Värv vanale puittrepile väikeses kortermajas?

siseviimistlustöödega seonduv arutelu. Siia ei postita tööotsimisi ja -pakkumisi!
Külaline
külaline

Värv vanale puittrepile väikeses kortermajas?

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Mida julgelt võtta, mida kindlasti jätta?
Vana saab alt eemaldatud.

5-max 10 inimese jalad kulutavad.

Aitäh hoiatuste-soovituste asjus.
põrvär
külaline

Re: Värv vanale puittrepile väikeses kortermajas?

Lugemata postitus Postitas põrvär »

Küsisin sellepärast, et kahtlaselt tihti näen muidu väga värske välimusega treppe-trepikodasid, kus astmete jalgadest kulutatavad kohad juba uuesti haljendama löönud. Lühike rõõm tööst kuidagi. Ja trepp on meil vana, samas terve...
Külaline
külaline

Tere. Tasub otsida kahekomponentseid polüuretaan-akrüülvärve. Lugupidamisega. Alar Piirfeld
Külaline
külaline

Re:

Tänud!
keemik
Ehitusveteran
Ehitusveteran
On tänatud: 104 korda

Lugemata postitus Postitas keemik »

Kui leiad midagi head, siis tee siin reklaami, sel suvel ka plaanis vana puittrepp värskendada.
Urmas
autodidakt
On tänanud: 378 korda
On tänatud: 420 korda

Lugemata postitus Postitas Urmas »

Tikkurilal peaks olema ühtkomateist, võid kiigata Tallinnas Laki uulitsal olevat Teknos poodi.
NB! Ei võta materiaalset vastutust oma kommentaarides soovitatu kasutamise eest! ;)
põrvär
külaline

Re:

Headuse reklaamimiseks vähevõitu aega, et minu kogemuse pealt juba sel suvel julgustust saada.

Omal ka pool treppi kaabituna passimas, sest korra käis peast läbi ainult sammukoha asemele kõvema puidu istutamise mõte aga ma ajaks naabrid sellise lõhkumisega ilmselt kurjaks. Siis saigi kogu astme pealt kaapimisele mindud. Et parem koormusttaluvam värv kogu trepile.

Vaipkatte jaoks sammukohtadele jällegi liiga mullane-liivane ümbrus.
põrvär
külaline

Re:

keemik kirjutas:Kui leiad midagi head, siis tee siin reklaami, sel suvel ka plaanis vana puittrepp värskendada.
Sul muinsuskaitsega polnud tegu? Mul pole ja sellega oleks veel üks miinus minu reklaami kõrva taha panemisel..

Ja Urmas, aitäh, soovitus sobib mulle ka Riia ja Turu uulitsal.
keemik
Ehitusveteran
Ehitusveteran
On tänatud: 104 korda

Lugemata postitus Postitas keemik »

Mul on fassaad vaja säilitada, sisemuse osas ei tehtud nõudmisi. Fassaad sai taastatud linaõlivärviga, aga ma kardan, et astmete peale jääb veidi nõrgaks. ülejäänud trepi (käsipuud jms) teeks küll sellega või siis ainult õlitaks.
Alar 198
külaline

Lugemata postitus Postitas Alar 198 »

Meie kasutasime oma väikeses kortermajas Vivacolori Special Floor värvi. Ainuke asi mis mind isiklikult natuke häirib on see, et see värv on läikiv. Eks peab vaatama kui palju aja jooksul see värv matistub. Samas on värv korralik ja tugev. Millega peab muidugi arvestama on see, et see värv lõhnab tugevalt.
põrvär
külaline

Lõhnab kaua?
Kui jääbki lõhnama, langeb ära, siis saadetakse mind majast koos mademe ja treppidega minema..
Külaline
külaline

Meil lõppesid koridori remonditööd eelmise aasta oktoobri lõpus , kui ilmad olid juba jahedamad. Ning kuna meil trepikojas küte puudub ja ma eeldasin, et meil tuleb varsti talv :D, ei tahtnud ma koridori lasta ka väga külmaks. Meil haises see koridor väga tugevalt umbes 5 päeva. Samas sai värvitud ka kahel päeval. Kui kannatab värvi kevadel või ideaalis suvel tee aknad-uksed lahti ja on kõik korras.
põrvär
külaline

Re:

Tänu.
Täpsustan. Küsisin tõesti ennekõike omadustepõhiselt, muidu võrdlust ei tekigi, müügimajadest küsides saab niikuinii selle nõu kätte, et "hea ja usaldusväärt värv, oluliste konkurentsieelistega, soovitame". Ja tuttavad oskavad ka napilt soovitada, et "ostsime, no hind oli normaalne ja värv on värv". Kui siin liigub neid, kes tehes garantiid peavad andma, siis ehk teavad rohkem, kui mõne korra elus samodelkinid.

Kulumiskindlus
Vananemine, kas edaspidi vaja eemaldada või võib üle värvida
Esteetiline pool
Hinna-kvaliteedi suhe
Kulu (no selle saan pakendilt)
Kasutamise omapärasid

jne

Külmad jõuavad, jääb kevadesse jah, eks vaja niikuinii tühja maja hetke tabada. Juba värvieemalduse lõhnaga oli tegu..
Ühistut pole aga kõva naisterahva kisa on majas ühest uksest väljas, kui siin oma otsustes ja töödega ettevaatlik pole :doh:
Eks ma loen ise ka juurde. 2-komponentsel soovitusel ju kogemust ega argumente siin märgitud polnud, eks uurin siis ise juurde. Ja ehk proovin selle lühikese talve jooksul kellegi peradega lauajuppide peal, kuda paistab.

Siin teistele pean ikka mõne sõnaga põhjendama, miks just selle värvi peal edaspidi käiakse, just sellist pinda pestakse ja kauaks seda lõbu meil jagub.
Külaline
külaline

Re: Re:

põrvär kirjutas:... Külmad jõuavad, jääb kevadesse jah, eks vaja niikuinii tühja maja hetke tabada. Juba värvieemalduse lõhnaga oli tegu..
Ühistut pole aga kõva naisterahva kisa on majas ühest uksest väljas, kui siin oma otsustes ja töödega ettevaatlik pole :doh:
Eks ma loen ise ka juurde. 2-komponentsel soovitusel ju kogemust ega argumente siin märgitud polnud, eks uurin siis ise juurde. Ja ehk proovin selle lühikese talve jooksul kellegi peradega lauajuppide peal, kuda paistab.

Siin teistele pean ikka mõne sõnaga põhjendama, miks just selle värvi peal edaspidi käiakse, just sellist pinda pestakse ja kauaks seda lõbu meil jagub.
On alles esitatud töötingimused ja nõuded, lausa kahju hakkab sinust. :)
Kuna kevadeni veel on aega, siis võid proovida ka nendega suhelda, äkki oskavad midagi tarka vastata. http://www.vivacolor.ee/?op=body&id=35
Vasta