Maja projekti muutmine

kismuumi
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Maja projekti muutmine

Lugemata postitus Postitas kismuumi »

Kuna kevadel ootab ees katuse vahetamine, sest eelmised omanikud vahetasid katust lohakalt ja lisaks on katuse kalle vale. Kuna maja hetkel 1 kordne, aga on plaanis kunagi teine korrus juurde ehitadasiis mõtlesimegi et võiks nö teise korruse kohe peale teha, et ei peaks paari aasta pärast jälle katust maha kiskuma. Küsimus on aga selles, et kas selle jaoks peab kohe projekti tegema? Ma ju ei tea veel mitut tuba ja kuidas katuse alla tahaksime. Seega hetkel jääks see pööninguks. Lisaks kuna järgmise aasta augustiks peab olema saadud majale kasutusluba (panga poolne nõudmine), siis kas on võimalik üldse kasutusluba saada kui teine korrus on püsti pandud? Või peaks ikkagi teise korruse ehitusega ootama kuni majale on kasutusluba antud? Ning palju selline projekt maksma võiks minna?
ImperialProject
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Re: Maja projekti muutmine

Lugemata postitus Postitas ImperialProject »

Tere!

Saatsin Teile privaatsõnumi koos kontaktidega, saate ühendust võtta ja leiame koos parimad lahendused.
kismuumi
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Lugemata postitus Postitas kismuumi »

Tere. Nägin Teie kirja aga sooviksin umbkaudsetki pakkumist kirjalikult, sest teistelt pakkujatelt olen pakkumiseda saanud ja siis on sedasi parem võrrelda
Külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Tere.
Ehitusprojekt on kindlasti vajalik. Ja mõtekas oleks teha kohe nii, nagu plaanite, st projekti, mille järgi ehitada kavatsete. (Vastasel juhul peate juurdeehituse tegemiseks uuesti projekti tellima koos kõige muu jamaga).Kuna pole olukorda, maja näinud ja täpsed plaanid, nagu aru saan, puuduvad, on ka täpset hinda pakkuda raske. See võiks jääda 1200 - 1500 euro vahele. Kasutusluba saab ainult sellisele ehitisele, mis projektile vastab. Kui lasete ehituse teha litsenseeritud ehitusfirmal, läheb vaja nende ehituspäevikuid, kui mitte, siis maja ekspertiisi. Need on alates 300 - 600 eurot. Ekspertiisi tegijaid on mitmeid, eks siis tuleb pakkumisi küsida. Ja tasuda riigilõiv. Mina võin pakkuda ka enda teenuseid kasutusloa saamisel, kuna seal palju bürokraatiat, asjaajamist, peale ekspertiisi veel mitu kooskõlastust, vaja dokumentatsioon kokku panna. Selle hinnad algavad 400 eurost. Kui tegemist on elumajaga, siis on kindlasti vajalik energiamärgis. Seda mina isiklikult ei tee, kuid võin pakkuda tegija 150 euro eest, mis vist pärs soodne.

Kui saan millegagi aidata, siis võtke ühendust:LSgrupp@hotmail.com
Vasta