Veevärk talumajja
veevarustusega seonduvad teemad, samuti WC-d, heitvesi, septikud
-
- külaline
Veevärk talumajja
Lugemata postitus Postitas kaugas »
Oleks selline küsimus, et kas keegi oskab öelda kuidas saada tallu veevärk ja kes selle paigaldaks (mingi firma nimi või tegija kes teeks)?
Re: Veevärk talumajja
Lugemata postitus Postitas Jaan »
lase puurkaev puurida, enne tuleks ainult kohalikult omavalitsuselt luba saadakaugas kirjutas:Oleks selline küsimus, et kas keegi oskab öelda kuidas saada tallu veevärk ja kes selle paigaldaks (mingi firma nimi või tegija kes teeks)?
Lugemata postitus Postitas eliise »
oi kui huvitav.jaan kirjutas:lase puurkaev puurida, enne tuleks ainult kohalikult omavalitsuselt luba saadakaugas kirjutas:Oleks selline küsimus, et kas keegi oskab öelda kuidas saada tallu veevärk ja kes selle paigaldaks (mingi firma nimi või tegija kes teeks)?
Lugemata postitus Postitas Matt »
Eeldan,et talumajal on kaev olemas.Soovitan pumpa hüdrovooriga.Ülejäänu on juba kuidas ise tahad.Teha võiks.kaugas kirjutas:Oleks selline küsimus, et kas keegi oskab öelda kuidas saada tallu veevärk ja kes selle paigaldaks (mingi firma nimi või tegija kes teeks)?
-
- külaline
pump kaevu
Lugemata postitus Postitas emma »
kes tuleks ja paneks pumba kaevu ja hüdrofoori majja - oleme väga hädas, ei leia tegijat! maja on Tartu lähedal
Re: pump kaevu
Lugemata postitus Postitas grossu »
et parajasti elva kandis mul veesüsteemi ehitamine käsil, et kui huvi siis ehk tõesti saan aidata, kuid hea oleks, kui pumba saaks kuidagi keegi kaevu, sest ise ei julge sinna kaevu ronida, kui oleks keegi, kes pumba ära paneks, siis ülejäänud asja ehitks ise ära, kui vaja saab tulla ja vaadata ka tehtud töid remondi.poiss@hot.eeemma kirjutas:kes tuleks ja paneks pumba kaevu ja hüdrofoori majja - oleme väga hädas, ei leia tegijat! maja on Tartu lähedal
KUI MA MIDAGI TEEN, SIIS TEEN MA SEDA NII, NAGU TEEKSIN MA SEDA ENDALE!!!
Mine “Veevarustus, kanalisatsioon, käimlad”
Hüppa
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit