Ütlen kohe, et aeg mulle just sobilik. Sinu mudel ja sinu arhidektid jätavad mindkaminahi kirjutas:Milline pakkumine !!! Ikka saab! 2016.a mais.looder54 kirjutas:Aga foorumikülastajate soov, sellele sa loomulikult vilistad. Teadagi, oma särk
ihule lähemal. uudishimust küsin, kas sa müüd neid kokkuliimituid potiridu, ja mis hind? Võtaks kah ahjutäie, minul ainult veidi erinevad mõõdud ja kujud. Ahju
alaosa tahaks põskedega, saad aru küll ja ülaosa tuleb ka veidi erilisem, mitte
ristkülik. Ehk saame hinnas ja kvaliteedi suhtes kokkuleppele?Vaada Tuhatjatuline postitusi
Aga sul siis raha on ikka
![]()
Selle minu mudeli kaunidus on aga eriti kõrgelt hinnatud just oma disaini poolest. Noh, et selline lihtne, lakooniline, aga ka sobilik just tänapäeva stiilidega. Hindajad on kõik olnud ikka spetsialistid, sisearhitektid, disainerid. Sellised toredad inimesed. Üldiselt ma neid usun, aga eks sina tead ise mida sulle vaja.![]()
Nüüd küll lähen teen ülemise, kahe ornamenttriibuga potirea homseks valmis.
Näed isegi, hirmsasti tahetakse kohe ...
külmaks. Ahjuprojekti teen ikka ise ja tellijana tahan, et minu soovidega
arvestatakse. Ahjuuks tuleb ahju esiseinast sissepoole viia potinurkadega, nii, et
põsed tekiks ja ukseauk peab täpne olema. Samuti oleks
sinupoolne potiridade objektile transport, ning paikka tõstmine, lõpliku kohenduse ja viimistluse teen ise, teatud põhjustel. Toredad inimesed on in, aga objektil jääb sellest väheks. Kas Eestis kombeks raha ette küsida või tahad laenu, et mu
rahakoti sisu vastu huvi tunned?