Pakun tööd laminaadi paigaldajale
NB! Tööpakkumise korral lisage ka asukoht! Kui teema algataja ei soovi enam tööpakkumisi, siis oleks soovitav seda ka oma teemas teada anda, et Administraator saaks teema lukku panna. Kui soovite aga hoida oma tööpakkumise teemat kõikide postituste eesotsas Kleepsuna, siis on see võimalik tasulise teenusena. Huvi korral saata privaatsõnum kasutajale Kristel
-
- külaline
Pakun tööd laminaadi paigaldajale
Lugemata postitus Postitas Pakkuja »
KIIRE,
KONTAKTTELEFON 567 733 59
-
- külaline
Re: Pakun tööd laminaadi paigaldajale
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Külaline »
-
- Korralik postitaja
- On tänanud: 9 korda
- On tänatud: 4 korda
Lugemata postitus Postitas villu20 »

-
- autodidakt
- On tänanud: 378 korda
- On tänatud: 419 korda
Lugemata postitus Postitas Urmas »
Ma kohe tunnen ette, et sinust saab kooli lõpetamisel üks kõrgelt haritud, faciolikke mõtteviise ja traditsioone edasikandev ehitusettevõtte juht! Perše kõik need teised- väga õige mentaliteet! Tubli!altf4 kirjutas:Tervitus, kui järgmine kord midagi teha vaja siis helista julgelt 56941675. Olen ehitusinseneriks õppiv tudeng ning elan ise Nõmmel, oman pikaajalist ehitusalast kogemust. Teostan töid nö kooli kõrvalt ehk siis ilma firmata, tuleb kindlasti palju odavam kui kutsuda kohale suurt raha küsivad firmad või siis jutupoolest kõvad töömehed, kes ainult teie raha noolivad. Edu edaspidiseks.
Robert.
Tahad ma organiseerin sinu jaoks ülemaailmse feissbuukiliku rahaliste annetuste kampaania, et sa saaks pühenuda ainult õppimisele ega peaks tööd tegema ja muret tundma mingite tühiste materiaalsete probleemide pärast? Võin luua ka MTÜ sinu õpingute toetuseks, tahad?
Ja kui koolis peakski juhuslikult olema mingi kursus ärieetikast, siis sellisest asjast hoia eemale nagu katkust ja saatanast! Olen nõus õppejõudu kasvõi "materiaalselt toetama" (saad ju aru, mida ma mõtlen), et sa saaksid arvestuse kätte nendes loengutes käimata.
PS. Kas oleks võimalik saada sinu pilti koos autogrammiga, et see oma kasvavale pojale suureks eeskujuks voodi kohale naelutada koos raamitud tsiteeringuga sinu postitusest? Lootma ja ootama jäädes!

- rokikas
- Ehituspenskar
- On tänanud: 227 korda
- On tänatud: 231 korda
Lugemata postitus Postitas rokikas »
Nii et kooli kõrvalt tegeled muuhulgas ka varastamisega!altf4 kirjutas:Teostan töid nö kooli kõrvalt ehk siis ilma firmata
Kui suurt õppemaksu erakoolis maksad?
ehitusremont@gmail.com
Lugemata postitus Postitas altf4 »
rokikas kirjutas:Nii et kooli kõrvalt tegeled muuhulgas ka varastamisega!altf4 kirjutas:Teostan töid nö kooli kõrvalt ehk siis ilma firmata
Kui suurt õppemaksu erakoolis maksad?
Ma ei saa aru, mida sa varastamisega seostad?
Lugemata postitus Postitas altf4 »
Tahad ma organiseerin sinu jaoks ülemaailmse feissbuukiliku rahaliste annetuste kampaania, et sa saaks pühenuda ainult õppimisele ega peaks tööd tegema ja muret tundma mingite tühiste materiaalsete probleemide pärast? Võin luua ka MTÜ sinu õpingute toetuseks, tahad?
Ja kui koolis peakski juhuslikult olema mingi kursus ärieetikast, siis sellisest asjast hoia eemale nagu katkust ja saatanast! Olen nõus õppejõudu kasvõi "materiaalselt toetama" (saad ju aru, mida ma mõtlen), et sa saaksid arvestuse kätte nendes loengutes käimata.
PS. Kas oleks võimalik saada sinu pilti koos autogrammiga, et see oma kasvavale pojale suureks eeskujuks voodi kohale naelutada koos raamitud tsiteeringuga sinu postitusest? Lootma ja ootama jäädes![/quote]
Midagi konkreetset ka öelda on? Juhul kui omad ehitusfirmat ja otsid foorumi kaudu tööd, siis oled küll vale sammu teinud

