Laudpõranda tegemine
siin arutletakse selle üle, palju tööd või materjalid maksavad. Tööpakkumisi siia mitte teha!
-
- külaline
Laudpõranda tegemine
Lugemata postitus Postitas onu Ants »
Kas pakutud ruutmeetrihinne- 300EEK ruudust ainult põrandalaudade paigaldusest on norm? Töö siis mustalt.
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas onu Ants »
Ma nüüd ütlesin meestele ka ifffffi pakutud hinna ja tehti hirmsuured silmad: mis mees sellise hinnaga laudpõrandat paigaldab? Sellise hinnaga saab vast laminaadiga hakkama, aga laud? Olen ise ka uurinud- puurinud neid hindu siit ja sealt, aga ega alla 250 pole veel kuulnud. Ja kui pidi olema palju nurki-värke, siis alla 300 ei saa. Ju siis meeste jutt ikka õige.
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Rommel »
Ausalt öeldes ajab natsiifffff kirjutas:koos materjaliga 375.- ruut ilma materjalita 80.- ruut sellised oleks minu hinnad

-
- Ehitusveteran
- On tänanud: 17 korda
- On tänatud: 62 korda
Lugemata postitus Postitas ifffff »
Et mis naerma ajab? jutt oli ainult laudade paigaldusest. No krt kui kellegil on mulle 300 eeku ruudust maksta laudade maha panekust juba rihitud laagidele siis andke aga teada .... helistada võib ka hommikul kell 4Rommel kirjutas:Ausalt öeldes ajab natsiifffff kirjutas:koos materjaliga 375.- ruut ilma materjalita 80.- ruut sellised oleks minu hinnadküll
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Rommel »
Ah et selline töömees oled ,kes ainult rihitud põrandate kallale lubataxe.Nu-nu. Ja on sul ka pikax ajax neid.ette rihitud ?
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas vmb »
kui algset küsimist lugeda siis mina saan kah aru, et küsiti laudada MAHAPANEKU hinda, ei mingit juttu laagidest, rihtimisest, soojustusest, lihvimisest lakkimisest. Küsige ikka konkreetsemalt, muidu mõni võib ju arvata, et lihtsalt maha laotada ilma kinnitamata 

-
- Ehitusveteran
- On tänanud: 17 korda
- On tänatud: 62 korda
Lugemata postitus Postitas ifffff »
Kas pakutud ruutmeetrihinne- 300EEK ruudust ainult põrandalaudade paigaldusest on norm? Töö siis mustaltRommel kirjutas:Ah et selline töömees oled ,kes ainult rihitud põrandate kallale lubataxe.Nu-nu. Ja on sul ka pikax ajax neid.ette rihitud ?
mina loen siit välja et vaja on ainult lauad paigaldada, et siis laagid maas. muide kas oled ise see mees kes 300 ruut tellijale suras et agaralt sõna võtad?
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas rommel »
Ei ole kohe mette tuu miis.
See sellex. Olen ka nõus et 300.-m2 on üle pakutud aga no 80.-ga m2 on ikke vähe mis vähe küsitud .Laminaadil mis viga :Clickquardi punnipeale ja kokku ,.ruudud tulevad mis mühiseb ja 80.- Laudadega mängimist ju 3 korda enam.

-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Külaline »
Mees ajab põranda loodi ja laudu tuleb keegi teine panema.No mis jutt. Ja kes klotsitab,kes tõmbab rihmadega kinni.Töö on igal juhul vähemalt 200.-m2 väärt. Ifff on odav tööjõud 
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Külaline »
Aga kes on siin üldse maininud et tegemist on sellise põranda ja põrandalauaga mille all on laagid ?
Laudpõranda paigaldusele ei tohiks kunagi kunagi teha pakkumist enne kui oled seda lauda oma silmaga näinud ja tead ka seda kust laud pärit on.
Viisakat lauda saab Eestis 1-2 kohast.1WXJBA
Laudpõranda paigaldusele ei tohiks kunagi kunagi teha pakkumist enne kui oled seda lauda oma silmaga näinud ja tead ka seda kust laud pärit on.
Viisakat lauda saab Eestis 1-2 kohast.1WXJBA
Hüppa
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit