Parim pelletkatel ja põleti- mida 2014 eestis osta?
Parim pelletkatel ja põleti- mida 2014 eestis osta?
Lugemata postitus Postitas Tartus »
Parim pelletkatel ja põleti - mida 2014 eestis osta?
Ehk oskab keegi soovitada.
Läheb tarvis siis 160m2 15cm penoplastiga soojustatud majale. Aknad on kolmekordse pakettiga plastaknad.
Alumine korrus on põrandakütte all ja üles tulevad radikad.
Nõu paluks anda inimestel kes teemaga kursis.
Ette tänades,
Martin
-
- külaline
Re: Parim pelletkatel ja põleti- mida 2014 eestis osta?
Lugemata postitus Postitas fgh »
Seega miks selline otsus ?
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas kasutaja ka »
Miks mõtetu? Ehk seletad lähemalt?
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Külaline »
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Kar1 »
Kui valida tundmatu välismaise firma tooted, siis võib tekkida oht, et võimalike probleemide korral pole kuskilt abi saada.
-
- Ehituspenskar
- On tänanud: 15 korda
- On tänatud: 40 korda
Lugemata postitus Postitas Rostfrei »
Ei saa aru selle kütteliigi mõttetuks tituleerimisest - võrreldes millega?
Garaazi pead nii kui nii tegema tuletõkke tsooniks, sauna elektri keristei taha, korsten tuleb nii kui nii teha.
-
- külaline
Ei viitsi hetkel otsingus tuhlata, kusagil oli välja ka toodud lõpp energia hinnad.
-
- külaline
Mugavuselt on pelletitel jätkuvalt eeliseid, eriti kui ehitada katla juurde punker, kuhu puhurauto puistab poole aasta pelletid sisse, aga miinus jällegi selle variandi juures, et ka punker võtab suhteliselt palju ruumi. Olen näinud!
Urmas
- rokikas
- Ehituspenskar
- On tänanud: 227 korda
- On tänatud: 231 korda
Lugemata postitus Postitas rokikas »
http://www.pellettienergia.fi/Pelletin% ... stotietoja
ehitusremont@gmail.com
-
- Ehituspenskar
Loe nüüd rokikas posti ja mõtle veidi kWh soojusenergia hinnale. Palju kiidetud maaküte, keskmine kasutegur on kui palju??? 3 vast tuleb pika lunimisega, aga ei usu, et sedagi. Elektri kWh hind koos võrgutasudega on kui palju? - mingi 11 senti. Jagame selle oletatava keskmise kasuteguriga, 3-ga, saame 3,66. Võrdleme nüüd soetamismaksumust, võrdleme oletatavat ekspluatatsiooni kulu. Oletame, et maakatlal lendab kompressor. Hind? - oletan, et mingi 2-4 k, oote aeg, kuni usinad hiinlased seda teevad + transa - mingi 1-2 kuud. Pelltech põleti - know-how Eestis maakeeles telefoni teel olemas, varusoad ~24h kaugusel. See lihtsalt minu arvamus.Külaline kirjutas:Arvestades pelletite kasutamise kasvavat populaarsust, pean fgh-ga nõustuma. Aastaid tagasi kui turgu veel sisse söödeti pelletitega, oli see tõesti vägagi konkurentsivõimeline küttematerjal, aga praegu hakkab järjest enam kaotama oma eeliseid ja seda just hinna suhtes. Kas oli see O.Kruuda(?), kes mõned aastad tagasi piimahinna tõstmise peale kohalikul turul ütles , et miks ma peaksin piima müüma kohalikule turule kohaliku(loe:odavama) hinnaga kui Venemaal makstakse sama asja eest tunduvalt rohkem. Sama efekt on juba juhtunud ka pelleti tootjatega ja kes vähegi aktiivsem, selle toodangu enamus läheb ekspordiks. Kohalikele jääb toodang, mida välismaised tellijad ära põlgavad oma madala kvaliteedi pärast. Ka siinses foorumis palju kirjutatud koorepuruga pooleks valmistatud pelletitest.
Mugavuselt on pelletitel jätkuvalt eeliseid, eriti kui ehitada katla juurde punker, kuhu puhurauto puistab poole aasta pelletid sisse, aga miinus jällegi selle variandi juures, et ka punker võtab suhteliselt palju ruumi. Olen näinud!
Urmas
-
- külaline
Mitu m2 on vaja katlaruumi jaoks, ütleme et 6m2, lisaks korsten, tuletõkke tsoon, põleti ja katel, kui plaanite uut maja, siis lööge need numbrid kokku ja ma väidan, et maaküte (ka gaas) tuleb odavam välja ehitada ja kast teh ruumi nurka tõsta, kasutusmugavusest pole mõtet üldse rääkida, ei mingit tolmu, laadimist ega puhastamist.
Kui olemasoleval majal on ruum ja korsten juba olemas on hoopis teine asi.
Maakütte kompressoril on 10 aastane garantii, seda on siin foorumis ka reklaamitud.
-
- Ehituspenskar
Tjah, küll see põhjus leitakse (a'la 1 faasi kadumine), miks kompressorit mitte garantiisse lasta. Aga eks nii palju kui inimesi, nii palju arvamusi ning seisukohti.Külaline kirjutas:Mina ei pea vajalikuks ei korstent, ega garaazi majale ehitada,
Mitu m2 on vaja katlaruumi jaoks, ütleme et 6m2, lisaks korsten, tuletõkke tsoon, põleti ja katel, kui plaanite uut maja, siis lööge need numbrid kokku ja ma väidan, et maaküte (ka gaas) tuleb odavam välja ehitada ja kast teh ruumi nurka tõsta, kasutusmugavusest pole mõtet üldse rääkida, ei mingit tolmu, laadimist ega puhastamist.
Kui olemasoleval majal on ruum ja korsten juba olemas on hoopis teine asi.
Maakütte kompressoril on 10 aastane garantii, seda on siin foorumis ka reklaamitud.
-
- külaline
Vähe juurde pannes saab boileriga maapumba NIBE 1226, jah, kontuur tuleb lisaks. See arusaam, et pelletit on odav välja ehitad kukkus minul kokku

-
- Ehituspenskar

Seadmetena läks katel + põleti + tigu + mahuti 3k.
-
- külaline
Seda jah, umbes poole odavam tuleb, võrreldes maasoojuspumbaga.Rostfrei kirjutas:Leti hinnaga ostes on kõik kallis![]()
Seadmetena läks katel + põleti + tigu + mahuti 3k.
-
- külaline
Eks põhi argument on ikkagi mugavus ja aeg. Mingi pump pluss ahi jääb alati kõlama neist energia vaidlustest.
Eks igal asjal on mõjutavaid faktoreid palju. Kui elad kusagil nõrga vooluga metsas või ruumid käes, pelleti tehas naabriks jne.
Lõppkokkuvõte jääb soetaja teha peale konkreetseid muutujaid arvesse võttes.
Teema oli üldse teine seega minu poolt kõik.
Kõlama on jäänud, et eelista Eestimaist.
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas NBE »
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas rrr »
Ma esbes 30.10.2012 (kakstuhat kaksteist) alates põleti järjekorras. Siiani ei kippu,ega kõppu.Rostfrei kirjutas:Pelltech põleti - know-how Eestis maakeeles telefoni teel olemas, varusoad ~24h kaugusel. See lihtsalt minu arvamus.
Järjekord olevat 2-3 nädalat.
-
- Ehituspenskar
See on nii jabur väide, et ei oska musta ega valget kosta. Kasutan tavaliselt telefoni esmase suhtlusvahendina, tead, selline nuppudega asi, millega saab helistada, äkki oled kuulnud?rrr kirjutas:Ma esbes 30.10.2012 (kakstuhat kaksteist) alates põleti järjekorras. Siiani ei kippu,ega kõppu.Rostfrei kirjutas:Pelltech põleti - know-how Eestis maakeeles telefoni teel olemas, varusoad ~24h kaugusel. See lihtsalt minu arvamus.

-
- külaline
Ma kasutan meili teel suhtlemist. Sellega mul kirjalik tõestus olemas. Telefoni teel, kui ei salvesta on ainult sõna sõna vastu.Rostfrei kirjutas:Kasutan tavaliselt telefoni esmase suhtlusvahendina, tead, selline nuppudega asi, millega saab helistada, äkki oled kuulnud?
Nüüdseks ammu teise firma põleti.
-
- Ehituspenskar
Jah, E-post annab võimaluse ajalugu säilitada ning kõiki maapõhja kiruda, et sinuga ei tegeleta. Reaalsus on E-kiri + 30 minuti möödudes telefoni kõne kontrolliks ja asjad laabuvad.rrr kirjutas:Ma kasutan meili teel suhtlemist. Sellega mul kirjalik tõestus olemas. Telefoni teel, kui ei salvesta on ainult sõna sõna vastu.Rostfrei kirjutas:Kasutan tavaliselt telefoni esmase suhtlusvahendina, tead, selline nuppudega asi, millega saab helistada, äkki oled kuulnud?
Nüüdseks ammu teise firma põleti.
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas naabrimees »
rrr kirjutas: Ma esbes 30.10.2012 (kakstuhat kaksteist) alates põleti järjekorras. Siiani ei kippu,ega kõppu.
-
- külaline
Reaalsuses ma annan raha sinna kus seda soovitakse. Ei kiru kedagi maapõhja vaid kirjutan esbe suhtumisest. Ja ega see esbe ainuke pole.Rostfrei kirjutas:Jah, E-post annab võimaluse ajalugu säilitada ning kõiki maapõhja kiruda, et sinuga ei tegeleta. Reaalsus on E-kiri + 30 minuti möödudes telefoni kõne kontrolliks ja asjad laabuvad.
Esbe lihtsalt minu raha ei tahtnud ja ega tal polnud midagi müüa ka.
Kirjutasin peale järjekorda panemisest paari nädalapärast veel, aga ei midgi.
Teistel oli järjekord väiksem, aga vahepeal sai leitud parema põleti kui pelleteh.
Tellides oli järgmisel päeva hommikul kuller põletiga ukse ees.
Konkreetselt oli tegu http://www.ostakatel.ee
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas NBE »
http://www.ostakatel.ee/et/pood/details ... te-20.html
Ise ostsin samuti ostakatel.ee kogemus igati positiivne.
Müüb ka Küttemeister
http://www.kyttemeister.ee/index.php?gr ... 177&page=0
-
- Ehituspenskar
Ja parem on see mille poolest?rrr kirjutas:Reaalsuses ma annan raha sinna kus seda soovitakse. Ei kiru kedagi maapõhja vaid kirjutan esbe suhtumisest. Ja ega see esbe ainuke pole.Rostfrei kirjutas:Jah, E-post annab võimaluse ajalugu säilitada ning kõiki maapõhja kiruda, et sinuga ei tegeleta. Reaalsus on E-kiri + 30 minuti möödudes telefoni kõne kontrolliks ja asjad laabuvad.
Esbe lihtsalt minu raha ei tahtnud ja ega tal polnud midagi müüa ka.
Kirjutasin peale järjekorda panemisest paari nädalapärast veel, aga ei midgi.
Teistel oli järjekord väiksem, aga vahepeal sai leitud parema põleti kui pelleteh.
Tellides oli järgmisel päeva hommikul kuller põletiga ukse ees.
Konkreetselt oli tegu http://www.ostakatel.ee
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit
- ↳ Fassaadide arutelu