On keegi omale sellisest materjalist maja ehitanud

http://www.thermomaja.ee/
Lugemata postitus Postitas Külaline »
Lugemata postitus Postitas keemik »
Lugemata postitus Postitas niek »
Lugemata postitus Postitas Urmas »
Idee järgi nagu peaks saama, aga kas selline paks kiht, mis savi propageerijate jutu järgi hakkab reguleerima sisetemperatuuri ja õhuniiskust, penost seinal püsima jääb, ei oska öelda. Sinu idee puhul on suurim probleem see, et ei saa kinnitada ei õhukest pilliroomatti ega seda "kanavõrku".niek kirjutas:... Ei tea kas savikrohvi annaks külge panna, kuidas see käituks? Oleks tervislikum ja mõnusam-vast, stabiliseeriks ka sisekliima tempi ja niiskust...
Lugemata postitus Postitas fgh »
Lugemata postitus Postitas niek »
Kas te reaalselt ka olete kunagi seda "kanavõrku" seina kruvinud või klammerdanud ja omate mingit aimu kui palju kulub kruvisid-klambreid, eriti võrgurulli lõppu, et see jääks korralikult sirge-pingule ja poleks rippuv ega lontis? Mul kulus 130+m2 "kanavõrgu" kinnitamiseks umbes 2,5 pakki ja pakis on 5000tk. Jah kruvisid oleks kulunud vähem, aga tunduvalt aeganõudvam ja kallim võrreldes klambritega kinnitamisega.niek kirjutas:selle vahtplasti külge annaks ilmselt võrgu kinnitada küll, ilmselt ka peno enda sisse vastavate suure keermega tüüblitega, äärmisel juhul betooni sisse.
Lugemata postitus Postitas fgh »
Miks?Külaline kirjutas: savikrohvi puhul tuleks vältida igasugust plastikut, mis jääb savikrohvi sisse.
Urmas
Savi lihtsalt ei jää plastiku külge pidama, ka mitte klaaskiud võrgu külge. Ise pole proovinud, aga minust targemad on soovitanud seda mitte teha ja ei hakka proovimagi. Usun targemaid!Külaline kirjutas:Miks?Külaline kirjutas: savikrohvi puhul tuleks vältida igasugust plastikut, mis jääb savikrohvi sisse.
Urmas
Lugemata postitus Postitas keemik »
Minu arvates täiesti puusse mõte!keemik kirjutas:... Vahtplasti armeerimine ja seejärel krohvimine on ka hea mõte minu arust...
Lugemata postitus Postitas loodusehitus »
Lugemata postitus Postitas Ata »
Mine “Konstruktsioonid, seinad”
Arendas phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Estonian translation by phpBB Eesti [Exabot] © 2008*-2025