Ahoi!
Soovin leida meeskonnaliiget eramu projekteerimiseks.
Minu mõtted/soovid/tahtmised on siin: http://alamoisa.blogspot.com/2014/03/pr ... sanne.html
Ei otsi odavaimat hinda (aga rahast ma ka tehtud ei ole). Eelkõige hindan kaasamõtlemist ja klappi. Ehitan esimest maja aga tahaks kohe korralikult teha.
päikest,
Hannes
5110104
spekulaator@neti.ee
otsin arhitekti
-
- Korralik postitaja
- On tänanud: 6 korda
- On tänatud: 6 korda
-
- külaline
Re: otsin arhitekti
Lugemata postitus Postitas vaataja444 »
Kirjutad küll, et ettekirjutisi pole, kuid samas annad ette maja mõõdud, kuju, katusekalde, ruumiplaani, soovitud ruumi suuruse, materjal. Kõik on ju ette antud, ainult asukoht krundil on täpselt määramata. Seda "kiiksu" mida majale juurde soovid saada on sedasi võimatu anda. Antud parameetrite järgi on kõige mõistlikum osta igav tüüpmajaprojekt.
Mida täpsemalt soovid peale selle, et keegi asja ära vormistaks? Eesmärk saada projekt koos ehitusloaga?
Piisab vaid eelprojektist, millega saab ehitusloa (plaanid, vaated, lõige)? Või tahad põhiprojekti, kus lisaks on vundamendisõlm, räästas jne?
Mida täpsemalt soovid peale selle, et keegi asja ära vormistaks? Eesmärk saada projekt koos ehitusloaga?
Piisab vaid eelprojektist, millega saab ehitusloa (plaanid, vaated, lõige)? Või tahad põhiprojekti, kus lisaks on vundamendisõlm, räästas jne?
-
- Korralik postitaja
- On tänanud: 6 korda
- On tänatud: 6 korda
Re: otsin arhitekti
Lugemata postitus Postitas valaskalakene »
OK. minu viga - pidasin silmas, et kohaliku omavalitsuse projekteerimistingimustega ei ole midagi ette kirjutatud. Parandasin selle ära.vaataja444 kirjutas:Kirjutad küll, et ettekirjutisi pole, kuid samas annad ette maja mõõdud, kuju, katusekalde, ruumiplaani, soovitud ruumi suuruse, materjal. Kõik on ju ette antud, ainult asukoht krundil on täpselt määramata.
Ülejäänu, mis kirjas, on minu nägemus. See ei ole kivist ja "kiiksu" nimel olen valmis ümber mõtlema. Lisaks võib osa või kõik minu nägemusest olla puhta rumal. Loodan, et koostöös professionaaliga tulevad ka need asjad välja.vaataja444 kirjutas: Seda "kiiksu" mida majale juurde soovid saada on sedasi võimatu anda. Antud parameetrite järgi on kõige mõistlikum osta igav tüüpmajaprojekt.
Kas sa/te oled arhitekt? Mismoodi siis peaks sinu juurde tulema kaupa tegema?
Eesmärk on ehitada maja, kus on hea elada, mis ei ole ülemäära (mõttetult) kallis ja kirsiks tordil oleks, kui see ei oleks "igav tüüpmaja". Võimalik, et tuleb kompromisse teha.vaataja444 kirjutas:Mida täpsemalt soovid peale selle, et keegi asja ära vormistaks? Eesmärk saada projekt koos ehitusloaga?
Esimene samm eesmärgi suunas on minu arusaamise järgi projekteerimine. Projekteerimise esimene samm eskiis. Või saan ma millestki valesti aru? Ma mõtlesingi sedasi samm-sammult ...
Edasi lahkaks teemat privaatselt. Kontaktid on olemas.
päikest,
Mine “Projekteerimine, projektid”
Hüppa
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed