Pakun tööd laminaadi paigaldajale

Siia foorumisse postitage ainult tööpakkumised!
Foorumi reeglid
NB! Tööpakkumise korral lisage ka asukoht! Kui teema algataja ei soovi enam tööpakkumisi, siis oleks soovitav seda ka oma teemas teada anda, et Administraator saaks teema lukku panna. Kui soovite aga hoida oma tööpakkumise teemat kõikide postituste eesotsas Kleepsuna, siis on see võimalik tasulise teenusena. Huvi korral saata privaatsõnum kasutajale Kristel
Pakkuja
külaline

Pakun tööd laminaadi paigaldajale

Lugemata postitus Postitas Pakkuja »

Pakun tööd laminaadi paigaldajale. Töö männikul, c.a 27-30m2. Köök ja elutuba. Pinnad sirged, alusvaip paigaldatud. Tööde teostamine 29.12-30.12 vajalikud asjad paigaldamiseks
KIIRE,

KONTAKTTELEFON 567 733 59
Pakkuja
külaline

Re: Pakun tööd laminaadi paigaldajale

Täpsustan, et ikka omal vajalikud asjad peavad olema paigaldamiseks.
Külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Tegemist click-laminaadiga
villu20
Korralik postitaja
Korralik postitaja
On tänanud: 9 korda
On tänatud: 4 korda

Lugemata postitus Postitas villu20 »

On ikka õige number? Või helistamisi nii rohkelt, et panite blokeeringu peale :)
Urmas
autodidakt
On tänanud: 378 korda
On tänatud: 419 korda

Lugemata postitus Postitas Urmas »

altf4 kirjutas:Tervitus, kui järgmine kord midagi teha vaja siis helista julgelt 56941675. Olen ehitusinseneriks õppiv tudeng ning elan ise Nõmmel, oman pikaajalist ehitusalast kogemust. Teostan töid nö kooli kõrvalt ehk siis ilma firmata, tuleb kindlasti palju odavam kui kutsuda kohale suurt raha küsivad firmad või siis jutupoolest kõvad töömehed, kes ainult teie raha noolivad. Edu edaspidiseks.

Robert.
Ma kohe tunnen ette, et sinust saab kooli lõpetamisel üks kõrgelt haritud, faciolikke mõtteviise ja traditsioone edasikandev ehitusettevõtte juht! Perše kõik need teised- väga õige mentaliteet! Tubli!
Tahad ma organiseerin sinu jaoks ülemaailmse feissbuukiliku rahaliste annetuste kampaania, et sa saaks pühenuda ainult õppimisele ega peaks tööd tegema ja muret tundma mingite tühiste materiaalsete probleemide pärast? Võin luua ka MTÜ sinu õpingute toetuseks, tahad?
Ja kui koolis peakski juhuslikult olema mingi kursus ärieetikast, siis sellisest asjast hoia eemale nagu katkust ja saatanast! Olen nõus õppejõudu kasvõi "materiaalselt toetama" (saad ju aru, mida ma mõtlen), et sa saaksid arvestuse kätte nendes loengutes käimata.

PS. Kas oleks võimalik saada sinu pilti koos autogrammiga, et see oma kasvavale pojale suureks eeskujuks voodi kohale naelutada koos raamitud tsiteeringuga sinu postitusest? Lootma ja ootama jäädes!
NB! Ei võta materiaalset vastutust oma kommentaarides soovitatu kasutamise eest! ;)
Kasutaja avatar
rokikas
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 227 korda
On tänatud: 231 korda

Lugemata postitus Postitas rokikas »

altf4 kirjutas:Teostan töid nö kooli kõrvalt ehk siis ilma firmata
Nii et kooli kõrvalt tegeled muuhulgas ka varastamisega!
Kui suurt õppemaksu erakoolis maksad?
altf4
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Lugemata postitus Postitas altf4 »

rokikas kirjutas:
altf4 kirjutas:Teostan töid nö kooli kõrvalt ehk siis ilma firmata
Nii et kooli kõrvalt tegeled muuhulgas ka varastamisega!
Kui suurt õppemaksu erakoolis maksad?

