Kui tööle läksin,oli kogemus ehitusel null.Ei teadnud prakt mitte midagi.Rääkisin ülemusega et tahan ehituse selgeks saada ja olen n6us k6vasti tööd tegema.
Algul pandi mulle palgaks 45eek/tund.Esimese kuu aega tassisin ehitusjäätmeid,lammutasin vana kivimaja ja tegin muid suvalisi töid.Peale tööd olin surmväsinud.
Ca kuu aja pärast pandi mind ühele kogenud ehitajale paarimeheks,tegime umbes 2 kuud kipsitööd,tükitööna loomulikult.Kuus tuli mulle kätte ca 15000.
Peale neid kahte kuud pole pmst mingit tükitööd enam olnud.Tunnihinne t6steti 60 kroonile ja sellega tuleb mulle kätte ca 10000eek/kuus.Teeme enamuses sisetöid-paigaldame uksi,aknalaudu,põrandakatteid,liiste,teeme kipsitöid jne.
Mitte kordagi pole kurdetud et teen sitasti tööd v6i aeglaselt.Annan alati endast 100%.
Hetkel teeme firma omaniku maja ja tema on ka objektijuht.Kuna meil pole objektil ühtegi nn lambivenda kes lambitöid teeks siis jäävad paljud neist minu kaela.Materjali tassimine jne.Mul on sellest jamast ausaltöeldes siiber.Ma pole küll proffesionaalne ehitaja 10 aastase kogemusega kuid k6ike mida paarimehega teinud oleme,oskan väga hästi!!
Ise arvan et 60eek/tunnis minu töö eest on vähe.80 oleks enamvähem

Mida arvate??
Tänud.