Sooviks laialdast arvamust inimestelt.

Erx205
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Sooviks laialdast arvamust inimestelt.

Lugemata postitus Postitas Erx205 »

Tere niisiis asja juurde asudes kohe ja lühike kokkuvõtte endast, et olen noor ja siis nüüd mõned aastad töötanud tislerina siis on mul tekkinud üks väike võimalus hakkata tootma treppi piirde pulkasid.Nüüd te küll mõtlete mis võib küll nii erilist nendes, noh antud juhul on pigem asi pingis kuna tegemist ei ole tavalise treipingiga vaid freespingiga mis toodaks tavaliste treipulkade asemel spiraalseid.Loomulikult nüüd ootaksi huviga inimeste arvamust, et kui sina telliksid endale piiret siis kas soetaksid endale traditsionaalsed või sobivad need et ma panen mõned pildid ülesse.

Sellel pildil hetkel on ainult mustand ideed milliseid tahaks tootma hakkata tulevikus.

Pilt

Nendel piltidel on juba olemas mõndade mustri teradega tehtud näidised.
Pilt
Pilt

Kuna tegelikult mis on hästi huvitav selle juures on see et neid samu versioone saab teha seest õõnsaks.
Andresto
Ehitusguru
Ehitusguru
On tänanud: 7 korda
On tänatud: 39 korda

Re: Sooviks laialdast arvamust inimestelt.

Lugemata postitus Postitas Andresto »

Tere. Nii ei saa küsida ja ilmselt ei saa Sa ka oma tootmist, vaid inimeste arvamuste põhjal alustada.
Trepp on kallis asi, arvestades, et põrandapinda "raiskab" ta vaid mõned ruutmeetrid.
Olgu need piirdepulgad millised/millest tahes, kogu see trepikomlekt, peaks siiski kokkusobituma
kõigega, mis sellese elamusse on eelnevalt või järgnevalt planeeritud.
Üldiselt pole minul selliste asjade peale "silma", aga olen näinud väga uhkeid ja asjatundja sisekujundusi.
Olen ka näinud, kus mingi "edev" asi, ei sobi kohe üldse kokku, kõige muu majas olevaga.
Ka neid spiraalseid ja ka seest tühjaks freesituid pulki, olen näinud.
Ka lihtsalt 45x45 reikadest trepipulgad, võivad omalkohal OK olla. See vaid minu arvamus. Edu! Andres
antonsi
Korralik postitaja
Korralik postitaja
On tänanud: 4 korda
On tänatud: 13 korda

Lugemata postitus Postitas antonsi »

Erx205 kirjutas:Tere niisiis asja juurde asudes kohe ja lühike kokkuvõtte endast, et olen noor ja siis nüüd mõned aastad töötanud tislerina siis on mul tekkinud üks väike võimalus hakkata tootma treppi piirde pulkasid.
Väga lahe, et selliseid asju innuga tehakse, kui piisavalt spetsialiseeruda , siis võib äri edeneda. Tagasiside küsimine tootmises proovi saada lõpptrabijalt ja luua mingi partnervõrgustik (inimesed kes teevad treppe, sisekujundust jne) kes sinu tootmisvõimalusi teavad. Küsida lihtsalt "porgandi" pildi pealt tagasisdet on natuke eksitav tegevus, sest paljud ei kujuta tervet treppi detaililt endale ette.

Tootevaliku osas lase muidugi ideedel lennata, tee erinevaid näidiseid ja proovi oma võimete piire, lisaks selle katsu uurida oma turu (eeldan, et eesti) trepiajalugu ja tüüpmustreid mida läbi aegade on kasutatud. Tavaliselt on nende asjadega nii, et tehniline külg on meistrile sageli huvitavam , kui lõpptlemus ja kliendile jälle vastupidi. Kas pulk on seest, täis või tühi ei ole paljudele eriti oluline.

Ise läheneks asjale nii, et tekitaks hulga klassikuid ja ideejuppe mille viimistleks lõpuni ja prooviks neid reaalselt kellelegi müüa ja sellelt tagasisidelt hakkaks tooteportfelli kokku panema.
Urmas
autodidakt
On tänanud: 378 korda
On tänatud: 419 korda

Lugemata postitus Postitas Urmas »

Minu poolt edu, aga kuna sa küsisid ka laialdast arvamust, siis isegi laisa inimesena adun aeg-ajalt koristamise vajalikkust, eriti veel tumedaks peitsitud pulkade puhul ja seoses sellega vast halastaks ka oma "raamatupidajale" ega sunniks teda tolmu pühkima nende spiraalide vahelt. :)
Mis muidugi ei tähenda, et need spiraalsed pulgad õiges kohas oleks kellegi jaoks vale valik!
NB! Ei võta materiaalset vastutust oma kommentaarides soovitatu kasutamise eest! ;)
Erx205
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Lugemata postitus Postitas Erx205 »

Aitäh teile kõigile ja tõesti peab visti kkagi näidised valmis ikkagi pusima ja siis sealt edasi liikuma :) .
Vasta