Osalustasu tasumiseks ja infoks kontakteeruge palun Tiia Koppeliga, soovitavalt tel. 56 209 825 või info@ahjumaailm.ee
Kõik jooksev info ühelt foorumilehelt.
http://www.ehituspenskarid.com/foorum/v ... p=180#p180
Lugemata postitus Postitas kaminahi »
Lugemata postitus Postitas rokikas »
Lugemata postitus Postitas meelisvaiksaar »
meelisvaiksaar kirjutas:Õhtust.
Ja ongi kõik ve.....???
Ei kommentaare....ei emotsioone...järelkajasid???????????????????????????
Meelis
Lugemata postitus Postitas looder54 »
Lasteaed..!kaminahi kirjutas:Nüüd soovitakse Narvas just sellist pizzaahju Itaalia söögikohta ja asjaga natuke kiire ka. Alustada saaks kohe. Kes oleks huvitatud huvitavast ja tasuvast tööst?
Näed ju sõber isegi, et see on siin vastik teema.meelisvaiksaar kirjutas:Õhtust.
Ja ongi kõik ve.....???
Ei kommentaare....ei emotsioone...järelkajasid???????????????????????????
Meelis
Lugemata postitus Postitas Robi 1 »
Tunnen Eestlast, kui ratsionaalset rahavast. Iga asi tehakse millegi jaoks. Harv kasutamineRobi 1 kirjutas:Olin pea aasta hiljem kohapeal vaatamas ja ütleks, et väga kõva asi... Peale põlemist jääb seest üllatavalt puhas, mis mind igatahes üllatas. Tegelikult lauasa liiga hästi tehtud...kui arvestada, et teda kasutatakse suht harva...
Aga edu!!
Lugemata postitus Postitas t800 »
Ehk oleks sul aeg pansionaati vms kolida teiste kibestunud raukadega vaidlema iga asja üle...looder54 kirjutas:Tunnen Eestlast, kui ratsionaalset rahavast. Iga asi tehakse millegi jaoks. Harv kasutamineRobi 1 kirjutas:Olin pea aasta hiljem kohapeal vaatamas ja ütleks, et väga kõva asi... Peale põlemist jääb seest üllatavalt puhas, mis mind igatahes üllatas. Tegelikult lauasa liiga hästi tehtud...kui arvestada, et teda kasutatakse suht harva...
Aga edu!!
pottsepanduses ei tohiks saada hindamiskriteeriumiks. Kõva asi ei kuulu vast kah sinna hulka
Kõik see hullem, kui hindama kipuvad mitteprohvid. Kits ei pruugi sobida kärneriks. Aga hea, kui tegija ise rahul on, mis sellest kokast või pagarist...?
Vaata mina olengi juba pansionaadis. Momendil istun ööpotil ja suitsu isu tuli. Ei viitsi püstit800 kirjutas:Ehk oleks sul aeg pansionaati vms kolida teiste kibestunud raukadega vaidlema iga asja üle...looder54 kirjutas:Tunnen Eestlast, kui ratsionaalset rahavast. Iga asi tehakse millegi jaoks. Harv kasutamineRobi 1 kirjutas:Olin pea aasta hiljem kohapeal vaatamas ja ütleks, et väga kõva asi... Peale põlemist jääb seest üllatavalt puhas, mis mind igatahes üllatas. Tegelikult lauasa liiga hästi tehtud...kui arvestada, et teda kasutatakse suht harva...
Aga edu!!
pottsepanduses ei tohiks saada hindamiskriteeriumiks. Kõva asi ei kuulu vast kah sinna hulka
Kõik see hullem, kui hindama kipuvad mitteprohvid. Kits ei pruugi sobida kärneriks. Aga hea, kui tegija ise rahul on, mis sellest kokast või pagarist...?
Lugemata postitus Postitas siiber »
http://www.xtube.com/community/profile. ... r=looder54looder54 kirjutas:
Vaata mina olengi juba pansionaadis. Momendil istun ööpotil ja suitsu isu tuli. Ei viitsi püsti
ajada, lasin sõrmega nimpsu ja nooruke hooldajatädi tõi suitsu ja pani põlema kah. Elu lill!
Mis kuradima kibestumisest ja raukadest sa räägid...
Lugemata postitus Postitas t800 »
Sellist möla ajavad kibestunud,masenduses,kadedad vmslooder54 kirjutas:Vaata mina olengi juba pansionaadis. Momendil istun ööpotil ja suitsu isu tuli. Ei viitsi püstit800 kirjutas:Ehk oleks sul aeg pansionaati vms kolida teiste kibestunud raukadega vaidlema iga asja üle...looder54 kirjutas:Tunnen Eestlast, kui ratsionaalset rahavast. Iga asi tehakse millegi jaoks. Harv kasutamineRobi 1 kirjutas:Olin pea aasta hiljem kohapeal vaatamas ja ütleks, et väga kõva asi... Peale põlemist jääb seest üllatavalt puhas, mis mind igatahes üllatas. Tegelikult lauasa liiga hästi tehtud...kui arvestada, et teda kasutatakse suht harva...
Aga edu!!
ajada, lasin sõrmega nimpsu ja nooruke hooldajatädi tõi suitsu ja pani põlema kah. Elu lill!
t800 kirjutas:Sellist möla ajavad kibestunud,masenduses,kadedad vmslooder54 kirjutas:Vaata mina olengi juba pansionaadis. Momendil istun ööpotil ja suitsu isu tuli. Ei viitsi püstit800 kirjutas:Ehk oleks sul aeg pansionaati vms kolida teiste kibestunud raukadega vaidlema iga asja üle...looder54 kirjutas:Tunnen Eestlast, kui ratsionaalset rahavast. Iga asi tehakse millegi jaoks. Harv kasutamineRobi 1 kirjutas:Olin pea aasta hiljem kohapeal vaatamas ja ütleks, et väga kõva asi... Peale põlemist jääb seest üllatavalt puhas, mis mind igatahes üllatas. Tegelikult lauasa liiga hästi tehtud...kui arvestada, et teda kasutatakse suht harva...
Aga edu!!
Mine “Ahjud, kaminad, korstnad”
Arendas phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Estonian translation by phpBB Eesti [Exabot] © 2008*-2025