Seinapinda uued aknad, mis tingimused?

mõtisklen
külaline

Seinapinda uued aknad, mis tingimused?

Lugemata postitus Postitas mõtisklen »

Olen täielik ehitusvõhik, kes on uue kodu otsingutel. Hindan seda, kui majas on palju valgust, kuid paljud müügis olevad majad, mis muidu on kobedad ja heas asukohas, on pimedad. Tuttav lasi maamajas akendeta seina uue suure akna lõigata, nii et tean, et see on võimalik.
Mis tingimused sel aga on? Loomulikult ei saa igasse seina suvalist ava lõhkuda ja seega ma uuringi, millal see on võimalik ja millal mitte? Mis materjalidest peab maja olema tehtud, et sinna saaks välisseina uut aknaava lõigata? Detaile ma ei vaja, lihtsalt seda, kas on üldse mõtet liiga hämaraid maju sellest aspektist lähemalt uurida.
fgh
külaline

Re: Seinapinda uued aknad, mis tingimused?

Lugemata postitus Postitas fgh »

Eks see oleneb ikka konkreetsest ehitisest. Julgeks väita, et pole vahet kas karkass, kivi vms. Mingi lahendus leidub alati, küsimus jääb pigem enamasti raha taha kinni. Hiljem konstruktsioone muuta on kallis. Võimalik, et sildamiseks jääb vundamendil tugevust väheks vms probleemid.
Veikko
Ehitusveteran
Ehitusveteran
On tänanud: 16 korda
On tänatud: 13 korda
Kontakt:

Re: Seinapinda uued aknad, mis tingimused?

Lugemata postitus Postitas Veikko »

Lihtsam ja odavam on uus maja ehitada kui osta renoveerimistvajav vana maja.
Gaasitööd, küttesüsteemid, veevarustus. Müük, paigaldus, hooldus, remont. http://www.novire.eu/novire@novire.eu +372 5810 3282
Vasta