Sul on võimalik kas probleem olematuks väidelda või aidata kaasa võimaliku vea parandamisele.
Eks Meister teab, kuidas Meister teeb ...

Lugemata postitus Postitas madis64 »
Lugemata postitus Postitas kaminahi »
Ma ei näe küll probleemi, mille üle peaks väitlema.madis64 kirjutas:Sinu uskumine teise mehe väite vastu ei maksa just palju.
Sul on võimalik kas probleem olematuks väidelda või aidata kaasa võimaliku vea parandamisele.
Eks Meister teab, kuidas Meister teeb ...
Lugemata postitus Postitas looder54 »
Lugemata postitus Postitas Leevi »
Ei sattunud need ahjupasside koopiad mu kätte kliendi kaudu. Ja kindlasti katan kliendi andmed kinni ka.kaminahi kirjutas:Ma arvan, et jätame selle Leevi nüüd rahule. Küll naised ilma temata hakkama saavad. Ma ei usu, et mõni Riina klient vastaks Leevi kirjutatule ja saadaks talle, Leevile, mingeid kuriosseid ja muidu huvitavaid leide.madis64 kirjutas:Kaminahi, kui see, mida Leevi kirjutab, tõele vastab, siis soovita oma õpilasel ekslikult väljastatud vigaste tõendusdokumentide asemel oma klientidele parandatud versioonid väljastada.
Tõendusdokument on tõsine asi ja oma olemuselt sooneutraalne s.t. daamidele allahindlustcei tehta :hello:
Millest ja milleks sa siin nüüd jutustadLeevi kirjutas:
Ei sattunud need ahjupasside koopiad mu kätte kliendi kaudu. Ja kindlasti katan kliendi andmed kinni ka.
Lugemata postitus Postitas Leevi »
Sellest, et su eliitõpilane Riina on märkinud oma ehitatud ahju passis, et ahi vastab standardile EN 15544, mis aga ei vasta tegelikkusele. Kirjutasin eelnevas, et erinevate kollete ehitamist pean rikastavaks, aga ei pea õigeks EN 15544 viitamisele ahjude puhul, mis sellele standardile ei vasta. Aga, küllap tead hästi, kust see teema päevakorda kerkis.kaminahi kirjutas:Millest ja milleks sa siin nüüd jutustad :blink:Leevi kirjutas:
Ei sattunud need ahjupasside koopiad mu kätte kliendi kaudu. Ja kindlasti katan kliendi andmed kinni ka.
teema on täiesti olemas ja see on dokumentide võltsimine! Sa vist ei tea, millinekaminahi kirjutas:Aga teemat ju ei ole
MTÜ näidispass vastab sinu jutule küll kindlasti. Olin ise seal koosolekul külalisena kui seda koostati ja mäletan ka mida vastati kui selle kohta aru pärisin.
...tundub, et grammatikaõpetaja rokikas on tunni ajal tukkuma jäänud.kaminahi kirjutas:Ma arvan, et jätame selle Leevi nüüd rahule. Küll naised ilma temata hakkama saavad. Ma ei usu, et mõni Riina klient vastaks Leevi kirjutatule ja saadaks talle, Leevile, mingeid kuriosseid ja muidu huvitavaid leide.madis64 kirjutas:Kaminahi, kui see, mida Leevi kirjutab, tõele vastab, siis soovita oma õpilasel ekslikult väljastatud vigaste tõendusdokumentide asemel oma klientidele parandatud versioonid väljastada.
Tõendusdokument on tõsine asi ja oma olemuselt sooneutraalne s.t. daamidele allahindlustcei tehta
Lugemata postitus Postitas Olenüüd »
Lugemata postitus Postitas Andrus Schults »
Lugemata postitus Postitas rokikas »
looder54 kirjutas:...tundub, et grammatikaõpetaja rokikas on tunni ajal tukkuma jäänud.
Erinevalt teist pean/on võimalus mul tööl käia ning tööajal teiega siia liivakasti kahjuks alati mängima ei saa tulla. Nii et peate ise teineteisele märga liiva tegema.Olenüüd kirjutas:Pigem uurib oma ahju passi ja on sealgi leidnud vigaseid viiteid .
Nii et sina oled ka oma kahe kamraadi eeskujul otsustanud et "püksist peoga" on ikka üks õige mehe tunnus. Kahju.Olenüüd kirjutas:See areng aga on päris naljakas kaminahi = siiber = VANAJUMAL . Ikka ühest äärmusest teise äärmusesse. Huvitav , miks selline muundumine tabelis ei kajastu .Aaa , tabeli koostanud oma poiss .Nu ,nu
LASTEAED
Kas sa ütleksid, mis põhjusel sa sellise äkilise grammatikaõpetaja puuduse leidsid ja nagu näha, oled omale hulga põnevust sellega suutnud luualooder54 kirjutas:...tundub, et grammatikaõpetaja rokikas on tunni ajal tukkuma jäänud.kaminahi kirjutas:Ma arvan, et jätame selle Leevi nüüd rahule. Küll naised ilma temata hakkama saavad. Ma ei usu, et mõni Riina klient vastaks Leevi kirjutatule ja saadaks talle, Leevile, mingeid kuriosseid ja muidu huvitavaid leide.madis64 kirjutas:Kaminahi, kui see, mida Leevi kirjutab, tõele vastab, siis soovita oma õpilasel ekslikult väljastatud vigaste tõendusdokumentide asemel oma klientidele parandatud versioonid väljastada.
