Katuse soojustus

kuidas soojustada oma elamist
Saar
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Katuse soojustus

Lugemata postitus Postitas Saar »

Meil on tehtud garaazi katus sarikad 5*15 prussist, selle peal roovitis ja siis plekk. Mu küsimus on kas sarikate vahele võib 10cm klaasvilla soojustuseks panna.
Kasutaja avatar
Chef
Ehitusspets
Ehitusspets
On tänatud: 7 korda

Lugemata postitus Postitas Chef »

100mm villa katusele on vähe. samuti ei tohiks unustada tuuletõkkeplaati.
Saar
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Mul tuleb sinna puutöötuba, seal oleks vaja, et temp oleks kusakil +18 ja ma ei ole koguaeg seal, puhuri või radikaga kütmine. Minu esimene küsimus oli selle kohta kas võib soojustust lisada, et äkki tekib kondensatsiooni vesi või midagi sellist.
Kasutaja avatar
Chef
Ehitusspets
Ehitusspets

villaga soojustamisel tuleb igaljuhul kasutada tuuletõket. kas su katusel aluskatet ei ole?
õhkvahe tuleks tekitada distantsliistudega, siis tuuletõke, siis vill, siis aurutõke ja alla juba oma maitse järgi (kips, laudis, vineer vms.). katus peaks siis räästast õhku saama ja harjast selle välja laskma, sel juhul tuulutatakse su kondensaat minema.
võid lisaks uurida:

http://www.isover.ee/constructs/default ... =152&val=1

rockwoolil on netist "minu mõnus soe maja" või midagi taolist

http://www.katuseportaal.ee/
Saar
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Kui paksud need distants liistud peaksid olema. kas 2,5cm või paksemad. aluskate puudub. mul seinas on tuuletõkke, kuni roovituseni. kas ma peaks seda distants liistu jagu lühemaks lõikama, et tekiks õhk vahe roovituse ja katuse tuuletõkke vahel.
Kasutaja avatar
Chef
Ehitusspets
Ehitusspets

õhkvahe sõltub katusekaldest järsematel vähem ja vastupidi. 25mm on minimaalne. kui ma nüüd situatsioonist õigesti aru sain, siis tuleks katuse ja seina tuuletõke kokku viia räästasõlmes.
Vasta