Juhtmete ühendamine

Siia ei postita ostu-müügi kuulutusi!
amp
Korralik postitaja
Korralik postitaja
On tänatud: 2 korda

Re: Juhtmete ühendamine

Lugemata postitus Postitas amp »

vtl kirjutas:
amp kirjutas:Kui inimesel on küsimus, kui palju kruvi maksab, miks, ta pöördub siis foorumite poole, aga mitte ei küsi seda müüjate/tootjate käest? Kas pole telefonikatalooge või ei oska paljukiidetud Google,st otsida. Ikka on vaja püstitada probleem.
Aga kui see postitus oli mõeldud mulle, siis Amp-ile vastuseks niipalju, et mina ei ole raamatupoes ehitusteemaliste raamatute riiulis näinud ühtegi EVS-bla-bla raamatut.
Mina näen siin lausa tahtlust, et nimetatud raamatud mitte mingil juhul tavakodaniku kätte ei satuks.
Tavakodanik saab ilma piiranguteta (ei ole vaja oma eriala tõestada), neti kaudu standardeid osta. Arvestades standardite hulka, pean silmas mitte ainult elektrialaseid, olen suht kindel, et raamatupoed pole huvitatud, et 23119 Eestis kehtivat standardit kuskil nende poe riiulitel ootavad innukaid "tavakodanikke" ja perenaisi, kes neid kohe kindlasti mitte topelteksemplaride kaupa ostma ei tule.
Kalvis
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 3 korda
On tänatud: 316 korda

Lugemata postitus Postitas Kalvis »

Standardeid saab tasuta lugeda ka, seega ostma ei pea. Parim valik standardeid on loomulikult evs majas Aru 10, varem aega oli, olin seal sagedane külaline.
Mulle on rohkem meeldinud TTÜ-s neid lugeda, kuid seal on väga piiratud valik, kuid seeeest ka muud head kirjandust. TTÜ-s on vaid perversne ligipääsemine nende raamatukogule, üliõpilastel muidugi parim, kuid lõpetanud peavad ikka ja jälle mingi lolli muinasjutu õpingute jätkamisest välja mõtlema.
Külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Vabandust aga siinkohal pean tõesti lõpetama, sest ei näe mingit mõtet edasisel vestlusel . Tee uus teema , kui aega saan ja mõtet näen siis osalen.
Imelik.
igiliikur
Korralik postitaja
Korralik postitaja
On tänanud: 2 korda
On tänatud: 1 korda

Lugemata postitus Postitas igiliikur »

vtl kirjutas:
igiliikur kirjutas:Ma olen ilmsel loll elektrik(koos oma kõigi paberite ja pädevusega). Minu arust küsis teemalgataja lihtsa küsimuse. Te aga hakkate siin migit teoteemi tegema.
Igiliikur, ära pahanda, aga minu jaoks on teemast väljakoorunud jutt sellest, miks standardit lõpuks just nõnda maksustatakse, huvitavam, kui kellegi järjekordne küsimus stiilis "millist karbikut seina panna".
Usu mind, olen päris palju pappi mütnud selle kirjanduse ostmiseks. Aga asjast on kasu ka: kui vaja, viskan pilgu peale...Minu jaoks positiivne.

To Kalvis: miks sa siis ei vihja sisedokkidele? Nagunii kõrvaltvaatajad sellega midagi peale ei oska hakata :jooma
Kalvis
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 3 korda
On tänatud: 316 korda

Lugemata postitus Postitas Kalvis »

Tegu on tõesti EE sisedokumendiga, kuid mul pole seda säilinud. Lihtsalt ülemus andis, loe ja jäta meelde ning anna edasi.
Juhtmete* Ühendamine*
külaline

Lugemata postitus Postitas Juhtmete* Ühendamine* »

Imelik kirjutas:Algatuseks mainin, et ütlesin juba oma kasutaja algaastail, et ei anna praktilisi nõuandeid (eriti kui ma olen veendunud küsija "halbades kavatsustes" ja ebakompetentsuses). See peaks nüüd küll minu vaba valik olema? Samuti puudub mul selleks õigus.

Mis nende nõuannete jagamises siis nii imelikku ja rasket on, seda enam kui sa väidad ennast nii tark olevat? Või on meie ühiskonnas pead tõstmas kalk ja küüniline hoiak, et rabele loll, mina sind küll ei aita. Päris huvitav oleks, kui sa satud näiteks arsti juurde kui oma haiguse ravimises ebakompetentne ja ta vastab sulle samaga. Tavaliselt väga paljud oma igapäevatöös kasutavad ära vastaspoole ebakompetentsuse ja hakkavd käulat tegema. Targem aga annab nõu, et teine ei teeks samu vigu, mis tema on teinud ja püüaks parema lahenduse poole.
ARST
külaline

Lugemata postitus Postitas ARST »

Imelik, tule mu vastuvõtule ja võta ise TRÜ VI kursuse kirurgiapraktikumi materjalid kaasa
Külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

ARST kirjutas:Imelik, tule mu vastuvõtule ja võta ise TRÜ VI kursuse kirurgiapraktikumi materjalid kaasa
Küll see "koomast" ärkamine ja taastumine võttis kaua aega, aga see-eest oled nüüd meditsiiniline IME ... !
Imelik
Ehitusveteran
Ehitusveteran
On tänanud: 33 korda
On tänatud: 83 korda

Lugemata postitus Postitas Imelik »

ARST kirjutas:Imelik, tule mu vastuvõtule ja võta ise TRÜ VI kursuse kirurgiapraktikumi materjalid kaasa
Tere. Ei viitsind kogu teemat läbi sirvida. Pigem käis vestlus sellest, et kodus on hea terav väits ning käsi ei värise... saaks kuskilt selle "kirurgiapraktikumi materjalid" ei hakkaks kirurgi tülitama (pimesool ainult).
Võrdlus ei ole päris kohane aga midagi selles suunas.
Vasta