Ma ei saa aru, mida sa varastamisega seostad?
altf4
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Lugemata postitus Postitas altf4 »

Ma kohe tunnen ette, et sinust saab kooli lõpetamisel üks kõrgelt haritud, faciolikke mõtteviise ja traditsioone edasikandev ehitusettevõtte juht! Perše kõik need teised- väga õige mentaliteet! Tubli!
Tahad ma organiseerin sinu jaoks ülemaailmse feissbuukiliku rahaliste annetuste kampaania, et sa saaks pühenuda ainult õppimisele ega peaks tööd tegema ja muret tundma mingite tühiste materiaalsete probleemide pärast? Võin luua ka MTÜ sinu õpingute toetuseks, tahad?
Ja kui koolis peakski juhuslikult olema mingi kursus ärieetikast, siis sellisest asjast hoia eemale nagu katkust ja saatanast! Olen nõus õppejõudu kasvõi "materiaalselt toetama" (saad ju aru, mida ma mõtlen), et sa saaksid arvestuse kätte nendes loengutes käimata.

PS. Kas oleks võimalik saada sinu pilti koos autogrammiga, et see oma kasvavale pojale suureks eeskujuks voodi kohale naelutada koos raamitud tsiteeringuga sinu postitusest? Lootma ja ootama jäädes![/quote]

Midagi konkreetset ka öelda on? Juhul kui omad ehitusfirmat ja otsid foorumi kaudu tööd, siis oled küll vale sammu teinud :D, foorumite kaudu otsitaksegi odavamaid lahendusi. Lisaks kulutad 5 minutit, et kirjutada mulle kiri, millel mõte puudub? :D Hästi paned mees.
Külaline
külaline

altf4 kirjutas: Juhul kui omad ehitusfirmat ja otsid foorumi kaudu tööd, siis oled küll vale sammu teinud :D, foorumite kaudu otsitaksegi odavamaid lahendusi. Lisaks kulutad 5 minutit, et kirjutada mulle kiri, millel mõte puudub? :D Hästi paned mees.
Eeh, Alf, ma olen own boss ja siit foorumist minu tööotsimise kuulutust sa ei leia. Kahju, et sa kirja mõttest aru ei saanud ja seega pole sul kooliskäimisest küll mingit efekti. Minu arvates! :beg:

Urmas
Pakkuja
külaline

Pole vaja postitust reostada, kuid koht on veel saadaval kes soovib!!! Andke e-mail ja v6tan sobivaga ise t2na yhendust. Pead omama t66riistu laminaadi paigaldamiseks !
dgfhjfytrk
külaline

Lugemata postitus Postitas dgfhjfytrk »

cartman
Ehitusguru
Ehitusguru
On tänatud: 6 korda

Lugemata postitus Postitas cartman »

altf4 kirjutas: Olen ehitusinseneriks õppiv tudeng
oman pikaajalist ehitusalast kogemust. Teostan töid nö kooli kõrvalt

Robert.
Pikaajaline = ? (kuikaua)
Staatus ei näita mu oskusi/teadmisi, vaid postituste arvu
P6randakatete paigaldus. P6randate pumpamised kiirsegudega.
Pakkuja
külaline

Need ehitusgurud vist koige hullemad reostajad ise. Ma palusin teemat mitte reostada, kui soovid jututuba avada siis pead mujal seda tegema. Ma tahan pakkumisi saada mitte muud sodi, kui vanust on siis saage yhest korrast aru, kui inimene ytleb. ;)
lammi
külaline

Lugemata postitus Postitas lammi »

Tere pakkuja
on sul meil,kuhu pakkumine saata.
Kasutaja avatar
rokikas
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 227 korda
On tänatud: 231 korda

