läheb , olen maalritöid võib olla kauem teinud kui need aasijad vanad on , tegin hiljuti töid maalerdus 5 eur m2 plaatimine 8 eur m2 Tallinna firma maksis sellist hinda , viimane tellija ütles et tema saab firma kes teeb koos materjaliga 7eur m2 ??? , ma ei teinud alapakkumist ega otsi LOLLIKESI , minu töömehed on alati oma teenitud palga kätte saanud pole kedagi petnudManowar kirjutas:Töö leidmine pole ju eriti keeruline, aga pakutava hinnaga, pädeva töömehe leidmine on juba keerulisem.reemo1981 kirjutas:Oskab keegi kaasa rääkida , otsisin tööd - ei ole , nüüd kui leidsin pole mehi , mis siin Eestis toimub ? Hakka või poolakaid sisse tooma
7 EUR / m2 plaatimine koos materjalidega ???? päris hull jutt juba
Plaatimistööd üle Eesti. AIVERIOU@GMAIL.COM
Mine “Siseviimistlus, värvid, plaatimistööd”
Hüppa
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid