m2 arvutamine

siseviimistlustöödega seonduv arutelu. Siia ei postita tööotsimisi ja -pakkumisi!
reemo1981
külaline

m2 arvutamine

Lugemata postitus Postitas reemo1981 »

Oleks abi vaja , millise koefitsendiga pean korrutama et saan teada seina m2
Tänan abi eest !
Töökas
külaline

Re: m2 arvutamine

Lugemata postitus Postitas Töökas »

Siiani on olnud edukas korrutada läbi tambovi koenfiksendiga. Siiani pole see alt vedanud.
Külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Siiani olen ise võtnud tambovi koefitsendiks kuni 20-30m2 põrandapinna puhul 2,5, suuremate põrandapindade puhul 2 ja väiksemate, kuni 15m2 põrandapindade puhul 3. Siiani on nende numbritega läbikorrutamine enam-vähem klappinud pärast kontrollitud m2 arvuga .

Urmas
Külaline
külaline

Külaline kirjutas:Siiani olen ise võtnud tambovi koefitsendiks kuni 20-30m2 põrandapinna puhul 2,5, suuremate põrandapindade puhul 2 ja väiksemate, kuni 15m2 põrandapindade puhul 3. Siiani on nende numbritega läbikorrutamine enam-vähem klappinud pärast kontrollitud m2 arvuga .

Urmas
Tänud Urmas , põrandapinda on 2213 m2 , kui oled töömees tule punti , tegemist viimistlustöödega jne
koiksisetood@hot.ee
Külaline
külaline

Külaline kirjutas:Tänud Urmas , põrandapinda on 2213 m2 , kui oled töömees tule punti , tegemist viimistlustöödega jne
koiksisetood@hot.ee
Tänan pakkumast, aga hetkel on minu "tantsukaart" täis kirjutatud umbes augusti lõpuni.

Urmas
Küülaline
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 89 korda
On tänatud: 142 korda

Lugemata postitus Postitas Küülaline »

Antud juhul ei saa ma "tambovi" rakendamisest eriti aru, kuigi kasutan ka ise tihti seda universaalset tegurit. Kui ruumi põrandapinna leidmiseks on nii kui nii vaja mõõta pikkus ja laius, võiks ju mõõta kohe ka kõrguse?
Külaline
külaline

Küülaline kirjutas:Antud juhul ei saa ma "tambovi" rakendamisest eriti aru, kuigi kasutan ka ise tihti seda universaalset tegurit. Kui ruumi põrandapinna leidmiseks on nii kui nii vaja mõõta pikkus ja laius, võiks ju mõõta kohe ka kõrguse?
Noh näiteks kui klient ei tea objekti tutvustamisel ei pikkust ega laiust, aga see-eest teab täpselt põranda pindala m2-d ja mõõtmiseks pole kaasa ei laserit ega mõõdulinti, siis see koefitsenti rakendamisega annab suhteliselt enam-vähem kogumahud teada saada.

Urmas
Vasta