Leiame parima katuse Eestist

Katuseliit
külaline

Leiame parima katuse Eestist

Lugemata postitus Postitas Katuseliit »

Katuseliit on otsimas järjekordselt head katusemeistrit ja kiitmas tema head tööd. Eestis on väga palju häid katusemeistreid, aga miskipärast ei soovi keegi enda head tööd reklaamida. Eestlane on tagasihoidlik. Aga siiski, kui on jäänud silma mõni asjalik katusetöö või -meister, andke meile märku! Pikemalt infot konkursist Eesti aasta katus 2013 saate siit:
http://www.katuseliit.ee/2013-aasta-reg ... tutvustus/

Katuseliit
taastaja
Ehitusspets
Ehitusspets
On tänanud: 12 korda
On tänatud: 20 korda

Re: Leiame parima katuse Eestist

Lugemata postitus Postitas taastaja »

See katus on kindlasti juba nomineeritute seas?
oebftz21.cb0.jpg
oebftz21.cb0.jpg (88.53 KiB) Vaadatud 3087 korda
psws2low.jhg.jpg
psws2low.jhg.jpg (96.12 KiB) Vaadatud 3087 korda
ärge sõimake,aidake mind.
Külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

[quote="taastaja"]See katus on kindlasti juba nomineeritute seas?
Kas see on sinu kätetöö?

Urmas
Külaline
külaline

Ei ole!
Me oskame ikka sirgemad roovid alla teha! :lol:

taastaja
Urmas
autodidakt
On tänanud: 378 korda
On tänatud: 419 korda

Lugemata postitus Postitas Urmas »

Külaline kirjutas:Ei ole!
Me oskame ikka sirgemad roovid alla teha! :lol:

taastaja
Ei oska aimata, millist vaeva pidid plekksepad nägema, aga sattudes vaatama laepaigaldajate punnitamisi selle x-suundades kaarduva laega, siis ega see vist eriti kerge neil ei saanud olema. No jään lootma, et nende "kõverad roovide" pärast ei saa rikutud minu tehtud siseviimistlus. :)
Alguses, seda tegema hakates olin ka ise väheke kahtleval seisukohal arhitektide nägemuses(selle võib ajada minu vähese fantaasia puuduse kaela :)), siis lõpptulemus üllatas nii seest kui väljast mind väga meeldivalt. Eks maitseid on erinevaid ja see, mis meeldib Tellijale ei pruugi kõigile pikkikarva olla. Ja pealegi, kõike ei saagi alati piltide järgi otsustada(ka fotograafide oskused on erinevad), peab kohapeal oma silmaga nägema.
Igatahes mulle meeldib!
NB! Ei võta materiaalset vastutust oma kommentaarides soovitatu kasutamise eest! ;)
Külaline
külaline

Tundub küll, et plekudel oli vähe lihtsam. Plekipaanidaga ristsuunaline lame lainetus pole teab mis peavalu. Räästapealsete rennidega tuleb küll rohkem jännata... eemalt vaadates on küll pilt ilus. Päris aru ei saa kuhu vesi läheb(kukub) ja miks renni sülitid just selliste kohtade peal asetsevad...
Tore on ka igatahes see, et midagi huvitavat ikka jätkuvalt kerkib just arhitekti lennukamate mõtete läbi ;)

taastaja
Urmas
autodidakt
On tänanud: 378 korda
On tänatud: 419 korda

Lugemata postitus Postitas Urmas »

Külaline kirjutas:... Päris aru ei saa kuhu vesi läheb(kukub) ja miks renni sülitid just selliste kohtade peal asetsevad...
taastaja
Kuna ei tea/mäleta täpselt kõiki nüansse, siis vastaks poliitikute moodi: "Hea küsimus, palun järgmine!" :)
Kui nüüd asjast rääkida ja mälu ei peta, siis sülititest kukkus vesi II korruse rõdule ja sealt suure augu kaudu mööda toru alumise terrassi alla, kus oli kogumiskaev. Eesmisel küljel(ülemine pilt) oli toru välisuksest paremal pool ja tagumisel terrassil (alumine pilt) tuli mälu järgi paar toru alla. Võib-olla oli ka kohe sülitite all midagi, et juhtis vee auku, aga praegu ei viska pilti ette sellest. Polnud minu spetsiifika,noh. :)
Sa ei saa aru ja ei näe neid sellepärast, sest need torud on värvitud ja paigaldatud nii, et nad sulanduksid võimalikult palju fassaadiga.
Aga seda mäletan küll, et ükskord objektil olles tuli parasjagu ekstreemne padukas ja siis ei jõudnud renni lõpp kogu seda vee hulka vastu võtta ning vesi paiskus laias kaares isegi üle rõdu ääre.
NB! Ei võta materiaalset vastutust oma kommentaarides soovitatu kasutamise eest! ;)
Katuseliit
külaline

Tere! See katus ongi reaalsuseks saanud! Vahva. Ei, see ei ole nomineeritud. Kui majaomanik ja ehitaja on sellega nõus, igaljuhul vääriks selline töö konkursil osalemist. See pole ainult visuaalselt atraktiivne, siin on ka meistrile omajagu nõudeid, et tulemus toimiv oleks. Kui tohib, saatke paar pilti, lühikirjeldus tehtud töödest ja kasutatud materjalidest aadressile info@katuseliit.ee ja see töö saab olema konkursil.

Ettetänades
Erki Loigom
Katuseliidu aseesimees

PS. Võib saata ka erki@toode.ee, olen selle konkursi eestvedajaid.
aix35
Regulaarpostitaja
Regulaarpostitaja

Lugemata postitus Postitas aix35 »

Tere see maja on saanud parima puitmaja tiitli
olen ise selle majaga niipalju seotud et tehtud sai kuni plekkini
kui aus olla siis ei olnud just lihtne
Katuseliit
külaline

Selleks aastaks on see konkurss läbi, ülevaadet ja võidtöid ning ka finaalijõudnud töid saab vaadata siit:
http://www.katuseliit.ee/aasta-katus-20 ... -selgunud/

Aga Katuseliit ootab juba ka uusi, 2014-2015 valmivaid töid, konkurss tuleb jälle.
Plekimees
külaline

Lugemata postitus Postitas Plekimees »

Ma ei taha küll midagi halvasti öelda, aga ma ei saa vaadata sellist valtsplekk-katust, kust on kruvid (ja veel sellisel moel) läbi lastud.
Katuseliit
külaline

See kruvidega osa on varasemalt tehtud katusel. Nimelt sellel hoonel on osaliselt katuse tehtud ja erakordselt halvasti. Seetõttu võib ühel pildil luugi kõrval olev harjaplekk tekitada küsimusi küll. Aga see ei kuulunud töövõttu. Konkursil osales nö. pool katust, kuna varasemalt tehtud osa ei soovitud uuendada.
Plekimees
külaline

Lugemata postitus Postitas Plekimees »

Aga tuulutid?
Katuseliit
külaline

Tuulutid on tellija soov saada lahendus mingite kaablite vedamiseks ja seetõttu pidid need olema teisaldatavad. Tööstuslikke (a'la Vilpe) ei lubatud kasutada. See on omamoodi kompromiss, aga loomulikult oli algne plaan paigaldada tuulutid valtsituna.
Vasta