Saadud tulemuse alusel ehitad siis vannitoa põranda

Lugemata postitus Postitas madis64 »
Lugemata postitus Postitas Külaline »
Ühel mu kliendil, kes ostis mõned aastatad tagasi maja, puitkarkassil, kahekordne jms. tegin talle paar aastat tagasi nipet-näpet parandusi maja juures, kusjuures uuendasin ka II korruse vannitoa põranda vuuke. Seoses küttesüsteemi vahetusega käisin just uuesti seal nipet-näpet parandusi tegemas ja jälle kurtis, et II korruse vannitoa ukse juurest olid vuugid tühjaks pudenunud. Arvatav/kindlel põhjus on ebastabiilne plaatide aluspind. Ütlesin talle otse, et neid vuuke pole mõtet uuesti seguga vuukida, sest mõne aja pärast on need jälle tühjad. Tõmbasin teibid ette ja lihtsalt silikoonisin põranda vuugid. Haltuuramaiguline küll, aga klienti oli hoiatatud, et asja parandamiseks muid väiksemamahulisi variante ma ei näe ja selleks, et temalt korra-kaks hakata raha küsima umbes 2m vuukide igakordse uuendamise eest, on ta liiga hea klient ja mul polnud südametunnistust seda teha. Tema jäi igatahes rahule.jtamm kirjutas:Millegi pärast on jäänud arusaam, et kui põrand juba puitkarkassiga, siis võiks ka plaadiks olla mingi puitmaterjal...
Lugemata postitus Postitas jtamm »
Sel hetkel, kui sa "töö käigus katsetamiseni" jõuad, on võimaliku vea algpõhjus (vähene tugiprusside arv) maetud nii sügavale, et vaevalt sa viitsid tugiprusside lisamiseks konstruktsiooni sinnamaani avama hakata ja tõenäoliselt hakkad sa vea tulemust neutraliseerima kihtide ülespoole lisamusega, mis tõenäoliselt sama tõhusat tulemust ei anna, põrandatasapinda kergitab ja ei pruugi lõppkokkuvõttes ka odavam tulla.jtamm kirjutas:Eks ma katsetan ka tööde käigus, kuidas jääb ...
Lugemata postitus Postitas Urmas »
Mälu värskendamiseks võid ju kogu oma teema uuesti läbi lugeda! Või on see jälle üks lisatöö, mis võib mõttetegevust kurnata?jtamm kirjutas:... Olen juba nii palju kirjutanud, et unustan ära, mida küsinud olen...
Plaan on jah seda teist varianti kasutadamadis64 kirjutas:Sel hetkel, kui sa "töö käigus katsetamiseni" jõuad, on võimaliku vea algpõhjus (vähene tugiprusside arv) maetud nii sügavale, et...jtamm kirjutas:Eks ma katsetan ka tööde käigus, kuidas jääb ...
Samas võid ju algselt põranda eri osad (mitte tingimata kogu põranda ulatuses, vaid näiteks ühe talavahe) eri viisil toestada, osb plaadi paari kruviga kinnitada, kipsplaadi ka paari kruviga kinni lasta ja siis nende osade peal kõndida/hüpata - eks siis saad pildi ette.
Selle postituse mõte jäi arusaamatuks.. Kirjutasingi ju selle, kuna kasutaja Keemik kirjutas, et ta lisas OSBle kaks kihti kipsi ja mina uurisin ühe kihi kohta aga teemat läbi lugedes avastasin, et tema rääkis eritugevast kipsist aga mina pidasin silmas põrandakipsi.Urmas kirjutas:Mälu värskendamiseks võid ju kogu oma teema uuesti läbi lugeda! Või on see jälle üks lisatöö, mis võib mõttetegevust kurnata?jtamm kirjutas:... Olen juba nii palju kirjutanud, et unustan ära, mida küsinud olen...
Kasulik on teada, et erinevates kauplusekettides müüdava põrandakipsplaadi paksus ei pruugi olla ühesugune.jtamm kirjutas: Arvestan ikka kahe põrandakipsi kihiga
Pean seda meeles. Praegu olen näinud ainult 15mm paksust (olen uurinud ainult internetikaubamajadest, tõenäoliselt ka tellimus tuleb interneti kaudu)madis64 kirjutas:Kasulik on teada, et erinevates kauplusekettides müüdava põrandakipsplaadi paksus ei pruugi olla ühesugune.jtamm kirjutas: Arvestan ikka kahe põrandakipsi kihiga
Lugemata postitus Postitas rokikas »
Paksused olenevad ikka tootjast mitte kauplusest. 12,5 mm. paksused http://www.norgips.lv/ee/index1.php http://www.knauf.ee/www/ee/04_sausa-buv ... ite_15.php aga 15,5 mm. http://www.gyproc.ee/tooted/43/plaadid/ ... randaplaatjtamm kirjutas: Praegu olen näinud ainult 15mm paksust
Lugemata postitus Postitas Andresto »
Mine “Saunad, dussiruumid, vannitoad, sanitaartehnika”
Arendas phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Estonian translation by phpBB Eesti [Exabot] © 2008*-2025