Lugemata postitus Postitas rokikas »

altf4 kirjutas:Ma ei saa aru, mida sa varastamisega seostad?
viewtopic.php?f=15&t=31850 Kui mõistust on siis saad aru. Kui ei ...
Pakkuja kirjutas:Need ehitusgurud vist koige hullemad reostajad ise. Ma palusin teemat mitte reostada, kui soovid jututuba avada siis pead mujal seda tegema. Ma tahan pakkumisi saada mitte muud sodi, kui vanust on siis saage yhest korrast aru, kui inimene ytleb. ;)
"külalised" võivad oma nõudmistega minna .... :sleep:

Iga postitus tõstab su kuulutuse jälle esimeseks ;)
Pakkuja
külaline

martinlaanemaa@hot.ee, oodatud eraisikute pakkumised.
interior
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Lugemata postitus Postitas interior »

asun ise ka Männikul, kui tegijat veel leitud pole, siis 6eur/m2 tulen ja teostan töö, email: interiordesign@hot.ee
Külaline
külaline

Sul veel tund ja mõned minutid peale selleks aega! Ehk jõuad.
interiorikesele
külaline

Lugemata postitus Postitas interiorikesele »

interior kirjutas:asun ise ka Männikul, kui tegijat veel leitud pole, siis 6eur/m2 tulen ja teostan töö, email: interiordesign@hot.ee
sa tropp liiale ei lähe või. su töötunni hinnaks tuleb 22-25 € kuradi suller. riigile ka penni maksad või peavad ausad kodanikud tulevikus sinutaolise ravid ja vanadekodud kinni maksma.

või oled nii saamatu, et paigaldad 3 päeva seda. veame kihla, et kliendile väntad selle raha eest ka veel liistude paigalduse 2 €/jm

ja nüüd urmased ja muud kõvad mehed kohe tõestama kuidas üks elektriline saekene on vaja ühe väikse objektiga tasa teenida.
ajate oksele :cray:
gisela
Uus kasutaja
Uus kasutaja
On tänatud: 1 korda

re: Külaline

Lugemata postitus Postitas gisela »

Mitte tema ei ole tropp kes küsib laminaadi paigalduse eest 6.- euri ruudu eest vaid sina kes ei julge üle 1.- euri küsida. Sa oled kogemata juhtunud valesse foorumisse, siirdu Delfi naistekasse seal on sinu koht
Külaline
külaline

interiorikesele kirjutas:... ajate oksele :cray:
Aga oksenda siis, kes keelab. See peaks puhastama su sisikonda ja äkki isegi mõtteid!?

Urmas
anta
Regulaarpostitaja
Regulaarpostitaja
On tänanud: 1 korda
On tänatud: 1 korda

Lugemata postitus Postitas anta »

reede öhtul pakkus ta 10 € /m ja siis kadus sujuvalt
magnar
külaline

Lugemata postitus Postitas magnar »

interiorikesele kirjutas:
interior kirjutas:asun ise ka Männikul, kui tegijat veel leitud pole, siis 6eur/m2 tulen ja teostan töö, email: interiordesign@hot.ee
sa tropp liiale ei lähe või. su töötunni hinnaks tuleb 22-25 € kuradi suller. riigile ka penni maksad või peavad ausad kodanikud tulevikus sinutaolise ravid ja vanadekodud kinni maksma.

või oled nii saamatu, et paigaldad 3 päeva seda. veame kihla, et kliendile väntad selle raha eest ka veel liistude paigalduse 2 €/jm

ja nüüd urmased ja muud kõvad mehed kohe tõestama kuidas üks elektriline saekene on vaja ühe väikse objektiga tasa teenida.
ajate oksele :cray:
Tere, üle pika aja üks normaalne kommentaar :good:
Külaline
külaline

anta kirjutas:reede öhtul pakkus ta 10 € /m ja siis kadus sujuvalt
Sul hakkas vana-aasta ärasaatmine väga varakult. :D Pühapäeva öösel pandi kuulutus, täna teisipäev, aga millal see reede veel oli?
ühe päeva töö
külaline

Lugemata postitus Postitas ühe päeva töö »

27-30m2 pinnad sirged, alusvaip paigaldatud. viska ise maha. isegi esimest x pannes 1 päeva töö
Suletud