!!betoon seinad,laed ja pahtel ja Mullid !!
siseviimistlustöödega seonduv arutelu. Siia ei postita tööotsimisi ja -pakkumisi!
-
- Uus kasutaja
- Kontakt:
!!betoon seinad,laed ja pahtel ja Mullid !!
Lugemata postitus Postitas WoodoMagic »
äkki keegi on katsetanud või teab millega oleks tark pahteldada v töödelda enne pahteldamist betoonpinda et neid kurradi mulle ei tuleks , v on see siiski nii lootusetu asi et peab senikaua pahteldama kuni mullid kadunud
....

WoodoPeople-MagicPeople
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Zorro »
Olen su kommentaare juba jupp aega jälgind ja ausalt öeldes oled üks ime vend. Ka nüüd. No kust kurradi kohast sa võtsid et jutt põrandast käib?mel777 kirjutas:et siis Voodoo, mitte Woodo![]()
kui räägid põrandast, siis käiakse betoon üle nö kopteritega .. betoon ise peab olema tardumisfaasis.
Lugemata postitus Postitas mel777 »
einoh .. kui siin ainult "jälgimas" käid, siis võiks küsijale vastata ka, mitte ainult minu lollusi kommenteerida ..Zorro kirjutas:Olen su kommentaare juba jupp aega jälgind ja ausalt öeldes oled üks ime vend. Ka nüüd. No kust kurradi kohast sa võtsid et jutt põrandast käib?mel777 kirjutas:et siis Voodoo, mitte Woodo![]()
kui räägid põrandast, siis käiakse betoon üle nö kopteritega .. betoon ise peab olema tardumisfaasis.
-
- Uus kasutaja
Lugemata postitus Postitas housepainter »
tee vedelam pahtel, umbes nagu pannkoogi tainas. pahtel kuivab betoonipinnal üpris kiiresti. pikakarvalise rulliga rullitad pahtli lakke. tõmbad labidaga ära nii, et jääb õrn kiht. las need mullid olla, mis tulevad. lihvida ei soovita enne teise kihi rullimist, kuna sa lihvid mullid lahti ja jälle on sul augud laes. paned teise kihi ja labidaga tõmmates lükkad mullid vana pahtlit täis. kui sa nyyd aru said, mis ma täpselt öelda tahtsin. põhiline ongi see, et pahtel oleks vedel ja mitte lihvida peale esimest kihti pahtlit!
nii palju, kui on töölisi, nii palju on ka töövõtteid
-
- Uus kasutaja
- Kontakt:
Mine “Siseviimistlus, värvid, plaatimistööd”
Hüppa
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted