Niisiis, mis nende läbimõõt on, mina ütlen, et 1,0 kuid paarimees, et 0,75 ?
Lugemata postitus Postitas akulaadija »
Lugemata postitus Postitas vtl »
Mul on siin rullis PPJ kaablit - huvitav, mis läbimõõduga see on?akulaadija kirjutas:Tegelen alalisvoolul töötava süsteemiga erafirmas- nimelt akude laadimisega. laadimise kontrollahelad on nii vanad, et peaks uuendama (jätkatud, kuskile vahele jäänud, jne.) leidsin mingid veneaegsed juhtmekomplektid: 20 meetrit kahesoonelist ja 10 meetrit kolmesoonelist+ 5grammi isoleeri pakendis. Huvitab, mis läbimõõduga need BBG (vee vee gee- vene keelne tähistus) on. Vaskjuhtmed on. Kiudjuhtmed (0,75 hakkaksid alla vajuma, kuid need peaks ilusti seintel ja ühenduste vahel seisma= rats.
Niisiis, mis nende läbimõõt on, mina ütlen, et 1,0 kuid paarimees, et 0,75 ?
Lugemata postitus Postitas Küülaline »
Vene keelt tönkad? Selle kaabli elueaks loetakse umbes 30 aastat, mis hakkab lähikümnendil läbi saama. Seda, millal ta ostetud ja kui kaua lõppude lõpuks seisnud on, ei tea keegi. Nagu ka veneaja lõpu kvaliteeti.akulaadija kirjutas:...Need on need komplektid, mis kooperatiivi ehituspoodides müüdi vene ajal, kile lint ümber rullitud.
Nojah, 36V on tugev vool muidugi.akulaadija kirjutas:voolud on kuni 36-e voldini.
Lugemata postitus Postitas 36amprinepinge »
akulaadija kirjutas:Tegelen alalisvoolul töötava süsteemiga erafirmas- nimelt akude laadimisega.
kuidas siis elu on teil seal erafirmas? ülemus on oma tarkade inseneridega rahul ja puha?akulaadija kirjutas: voolud on kuni 36-e voldini.
Lugemata postitus Postitas dumbuser »
aitäh õpetuse eest! sinu postis oli voolutugevus 36 volti. seal ma ei tuvastanud kuskil ei A-d ega E-d.akulaadija kirjutas:Kuule 36 amprinepinge- õpi enne lugemine selgeks ja siis alles kirjutamine, muidu ei tea sa ise ka mida kirjutad. A ja E tähed on erinevad! Katsu veelkord lugeda!
Ampreid muidugi tuleb rohkem, kuid pinge ei ole suurem, kui 36 V.
Kui tähte närida, siis ei olnud "voolutugevus", oli "voolud". Lausa mitmuses.36amprinepinge kirjutas:aitäh õpetuse eest! sinu postis oli voolutugevus 36 volti. seal ma ei tuvastanud kuskil ei A-d ega E-d.
http://keeleabi.eki.ee/index.php?leht=8&id=188dumbuser kirjutas:...Kui räägitakse, et oli maavärin magnituudiga 7 siis võiks ju öelda, et seinakontaktis on pinge amplituudiga 230. Minu jaoks kõlavad mõlemad napakalt aga tode esimest varianti miskipärast kasutatakse.
Lugemata postitus Postitas dumbuser »
Lugemata postitus Postitas renks1 »
Lugemata postitus Postitas Küla Liine »
Mine “Elekter, elektriseadmed”
Arendas phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Estonian translation by phpBB Eesti [Exabot] © 2008*-2025