otsin ehitajat/plaatijat

Siia foorumisse postitage ainult tööpakkumised!
Foorumi reeglid
NB! Tööpakkumise korral lisage ka asukoht! Kui teema algataja ei soovi enam tööpakkumisi, siis oleks soovitav seda ka oma teemas teada anda, et Administraator saaks teema lukku panna. Kui soovite aga hoida oma tööpakkumise teemat kõikide postituste eesotsas Kleepsuna, siis on see võimalik tasulise teenusena. Huvi korral saata privaatsõnum kasutajale Kristel
HannoH
Uus kasutaja
Uus kasutaja

otsin ehitajat/plaatijat

Lugemata postitus Postitas HannoH »

Tere, otsin ehitajat kes on huvitatud ja kellel jagub teadmisi sauna ehitusest. Kokku oleks vaja valmis ehitada è ruumi, lava-, pesu- ja puhkeruumid.
Objekt asub Paikusel ja töödega võiks kohe pihta hakata.
Kontakt on 55585843
reyo22
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Re: otsin ehitajat/plaatijat

Lugemata postitus Postitas reyo22 »

Tere, kas pilte oleks ja mis mòòtmed ruumides on, ja kuna alustada saaks, lugupidamisega Reio, tel 56745427
Olen tegelenud vannitubadega ehitusega, vanades puumajades kui ka korter elamutes.
Urmas
autodidakt
On tänanud: 378 korda
On tänatud: 419 korda

Lugemata postitus Postitas Urmas »

Küll siia foorumisse on ikka sattunud viisakad kasutajad, vahetame telefoninumbreid ja puha ....., aga näe, tööpakkumisest huvitatu ei saa kuidagi helistatud tööpakkujale. :scratch:

Veebimeistrile! Kas foorumi pidajad vahendamise ärile ei ole mõelnud? Muidu tunduvad osad anonüümsed külalised naa häbelikud olevat, et ei julgeta ei helistada ega kirjutada pakutud kontaktidele? Äkki võtaksite "pimekohtungute" organiseerimise ette? Noh, umbes nagu ärina, küsite mingi sümboolse summa, mis kulutused katab või midagi sellist? Tee sellest minu ideest koosolekul ettepanek! :scratch:
PS. Kuigi räägitakse, et just idee maksab, mina selle idee eest ei küsi! :)
NB! Ei võta materiaalset vastutust oma kommentaarides soovitatu kasutamise eest! ;)
reyo22
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Lugemata postitus Postitas reyo22 »

raudselt oled juba küsinud, sest idee ju maksab;D
Vasta