Ja veel kord minu siiras lugupidamine kõigile asjaarmastajatele, kes asja ka armastavad

Lugemata postitus Postitas 3KAKKU »
Lugemata postitus Postitas Robi 1 »
Lugemata postitus Postitas looder54 »
Tohoo! Kui ikka inimene tahab ja ei saa. Sel juhul kipun arvama, et sinu käelised oskused ja teadmised on mingi lepinguga üle antud kellegi kolmanda isiku valdusesse. Kui selleks on mingi toodang või midagi sellist saan aru. Aga oskused ja teadmised jääb arusaamatuks. Igaljuhul peab see väga väärtuslik olema, mida kolmas isik niiväga endale tahtis. See selleks. Siin all kirjas sinu tiitlid, mis väheRobi 1 kirjutas:Ma sain täna just paraja peapesu, et liiga palju avalikustan ahjude sisusid jne. Ei tohiks näidata mida teen ja kuidas....![]()
Muidu aitaks meeleldi ...eriti kui ise tuleks Keilasse vaatama, sest siin just 2 ahju pooleli.
Kahjuks ei saa aidata avalikult![]()
Hobi+häbipottsepp Robi
Saan väga hästi aru . See nagu mandrimeeste jutt, et igal Saaremaa peremehel oma salajane koduõlle retsept. Tegelikult on nad nõus sulle pikalt rääkima ja seletama, aga seda järgi teha ilma eelneva praktikata...Robi 1 kirjutas:Ma sain täna just paraja peapesu, et liiga palju avalikustan ahjude sisusid jne. Ei tohiks näidata mida teen ja kuidas....![]()
Muidu aitaks meeleldi ...eriti kui ise tuleks Keilasse vaatama, sest siin just 2 ahju pooleli.
Kahjuks ei saa aidata avalikult![]()
Hobi+häbipottsepp Robi
Lugemata postitus Postitas kaminahi »
Ma küsisi ikka ka selle proosalisema, ahju retsepti kohta su käest.3KAKKU kirjutas:Ega Muhus ka kehva õlutit ei tehta, minu mure on proosalisem.
Lugemata postitus Postitas AHEL »
Dekoratiivelementidena kindlasti kui leiad need selleks sobivat.3KAKKU kirjutas:Tekkis võimalus saada ülivanu telliseid ühe mõisa varemetest. Üpris lahedad, Kas nende kasutamine ahjus on mõistlik?
Mine “Ahjud, kaminad, korstnad”
Arendas phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Estonian translation by phpBB Eesti [Exabot] © 2008*-2025