Tõendusdokument on tõsine asi ja oma olemuselt sooneutraalne s.t. daamidele allahindlustcei tehta
Mind huvitab siiski enam sinu olematust mõistusest see, et kuidas te oma "akadeemikute" trupile ikka veel sellisel hulgal publikut leiate?Olenüüd kirjutas:Pigem uurib oma ahju passi ja on sealgi leidnud vigaseid viiteid .
See areng aga on päris naljakas kaminahi = siiber = VANAJUMAL . Ikka ühest äärmusest teise äärmusesse. Huvitav , miks selline muundumine tabelis ei kajastu .Aaa , tabeli koostanud oma poiss .Nu ,nu
LASTEAED
kaminahi kirjutas:Kas sa ütleksid, mis põhjusel sa sellise äkilise grammatikaõpetaja puuduse leidsid ja nagu näha, oled omale hulga põnevust sellega suutnud luualooder54 kirjutas:...tundub, et grammatikaõpetaja rokikas on tunni ajal tukkuma jäänud.kaminahi kirjutas:Ma arvan, et jätame selle Leevi nüüd rahule. Küll naised ilma temata hakkama saavad. Ma ei usu, et mõni Riina klient vastaks Leevi kirjutatule ja saadaks talle, Leevile, mingeid kuriosseid ja muidu huvitavaid leide.madis64 kirjutas:Kaminahi, kui see, mida Leevi kirjutab, tõele vastab, siis soovita oma õpilasel ekslikult väljastatud vigaste tõendusdokumentide asemel oma klientidele parandatud versioonid väljastada.
looder54 kirjutas:
Kõigepealt ei teagi, kuidas sinu poole pöörduda. Raivo Koppel, kaminahi, siiber,
VANAJUMAL, Ahjumaailm või on sul veel mõni nimi külastajate jaoks varuks.
Mina mõtlen nii, et enne, kui siin nõudmisi esitad, ehk vabandad inimeste ees,
kellele sa muret oled tekitanud oma ahjupasside võltsimistega ja väärinfo levitamisega. Nagu sa ise räägid, oled sa mees. Tee siis ka üks mehetegu!
Noo, miks ma ei imesta...?kaminahi kirjutas:No nüüd siis näen siin peldikut, mis sita ära määrib![]()
looder54 kirjutas:
Kõigepealt ei teagi, kuidas sinu poole pöörduda. Raivo Koppel, kaminahi, siiber,
VANAJUMAL, Ahjumaailm või on sul veel mõni nimi külastajate jaoks varuks.
Mina mõtlen nii, et enne, kui siin nõudmisi esitad, ehk vabandad inimeste ees,
kellele sa muret oled tekitanud oma ahjupasside võltsimistega ja väärinfo levitamisega. Nagu sa ise räägid, oled sa mees. Tee siis ka üks mehetegu!
Lugemata postitus Postitas siiber »
Tegelikult olen ma Koit EN Koppel.Koit kirjutas:Kes pole veel aru saanud
kaminahi=siiber=VANAJUMAL
Seda ma arvasin kohesiiber kirjutas:Tegelikult olen ma Koit EN Koppel.Koit kirjutas:Kes pole veel aru saanud
kaminahi=siiber=VANAJUMAL
Lugemata postitus Postitas ErgoK »
Poiss, sinuga ei räägitud. Aga oma viisakusetuse said sa näidatud.ErgoK kirjutas:Kohe, peale Leevi ahjupasside teemalist positust ei olnud kuidagi võimalik sellist punast hädakisa siia kirjutada?
Või on Leevi jutus siiski veidi tõtt?
Kes ei suuda oma väljendeid kontrollida? Kas Ahjumaailm polegi enam sinu firma?kaminahi kirjutas:Kodanik Lauri Leevi Lõhmus. Tean, et sa ei suuda oma väljendeid ja väljaütlemisi kontrollida. No juhtub. Teen sulle ettepaneku kõik postitused kustutada, milles süüdimatult mustatasid valeandmetega dokumentide, ahjupasside väljastamises mind ja minuga mitteseotud isukut. Vabandavad viisakused oleksid Riina puhul oodatud ja väga sobivad.
Mine “Ahjud, kaminad, korstnad”
Arendas phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Estonian translation by phpBB Eesti [Exabot] © 2008*-2025