-
- külaline
Eeh, Alf, ma olen own boss ja siit foorumist minu tööotsimise kuulutust sa ei leia. Kahju, et sa kirja mõttest aru ei saanud ja seega pole sul kooliskäimisest küll mingit efekti. Minu arvates!altf4 kirjutas: Juhul kui omad ehitusfirmat ja otsid foorumi kaudu tööd, siis oled küll vale sammu teinud, foorumite kaudu otsitaksegi odavamaid lahendusi. Lisaks kulutad 5 minutit, et kirjutada mulle kiri, millel mõte puudub?
Hästi paned mees.

Urmas
-
- külaline
-
- külaline
-
- Ehitusguru
- On tänatud: 6 korda
Lugemata postitus Postitas cartman »
Pikaajaline = ? (kuikaua)altf4 kirjutas: Olen ehitusinseneriks õppiv tudeng
oman pikaajalist ehitusalast kogemust. Teostan töid nö kooli kõrvalt
Robert.
P6randakatete paigaldus. P6randate pumpamised kiirsegudega.
-
- külaline

-
- külaline
Lugemata postitus Postitas lammi »
on sul meil,kuhu pakkumine saata.
- rokikas
- Ehituspenskar
- On tänanud: 227 korda
- On tänatud: 231 korda
Lugemata postitus Postitas rokikas »
viewtopic.php?f=15&t=31850 Kui mõistust on siis saad aru. Kui ei ...altf4 kirjutas:Ma ei saa aru, mida sa varastamisega seostad?
"külalised" võivad oma nõudmistega minna ....Pakkuja kirjutas:Need ehitusgurud vist koige hullemad reostajad ise. Ma palusin teemat mitte reostada, kui soovid jututuba avada siis pead mujal seda tegema. Ma tahan pakkumisi saada mitte muud sodi, kui vanust on siis saage yhest korrast aru, kui inimene ytleb.

Iga postitus tõstab su kuulutuse jälle esimeseks

ehitusremont@gmail.com
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas interior »
-
- külaline
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas interiorikesele »
sa tropp liiale ei lähe või. su töötunni hinnaks tuleb 22-25 € kuradi suller. riigile ka penni maksad või peavad ausad kodanikud tulevikus sinutaolise ravid ja vanadekodud kinni maksma.interior kirjutas:asun ise ka Männikul, kui tegijat veel leitud pole, siis 6eur/m2 tulen ja teostan töö, email: interiordesign@hot.ee
või oled nii saamatu, et paigaldad 3 päeva seda. veame kihla, et kliendile väntad selle raha eest ka veel liistude paigalduse 2 €/jm
ja nüüd urmased ja muud kõvad mehed kohe tõestama kuidas üks elektriline saekene on vaja ühe väikse objektiga tasa teenida.
ajate oksele

re: Külaline
Lugemata postitus Postitas gisela »
-
- külaline
Aga oksenda siis, kes keelab. See peaks puhastama su sisikonda ja äkki isegi mõtteid!?interiorikesele kirjutas:... ajate oksele
Urmas
-
- Regulaarpostitaja
- On tänanud: 1 korda
- On tänatud: 1 korda
Lugemata postitus Postitas anta »
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas magnar »
Tere, üle pika aja üks normaalne kommentaarinteriorikesele kirjutas:sa tropp liiale ei lähe või. su töötunni hinnaks tuleb 22-25 € kuradi suller. riigile ka penni maksad või peavad ausad kodanikud tulevikus sinutaolise ravid ja vanadekodud kinni maksma.interior kirjutas:asun ise ka Männikul, kui tegijat veel leitud pole, siis 6eur/m2 tulen ja teostan töö, email: interiordesign@hot.ee
või oled nii saamatu, et paigaldad 3 päeva seda. veame kihla, et kliendile väntad selle raha eest ka veel liistude paigalduse 2 €/jm
ja nüüd urmased ja muud kõvad mehed kohe tõestama kuidas üks elektriline saekene on vaja ühe väikse objektiga tasa teenida.
ajate oksele

-
- külaline
Sul hakkas vana-aasta ärasaatmine väga varakult.anta kirjutas:reede öhtul pakkus ta 10 € /m ja siis kadus sujuvalt

-
- külaline
Lugemata postitus Postitas ühe päeva töö »
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid