ventilaatori ja regulaatori ühendamine

Siia ei postita ostu-müügi kuulutusi!
ändi
Korralik postitaja
Korralik postitaja
On tänanud: 4 korda
On tänatud: 2 korda

ventilaatori ja regulaatori ühendamine

Lugemata postitus Postitas ändi »

Kas keegi tahab elektrist mitte eriti teadvale inimesele õpetada, kuidas neid kahte asja õigesti ühendada.
http://www.o2balticum.eu/documents/STR-1_tooteinfo.pdf esimene skeem
http://www.o2balticum.eu/documents/RS_125_L.pdf
Hea oleks puust ette ja punaseks, kui ma ise sellega hakkama ei saa, siis peab jaanide ajal kohalikku elektrikku püüdma hakkama, kelle tabamine on äärmiselt raske :jooma
dumbuser
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 11 korda
On tänatud: 80 korda

Re: ventilaatori ja regulaatori ühendamine

Lugemata postitus Postitas dumbuser »

Pilte ja küsimust vaadates mine parem kohe selle elektriku järele.
ändi
Korralik postitaja
Korralik postitaja
On tänanud: 4 korda
On tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas ändi »

Need asjad oleks vaja ühendada maakodus ja seal piirkonnas on 1 toru-ja elektrimees.100 korda olen pidanud tühja ootama, kuna osadele tundub viin väga magus. Torutöödeks pole enam kõrvalist abi vaja aga juhtmete ühendamisega jään hätta. Ilmselt pean mõne elektriku kinni püüdma, kes mulle skeemi paberile joonistab.Taganeda enam ei saa, kuna asjad sõidavad juba autos kaasa.
dumbuser
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 11 korda
On tänatud: 80 korda

Lugemata postitus Postitas dumbuser »

Ära mitte kunagi ütle kuhu sul seda abi vaja on. Kõigile raskelt meeldib igasugu asju mõistatada.
Edasi.
Selle pildi peal on ju kõik olemas, enam lihtsamalt ei ole võimalik ette näidata. Ja kuna see on kah keeruline siis on selge, et ära ise ühenda.
Vel edasi . Alguseks pane siia ventika ja regulaatori täpne nimetus. Andmete põhjal on neid mitu varianti ja hetkel ei tea kas need koormused omavahel sobivad. Kui ikka väga tahad siis tee ühendus ära ja enne käivitamist tee pilt. Pildi pealt saab vaadata kas on õige. Sel juhul on võimaliku eksimuse teke üsna minimaalne. Tõsi küll enne igasugu ühendamist ole täiesti kindel, et kõik asjad mida sa näpid on pingeta olekus.
raffoo
külaline

Lugemata postitus Postitas raffoo »

Tere.

Oleks vaja vàhe abi. Nimelt votsin k88gist imuri lahti, et seda puhastada. Lolli peaga unustasin ainult meelde jàtta juhtmete asetuse enne lahti votmist. Imuri mootorist tuleb kaks sinist juhet ja oleks vaja yhendada kolme juhtmega: sinine, must ja pruun. Ehk siis L1 - Pruun, L2 - Must ja N - sinine? Niipalju kui netist infot olen otsinud siis pruuni ja sinise juhtmega peaks need àra yhendama? aga imur ei hakka enam t88le. M6istus on otsas yhes6naga. On kellegil soovitust, kuidas asi toimima saada voi peaks siiski kutsuma elektriku?

ette tànadaes, R.
Vasta